Buurtpunt De Hezebrink

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Buurtpunt de Hezebrink

Buurtpunt de Hezebrink is een centrale ontmoetingsplek in het dorp Emst waar je, als dorps- en/of buurtbewoners, elkaar ontmoet, meedoet aan één van de activiteiten of (bij voorkeur) zelf een activiteit organiseert.

Daarnaast is dit een plaats waar bewoners, bij diverse organisaties, met hun vragen, wensen en behoeftes bij de inloopuren terecht kunnen voor informatie en advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. In het buurtpunt wordt van alles voor én met name ook door de bewoners van Emst georganiseerd.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren van buurtpunt de Hezebrink en de contactpersonen van Koppel-Swoe. In de gemeente Epe zijn verschillende steunpunten met eigen activiteiten. Hier vind je een overzicht met alle buurtpunten.

 

buurtpunt de Hezebrink
Ds. van Rhijnstraat 69
8166 AL Emst

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
de Hezebrink: 0578- 72 28 88
www.dehezebrink.com

 

 

Op verschillende plekken in de gemeente Epe wordt door Koppel-Swoe Buurtkoffie georganiseerd. Een (gratis) inloopmoment voor buurtbewoners om bij te kletsen of samen een activiteit te ondernemen.

Activiteiten

BUURTKOFFIE

Gezellig met je dorpsgenoten kletsen en een kopje koffie of thee drinken kan iedere vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur bij Buurtkoffie. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties.

JONGERENAVOND

Iedere vrijdagavond van 18.30-20.00 (18-) en van 20.00-21.30 uur (18+) organiseert het Jongerenwerk van Koppel-Swoe een gezellige avond speciaal voor jongeren. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, wat gamen, tafelvoetbal en er is altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers.

KAARTMIDDAG

Houd je van jokeren of kruisjassen? Kom dan op maandagmiddag van 13.30-16.00 uur gezellig kaarten bij de Hezebrink. Vooral jokeraars zijn van harte welkom. Deelname kost 3 euro per maand. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet noodzakelijk.

KOERSBAL

Zou je meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Kom dan eens kennismaken met koersbal op woensdagmiddag (in de oneven weken) van 14.00-16.00 uur.

NETBAL

Ben je 55+? Zou je iets meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Iedere dinsdagmiddag van 14.00-15.45 uur spelen we netbal.

SAMEN ETEN – BUFFET

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijk buffet. Eens per maand is er op donderdag van 12.00-14.00 uur een gezamenlijke maaltijd. Kijk hier voor de actuele data.

SJOELEN

Houd je erg van sjoelen of ben je op zoek naar wat gezelligheid op de zaterdagmiddag? Sjoel dan op zaterdag (in de even weken) van 14.00-16.00 uur gezellig mee met je dorpsgenoten. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig.

SPORT & SPEL

Heb je ook zin om lekker te bewegen en wil je meedoen aan leuke activiteiten met andere kinderen? Kom dan naar de de Sport en Spel activiteit in Emst. Deelname is gratis. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Iedere woensdag van 15.00-16.00 uur op het sportveld achter de Hezebrink.

Deze activiteiten worden georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in de Hezebrink bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

 

 

Inloopuren

INLOOPUUR ALGEMEEN

Woon jij in Emst en heb jij een vraag en weet je niet waar je terecht kunt? Iedere donderdagmiddag van 13.00-14.00 uur is er een inloopuur in steunpunt de Hezebrink. Door het wegvallen van allerlei voorzieningen in het dorp Emst is er behoefte aan een centraal (informatie)punt waar je met vragen over uiteenlopende onderwerpen terecht kan. Dat is het inloopuur geworden. Daar stel je: juridische vragen, vragen of zorgen over wonen, melden van een niet pluis gevoel of behoefte aan een luisterend oor. Het inloopuur is een samenwerking tussen Koppel-Swoe, MEE Veluwe en Vérian. Ook gaan we eens in de maand het inloopuur uitbreiden met een professional vanuit een andere organisatie.

COMPUTER/TABLET/GSM INLOOPUUR

Heb je vragen over je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon? Iedere derde maandag van de maand zijn er in steunpunt de Hezebrink van 18.30-19.30 uur 3 deskundige vrijwilligers aanwezig om je vragen te beantwoorden en je uitleg kunnen geven over het gebruik van je apparaat.

In de Hezebrink is ook een computer aanwezig waarmee je kunt oefenen of waarmee de vrijwilligers je dingen kunnen uitleggen. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Je kunt met je vraag zo binnenlopen. Voor de uitleg hoef je niets te betalen. Je betaalt alleen voor eigen consumptie(s).

 

Voor Steunpunt de Hezebrink ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Heb je vragen? Of leuke ideeën voor Emst?

neem contact op met onze medewerkers

Margriet Sollie

Sociaal Werker
Telefoon
06-18585679
E-mail
m.sollie@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Agenda met activiteiten in Emst

Nieuws voor én over Emst

Vacature: sociaal werker voor Buurt-steunpunt...

29 december 2021
Koppel-Swoe, de organisatie voor welzijnswerk en kinderopvang in de gemeente Epe, is op zoek naar een initiatiefrijke en enthousiaste sociaal werker. Het betreft een functie voor 20-24 uur per...
Meer lezen?

Steunouders gezocht in Epe!

Heb je tijd en ruimte om een gezin tijdelijk een handje te helpen? Koppel-Swoe zoekt vrijwilligers die steunouder willen worden. Steunouders zijn vrijwilligers die één...
Meer lezen?

Cadeaukaarten uitgereikt voor jonge mantelzorgers

24 december 2021
Voor 101 jonge mantelzorgers in de gemeente Epe is dit jaar een mantelzorgwaardering aangevraagd. Gerrita Reumer, coördinator van Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe, heeft onlangs samen...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2022 Media Magneet