Webinar voor ouders met zorgintensieve kinderen

Webinar voor ouders met zorgintensieve kinderen

Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe organiseert op 17 februari een webinar voor ouders met zorgintensieve kinderen. Als ouder van een kind dat veel zorg nodig heeft, kan het lastig zijn om voor jezelf te zorgen. Dit interactieve webinar biedt ervaringsoefeningen en concrete handvatten om je zelfzorg als ouder niet uit het oog te verliezen.

Goed voor jezelf zorgen kan lastig zijn als ouder(s) van een kind dat intensieve zorg nodig heeft. Want er komt veel op jouw bordje: de zorg voor (en zorgen om) je kind, inkomen, opvoeding, huishouden, regelzaken en eventuele zorg voor de andere kinderen in het gezin.

Op donderdag 17 februari van 20:00 tot 21:30 kijk je tijdens het webinar als ouder hoe je voor jezelf kunt zorgen naast de intensieve zorg voor je kinderen. Vragen die tijdens het webinar aan bod komen: hoe kan ik voor mezelf zorgen? Hoe zie ik mijn andere kind(eren) naast mijn zieke kind? Hoe ga ik om met schuldgevoelens? Aansluitend is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Dit interactieve webinar met (ervarings)oefeningen en concrete handvatten wordt verzorgd door Marianne Versaevel. Zij is coach bij Prikkelpracht. Prikkelpracht biedt onder andere begeleiding bij zelfzorg aan ouders en broertjes/zusjes van zieke kinderen.

Aanmelden
Het webinar is voor alle ouders die een zorgintensief kind hebben en wordt verzorgd door de Steunpunten Mantelzorg uit de gemeente Apeldoorn, Epe, Hattem, Heerde en Voorst. Je kunt je aanmelden tot maandag 14 februari door een mail te sturen aan steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl of te bellen naar 0578- 67 67 67. Na aanmelding ontvang je meer informatie en een link voor het webinar.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet