Was & Strijk Service in pand Mode & Co

Was & Strijk Service in pand Mode & Co

De Was & Strijk Service van stichting Koppel wordt donderdag 28 januari officieel geopend. Dit initiatief zit in het pand van Mode & Co aan de Hoofdstraat 27. De opening is van 15.30 tot 17.30 uur. 

De Was & Strijk Service in de gemeente Epe is in het leven geroepen door Koppel. Ze doen dit samen met de Eper Stoom en Wasserij (ESW). Deze service is in eerste instantie bedoeld voor mensen die van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) gebruikmaken en een zorgindicatie voor wassen en strijken hebben. Deze groep, die hulp nodig heeft bij het wassen en strijken, krijgt een voordelig abonnement aangeboden. Een ander deel van de klanten is juist op zoek naar gemak en meer vrije tijd. Ook voor hen is deze Was & Strijk Service.

Was & Strijk wordt uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers. Een deel van deze medewerkers is, mede met behulp van deze voorziening, op zoek naar een betaalde baan. Koppel begeleidt de vrijwilligers van Was & Strijk en ESW bewaakt de kwaliteit.

Persoonlijke service en een perfecte behandeling van de was staan centraal bij de Was & Strijk Service. De diensten zijn bedoeld voor de hele gemeente Epe. Een vraag over Was & Strijk? Stuur dan een bericht naar wasenstrijk@koppelepe.nl.

Officiële opening Was & Strijk Service

Mode & Co is een  kleding- en speelgoedbank voor kinderen en jeugd van 0 tot 18 jaar. Alhoewel Mode & Co en de Was & Strijk Service al enige tijd in bedrijf zijn, wordt het tijd voor een opening. Deze feestelijke officiële opening vindt donderdag 28 januari plaats van 15.30 tot 17.30 uur aan de Hoofdstraat 27 in Epe (voormalig gebouw De Vlijt).
Mode & Co en de Was & Strijk Service zijn open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Koppel Epe, Was & Strijk Service-1

 

nieuw prijssysteem Was en Strijk Epe

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet