Vakantie BSO

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakantie BSO

opvang tijdens de schoolvakanties

Iedere schoolvakantie heeft Koppel-Swoe een speciaal vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang (vakantie BSO) uitgedacht. Ruim van te voren wordt dat programma bekend gemaakt. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief en sportief!

In de vakantie zijn we alle werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur geopend. In overleg is vervroegde of verlengde opvang mogelijk. Je kunt elke vakantie vaste dagen afnemen, maar bijvoorbeeld ook alleen als de activiteiten jou en je kind aanspreken. Om vakantie BSO bij Koppel-Swoe af te nemen, hoeft je kind niet perse de reguliere BSO af te nemen. Iedereen is welkom!

Vakantie BSO begint en eindigt iedere dag op onze locatie Kierewam in Epe. Kinderen van alle BSO-locaties van Koppel-Swoe komen hier samen om gedurende de dag lekker te spelen en mee te doen aan verschillende activiteiten. Een team van enthousiaste pedagogisch medewerkers van al onze BSO-locaties is in de vakanties werkzaam op BSO Kierewam.

Wist je dat...

we op onze Vakantie BSO een echt LAB. hebben?

Kom genieten van onze speciaal ingerichte ruimte waar kinderen van 4-12 jaar kunnen ontdekken en experimenten. Dat is spelen, leren & plezier ineen!

Vakantie Peuteropvang

Naast Vakantie BSO is er bij Koppel-Swoe iedere schoolvakantie ook kleinschalige Vakantie Peuteropvang. Omdat de peuteropvanglocaties tijdens schoolvakanties dicht zijn, is er voor ouders die ook tijdens vakanties peuteropvang nodig hebben, opvang bij peuteropvang Bikkels. Net als bij de BSO zijn ook hier iedere vakantie leuke, uitdagende activiteiten voor de peuters. Er is een vaste pedagogisch medewerker, die iedere schoolvakantie werkzaam is op de Vakantie Peuteropvang.

Voor meer informatie, al uw vragen en/of een proefberekening voor wat BSO of peuteropvang in uw situatie kost, kunt u contact opnemen met de afdeling Planning van Koppel-Swoe, planning@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67.

Heb je vragen?

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Melle de Vos

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Volg Koppel-Swoe kinderopvang ook op Facebook en Instagram!

klik hieronder voor het gewenste kanaal

Facebook                     Instagram

Nieuws over de Vakantie BSO

Terugblik op 2019 van onze directeur Marian

12 december 2019
Bij een terugblik op 2019 valt één ding op: de vrijwilligers. We blijven het zeggen: zonder de inzet van onze vrijwilligers zijn we nergens. We...
Meer lezen?

Meerdere vacatures bij onze kinderopvang

28 juni 2019
Ben jij niet vies van een zandtaartje? Draai jij je hand niet om voor een potje voetbal? Bedenk jij de leukste proefjes in ons LAB. ...
Meer lezen?

Benieuwd wat we in 2018 hebben gedaan?

21 juni 2019
Wat hebben we enorm veel gedaan in 2018! Zo was het een heel bijzonder jaar vanwege de samenvoeging van twee organisaties. Koppel-Swoe werd per januari...
Meer lezen?
© 2020 Media Magneet