Buitenschoolse Opvang

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BSO in Epe

Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils!

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties. Koppel-Swoe biedt op drie plekken in Epe BSO aan. BSO is voor kinderen vrije tijd. Bij ons krijgen ze alle ruimte om zowel binnen als buiten te spelen, ontdekken, leren en genieten.

Het eventuele vervoer van school naar de opvanglocatie gebeurt met onze eigen auto’s en is gratis. Naast naschoolse opvang bieden we ook voorschoolse opvang (VSO) aan. Je kunt je kind(eren) al brengen vanaf 7.00 uur. Tijdens iedere schoolvakantie bieden wij een speciaal vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang (vakantie BSO). Ruim van te voren wordt dat programma op deze pagina bekend gemaakt. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief en sportief!

Kortom: de buitenschoolse opvang Epe wordt al jaren zeer goed geregeld door Koppel-Swoe.

BSO is vrije tijd voor kinderen

Onze BSO is laagdrempelig, professioneel en vertrouwd

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Van alle scholen uit het dorp Epe halen wij met ons eigen vervoer kinderen op. BSO kan bij Koppel-Swoe op vaste momenten afgenomen worden, maar ook geheel flexibel. Er is geen minimum afname verplicht!

Onze BSO locaties in Epe

BSO Kierewam + Vakantie BSO

naast de K. Norelschool

Onze ‘hoofdlocatie’ is BSO Kierewam. Deze BSO is 5 middagen per week geopend en tijdens vakanties 5 hele dagen per week.  Tijdens iedere schoolvakantie bieden wij een speciaal vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang (vakantie BSO). Ruim van te voren wordt dat programma op deze pagina bekend gemaakt. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief en sportief! Ook tijdens studie(mid)dagen van scholen is BSO Kierewam geopend.

BSO Kierewam heeft 2 groepen, elk uitdagend en passend bij de leeftijden van de kinderen ingericht. Extra is het prachtige LAB. Hier kunnen kinderen ontdekken, proefjes doen, experimenteren. Het buitenterrein is groot, ruim opgezet, en voorzien van o.a. een waterpomp bij de zandbak, een trampoline, voetbalgoals en een duikelrek. Ook mogen de kinderen onder begeleiding op het prachtige schoolplein van de naastgelegen K. Norelschool spelen.

Bij BSO Kierewam werken meerdere collega’s met een sportieve achtergrond. Regelmatig zijn er, buiten of in de vlakbij gelegen gymzaal, sportieve activiteiten waaraan de kinderen deel kunnen nemen. Naast sportieve activiteiten, staat er ook iedere week een andere activiteit op het programma. Iets knutselen, iets koken of bakken of een leuk spel. Kinderen kunnen zelf kiezen of ze hieraan deelnemen.

BSO Kiddo's

in Jenaplanschool ’t Hoge Land

BSO Kiddo’s is gevestigd in Jenaplanschool ’t Hoge Land. Deze BSO is 3 middagen per week geopend. BSO Kiddo’s heeft een mooi lokaal, met uitdagende speelmaterialen. Ook kunnen de kinderen altijd in het speellokaal van de school terecht voor een sportieve activiteit, voetballen of lekker dansen. Er wordt wekelijks een activiteit aangeboden, de kinderen denken hier ook in mee en creëren zo zelf mede het activiteitenprogramma.

Het buitenterrein is enorm en verdeeld in verschillende ruimtes. Zo is er een omheind gedeelte, direct aan het lokaal van de BSO. Hier kunnen de kleinere kinderen lekker in de zandbak, spelen met de modderkeuken of gewoon fietsen of een spel doen. Op de rest van het plein is o.a. een waterpomp, een ‘jungle’, een ‘wadi’, een basketbalveld. Kortom, genoeg te doen!

 

BSO Kanjers

Naast de Gildeschool en dichtbij de Anne de Vriesschool

BSO Kanjers is gelegen naast de Gildeschool en dichtbij de Anne de Vriesschool. De BSO-ruimte kenmerkt zich door de verschillende kleinere ruimtes waar kinderen kunnen spelen. Lekker bouwen in de bouwhoek, even op de WII, spelen in de huishoek of knutselen in het atelier. Er is een wekelijkse activiteit waarbij de kinderen zelf kunnen kiezen of ze deelnemen. De kinderen spelen graag buiten, dat kan op het eigen BSO plein, maar ook op het grote schoolplein van de Gildeschool.

 

Heb je vragen?

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Melle de Vos

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Volg Koppel-Swoe kinderopvang ook op Facebook en Instagram!

klik hieronder voor het gewenste kanaal

Facebook                     Instagram

Nieuws over de BSO

Meerdere vacatures bij onze kinderopvang

28 juni 2019
Ben jij niet vies van een zandtaartje? Draai jij je hand niet om voor een potje voetbal? Bedenk jij de leukste proefjes in ons LAB. ...
Meer lezen?

Benieuwd wat we in 2018 hebben gedaan?

21 juni 2019
Wat hebben we enorm veel gedaan in 2018! Zo was het een heel bijzonder jaar vanwege de samenvoeging van twee organisaties. Koppel-Swoe werd per januari...
Meer lezen?

Open ochtend K. Norelschool en Kindercentrum...

15 maart 2019
Op woensdagochtend 27 maart is er een open ochtend bij de K. Norelschool (Stichting Procon) en Kindercentrum Kierewam (Koppel-Swoe). Van 9.00 uur tot 11.30 uur...
Meer lezen?
© 2019 Media Magneet