Zomeruitstapjes Koppel-Swoe

Zomeruitstapjes Koppel-Swoe

Normaliter organiseren enthousiaste vrijwilligers van Koppel-Swoe het hele jaar verschillende uitstapjes voor mensen vanaf 55 jaar uit de gemeente Epe. De maatregelen rondom het coronavirus gooiden roet in het eten en was er al ruim een jaar geen aanbod. Nu komt daar verandering in! Er zijn namelijk drie zomeractiviteiten georganiseerd voor ouderen deze zomer in de gemeente Epe.

Voordat het coronavirus Nederland bereikte maakten de vrijwilligers ieder jaar een gevarieerd programma met zomer- en winteruitstapjes. Hier werd altijd een programmaboekje van gemaakt deze werd verspreid onder geïnteresseerden. Aangezien het nog steeds een onzekere tijd is vanwege de coronamaatregelen hebben de vrijwilligers een flyer gemaakt met daarop drie verschillende uitjes in de eigen gemeente. De uitjes vinden allemaal buiten plaats en men houdt rekening met de regels die er gelden.

Op donderdagmiddag 5 augustus vindt er een fietstocht plaats in en rond Epe. Twee vrijwilligers verrassen je met een prachtige route door de omgeving. Tijdens de rit wordt er wat gedronken en fruit gegeten. Na afloop wordt er gezamenlijk een drankje gedronken en een hapje gegeten bij “Bij Ons.” Opgeven voor de fietstocht kan tot 26 juli a.s. Men betaalt 12,50 euro voor dit uitstapje. Woensdagmiddag 25 augustus kan men midgetgolfen bij het Veluws Eethuis in Wissel. Samen koffie/thee drinken met wat lekkers erbij en daarna een balletje slaan. Als alle holes bezocht zijn geniet men na van een drankje en een hapje. De kosten voor dit uitstapje bedragen 19,50 euro en opgeven kan tot 4 augustus.

Het laatste uitstapje staat gepland op donderdagmiddag 16 september om 13.30 uur bij Epetanque in Epe. Daar vindt een Jeu de Boules middag plaats. In groepjes wordt het spel gespeeld nadat er uitleg is gegeven. Uiteraard is er ook bij tijdens deze activiteit voldoende gelegenheid voor een drankje/hapje en om bij te kletsen. Men dient zich voor 20 augustus op te geven en men betaalt 7,50 euro om deel te nemen.

Flyers en inschrijfformulieren voor deze uitjes zijn te verkrijgen bij het kantoor van Koppel-Swoe aan de Stationsstraat 25 in Epe. Deze documenten kunnen ook opgevraagd worden en per post worden verzonden. Een ingevuld inschrijvingsformulier kan in de brievenbus worden gegooid van het Kulturhus, dit om de aanloop op kantoor te beperken.

Ook zin om deel te nemen aan een van deze zomeractiviteiten? Meld je dan gauw aan bij Koppel-Swoe: 0578-676767. Voor meer leuke activiteiten zie de website van Koppel-Swoe: www.koppelswoe.nl

 

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2021 Media Magneet