Kinderdagopvang

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kinderdagopvang in Epe

opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Koppel-Swoe biedt in twee kindercentra in Epe kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan. Ouders van jonge kinderen kunnen zo zorg, werk of studie op deze manier ideaal combineren. Wij bieden een veilige en vertrouwde opvangomgeving met volop mogelijkheden om te spelen en te ontwikkelen.

Kinderopvang draagt bij aan een positieve ontwikkeling van kinderen. Bij onze kinderopvang staat het kind en de eigen ontwikkeling centraal. Onze kinderopvanglocaties worden geleid door gekwalificeerde pedagogische medewerkers, die lief, geduldig met en sensitief naar de kinderen zijn. Zo voelen kinderen zich veilig en krijgen ze de ruimte om zich te ontwikkelen. En kunnen ouders met een gerust hart naar hun werk of studie. Kinderopvang wordt in Epe al jaren door Koppel-Swoe verzorgd. Dat maakt ons tot de aanbieder van kinderopvang met de meeste ervaring.

Opvang is bij Koppel-Swoe mogelijk van 7.00 uur tot 18.00 uur. Verlengde opvang (voor 7.00 uur en na 18.00 uur) behoort tot de mogelijkheden.

Kinderopvang Koppel-Swoe

Veilig en vertrouwd voor je kind!

Kinderdagopvang draagt bij aan een positieve ontwikkeling van kinderen. Bij kinderen staat een brede ontwikkeling centraal. Onze kinderopvang wordt begeleid door gekwalificeerde pedagogische medewerkers. Onze pedagogisch medewerkers zijn lief, geduldig met en sensitief naar de kinderen. Zo krijgen kinderen ruimte om te leren en te groeien.

Onze kinderdagopvang locaties in Epe

Kindercentrum Kanjers en Kindercentrum Kierewam

Kindercentrum Kanjers

Op Kindercentrum Kanjers hebben we een verticale groep kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze groep heet de Banjers. Op deze locatie is tevens peuteropvang en BSO. De kinderopvang van Kanjers is 5 dagen in de week geopend van 7.00-18.00 uur.

De Banjers groep op Kanjers heeft een ruime, sfeervolle en huiselijk ingericht ruimte. Centraal in de ruimte staat een grote tafel met daar omheen gezellige, uitdagende speelhoeken gericht op verschillende leeftijden. We stemmen uitgebreid met ouders af wat het ritme van het kind is en houden hier binnen de groep zoveel mogelijk rekening mee. Voor baby’s is er een speciale baby snoezelhoek en hoge boxen voor een veilig en geborgen gevoel.

Buiten spelen

Op deze locatie hebben we een uitdagend en groot buitenterrein met voldoende ruimte om te rennen, fietsen, spelen en ontdekken. Het heeft fijne verstopplekken, een glijbaan, banden/boomstronken voor het evenwicht en natuurlijk spel en uiteraard een zandbak met buitenkeuken.

Ook hebben we een ruime hal met een klim- en klautertoestel en andere gymmaterialen om de motorische vaardigheden verder te ontwikkelen. Hier maken we graag gebruik van bij slecht weer.

Kijk meer informatie over kinderdagopvang Kanjers op: onze aparte kinderopvang website

 

Kindercentrum Kierewam

Op Kindercentrum Kierewam hebben we twee verticale groepen kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Er is tevens een peuteropvang groep voor 2-4 jarigen  en (BSO). De kinderopvang van Kierewam voor de 0 tot 4 jarigen is alle werkdagen geopend van 7.00 – 18.00 uur. Vervroegde en verlengde opvang is mogelijk.

Kierewam is een ruim opgezet kindercentrum, met een mooie grote en lichte hal. Onze vier groepen komen allemaal uit op de hal. Die fungeert dan ook als gezamenlijke ontmoetingsruimte, maar is ook een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er staan o.a. een klim- en klautertoestel en andere gymmaterialen om de motorische vaardigheden verder te ontwikkelen

Buiten spelen

Alle groepen op Kierewam hebben hun eigen speelplein. In een extra tussenplein hebben we onze gezamenlijke ‘Tovertuin’, waarin kinderen hun eigen groente verbouwen en ons konijn en kip verzorgen.

Kijk meer informatie over kinderdagopvang Kierewam op: onze aparte kinderopvang website

 

Heb je vragen?

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten ook eens

Volg Koppel-Swoe kinderopvang ook op Facebook en Instagram!

klik hieronder voor het gewenste kanaal

Facebook                     Instagram

Nieuws over de kinderdagopvang

Terugblik op 2019 van onze directeur Marian

12 december 2019
Bij een terugblik op 2019 valt één ding op: de vrijwilligers. We blijven het zeggen: zonder de inzet van onze vrijwilligers zijn we nergens. We...
Meer lezen?

Meerdere vacatures bij onze kinderopvang

28 juni 2019
Ben jij niet vies van een zandtaartje? Draai jij je hand niet om voor een potje voetbal? Bedenk jij de leukste proefjes in ons LAB. ...
Meer lezen?

Benieuwd wat we in 2018 hebben gedaan?

21 juni 2019
Wat hebben we enorm veel gedaan in 2018! Zo was het een heel bijzonder jaar vanwege de samenvoeging van twee organisaties. Koppel-Swoe werd per januari...
Meer lezen?
© 2020 Media Magneet