Zomermarkt handwerkgroep Koppel-Swoe

Zomermarkt handwerkgroep Koppel-Swoe

Op zaterdag 31 juli vindt er een zomermarkt plaats van de handwerkgroep van Koppel-Swoe in ‘t kerkje aan de Deventerstraatweg 36 in Vaassen van 9.00 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De opbrengst van de verkoop gaat naar stichting Samen voor Ouderen in de gemeente Epe (vroegere vriendenstichting van de SWOE/E)

In het kader van ontmoeting en ontspanning heeft Koppel-Swoe een handwerkgroep. Deze handwerkgroep komt eens per twee weken op de maandagmiddag bij elkaar en maakt verschillende artikelen. Er wordt gebreid, geborduurd, gehaakt en noem maar op. Regelmatig worden artikelen tijdens een verkoop aangeboden, maar vanwege de coronamaatregelen was dit een tijdlang niet mogelijk. Eindelijk is het dan zover en de dames staan te popelen om hun creaties eind juli weer te kunnen aanbieden voor de verkoop.

De handwerkgroep heeft niet alleen als doel om prachtige artikelen te maken, ook contact en ontmoeting is belangrijk. Tijdens het handwerken is er tijd voor een praatje en een kopje koffie of thee. Praten en breien gaat prima samen. Iedereen die het leuk lijkt om deel te nemen aan deze handwerkgroep is van harte welkom. Deelname is gratis, men betaalt alleen voor zijn consumptie.

Inbrengen van (overtollig) handwerkmateriaal en restjes is zeer welkom en kan het gehele jaar worden ingeleverd bij Anna Berkhoff.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

Burendag Berkenoord 2

15 september 2023
Op zaterdag 23 september van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt er in Vaassen Burendag gevierd bij Huis van de Buurt Balai Pusat. Deze dag...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet