In Epe bieden we op kindercentrum Kierewam voor kinderen van alle scholen in Epe ook voorschoolse opvang (VSO). Oftewel opvang voorafgaand aan school. 

Voorschoolse opvang

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorschoolse opvang (VSO)

In Epe bieden we op kindercentrum Kierewam voor kinderen van alle scholen in Epe ook voorschoolse opvang (VSO). Oftewel opvang voorafgaand aan school.  Iedere ochtend staat er een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerkers vanaf 7.00 uur klaar om de kinderen op te vangen. Vervroegde opvang is vanaf 6.30 uur mogelijk.

In Epe bieden we op kindercentrum Kierewam voor kinderen van alle scholen in Epe ook voorschoolse opvang (VSO). Oftewel opvang voorafgaand aan school. 

Hoe werkt VSO?

De kinderen mogen, voordat ze naar school gaan, spelen in de ruimte van de BSO. Knutselen, in de huishoek spelen of even relaxed een Donald Duckje lezen. Er is ook de gelegenheid om je kind in rust het (meegenomen) ontbijt te laten eten.

De pedagogisch medewerkers brengen kinderen lopend of met onze bus of auto naar school. Afhankelijk van de gewoontes op school worden de kinderen in de klas gebracht of op het schoolplein. Kinderen van alle scholen in het dorp Epe zijn van harte welkom op de VSO!

Bel of mail de afdeling Planning voor het maken van een bezoekafspraak, het berekenen van de kosten of het aanmelden voor de VSO. Je kunt ze bereiken via: planning@koppelswoe.nl of 0578 67 67 67.

Heb je vragen?

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende Kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2020 Media Magneet