Iedere schoolvakantie heeft Koppel-Swoe Vakantie BSO met uitdagende, avontuurlijke, creatieve en sportieve activiteiten voor alle kinderen.

Vakantie BSO

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakantie BSO

opvang tijdens de schoolvakanties

Iedere schoolvakantie heeft Koppel-Swoe een speciaal vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang uitgedacht. Ruim van te voren wordt dat programma bekend gemaakt op de pagina van de Vakantie BSO. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief en sportief!

In de vakantie zijn we alle werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur geopend. In overleg is vervroegde of verlengde opvang mogelijk. Je kunt elke vakantie vaste dagen afnemen, maar bijvoorbeeld ook alleen als de activiteiten jou en je kind aanspreken. Om vakantie BSO bij Koppel-Swoe af te nemen, hoeft je kind niet perse de reguliere BSO af te nemen. Iedereen is welkom!

De BSO in de vakantie begint en eindigt iedere dag op onze locatie Kierewam in Epe. Kinderen van alle BSO-locaties van Koppel-Swoe komen hier samen om gedurende de dag lekker te spelen en mee te doen aan verschillende activiteiten. Een team van enthousiaste pedagogisch medewerkers van al onze BSO-locaties is in de vakanties werkzaam op BSO Kierewam.

Wist je dat...

we een echt LAB. hebben?

Kom genieten van onze speciaal ingerichte ruimte waar kinderen van 4-12 jaar kunnen ontdekken en experimenten. Dat is spelen, leren & plezier ineen!

Vakantie Peuteropvang

Iedere schoolvakantie hebben we ook kleinschalige Vakantie Peuteropvang. Omdat de peuteropvanglocaties tijdens schoolvakanties dicht zijn, is er voor ouders die ook tijdens vakanties peuteropvang nodig hebben, opvang bij peuteropvang Bikkels. Net als bij de BSO zijn ook hier iedere vakantie leuke, uitdagende activiteiten voor de peuters. Er is een vaste pedagogisch medewerker, die iedere schoolvakantie werkzaam is op de Vakantie Peuteropvang.

Voor meer informatie, al uw vragen en/of een proefberekening voor wat BSO of peuteropvang in uw situatie kost, kun je contact opnemen met de afdeling Planning van Koppel-Swoe, planning@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67.

Heb je vragen?

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Melle de Vos

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Volg Koppel-Swoe kinderopvang ook op Facebook en Instagram!

klik hieronder voor het gewenste kanaal

Facebook                     Instagram

Relevant nieuws

Mantelzorgers: let goed op jezelf!

27 maart 2020
Mantelzorgers zijn onmisbaar. In deze tijd met het coronavirus nog meer dan anders, omdat er een groter beroep op ze wordt gedaan door het wegvallen...
Meer lezen?

Heb jij deze spullen thuis? Help onze zorg!

20 maart 2020
Er is landelijk een risico op tekort in beschermingsmiddelen. Om ervoor te zorgen dat onze zorg lokaal kan blijven werken, hebben onze samenwerkingspartners ons gevraagd...
Meer lezen?

Ook wij staan voor je klaar!

17 maart 2020
>> download hier flyer voor kwetsbare inwoners <<    
Meer lezen?
© 2020 Media Magneet