Workshop omgaan met andere culturen

Workshop omgaan met andere culturen

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert de workshop omgaan met andere culturen. Een workshop waarin je leert over andere culturen en hoe je hiermee om kan gaan.

Deze workshop is voor mensen die in hun vrijwilligerswerk te maken krijgen met verschillende culturen en hier graag meer over willen weten. Tijdens de workshop komen verschillende onderwerpen aan bod. Hoe bouw je een vertrouwensband op? Wat zijn de gebruiken van een cultuur en hoe hou je hier rekening mee? Of hoe je je allebei je grenzen aangeven?

Deze workshop wordt gegeven door Bayan Musallab en Bilge Yeleser. Bayan werkt als consulent statushouders in gemeente Hattem en Bilge is sociaal werker bij Koppel-Swoe in de gemeente Epe.

Deze workshop is op donderdag 25 november om 19.30 uur in het Kulturhus in Epe. Meer informatie en aanmelden voor deze workshop kan via www.epedoet.nl/workshops.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet