Stage, scriptie of afstudeeronderzoek

Stage, scriptie of afstudeeronderzoek bij Koppel-Swoe

Koppel-Swoe staat voor zowel onze welzijnstak als onze kinderopvang open voor studenten van veel gerichte opleidingen en opleidingsniveaus. Graag bieden we hen een prettige en leerzame praktijkplaats. We vinden het belangrijk om studenten te kunnen ontvangen, omdat de praktijk een essentieel onderdeel van de opleiding is. In de praktijk kan de student de geleerde theorie proberen en oefenen. We proberen er alles aan te doen om stage zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften en leerwensen van de student. Op deze manier kan de student optimaal leren en zich verder ontwikkelen!

We vinden het ook voor onze organisatie erg leerzaam en interessant om kennis te maken met studenten. Studenten die met een frisse blik en nieuwe kennis meekijken in onze organisatie en feedback kunnen geven op dingen die zij tegenkomen. Meedenken wordt gewaardeerd en vindt Koppel-Swoe waardevol. Doordat de stagiaires volledig meedraaien binnen onze organisatie kan er ook meer werk verricht worden. De medewerkers kunnen hierdoor op verschillende manier ondersteund worden.

Stage, afstudeeronderzoek of scriptie

Heb je interesse in een stage bij ons? Vul dan onderaan de pagina het formulier in. Ook studenten die een afstudeeronderzoek of scriptie willen uitvoeren bij ons zijn  welkom en kunnen ook een verzoek indienen via het formulier onderaan deze pagina. Het is helaas niet mogelijk om een stage die onderdeel is van een thuisstudie bij ons uit te voeren.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Laat het ons weten!

Melle de Vos

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Mariska van Elst

Projectleider Buurtbemiddeling, Projectleider Steunouder, Projectleider VoorleesExpress, Sociaal Werker
Telefoon
06-39 86 29 09
E-mail
m.vanelst@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Fabienne Zoetbrood

Sociaal werker specialiteit jongeren
Telefoon
06-51 94 22 09
E-mail
f.zoetbrood@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
© 2021 Media Magneet