Buurtpunt De Hezebrink

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Buurtpunt de Hezebrink

Buurtpunt de Hezebrink is een centrale ontmoetingsplek in het dorp Emst waar je, als dorps- en/of buurtbewoners, elkaar ontmoet, meedoet aan één van de activiteiten of (bij voorkeur) zelf een activiteit organiseert.

Daarnaast is dit een plaats waar bewoners, bij diverse organisaties, met hun vragen, wensen en behoeftes bij de inloopuren terecht kunnen voor informatie en advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. In het buurtpunt wordt van alles voor én met name ook door de bewoners van Emst georganiseerd.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren van buurtpunt de Hezebrink en de contactpersonen van Koppel-Swoe. In de gemeente Epe zijn verschillende steunpunten met eigen activiteiten. Hier vind je een overzicht met alle buurtpunten.

 

buurtpunt de Hezebrink
Ds. van Rhijnstraat 69
8166 AL Emst

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
de Hezebrink: 0578- 72 28 88
www.dehezebrink.nl

 

 

Op verschillende plekken in de gemeente Epe wordt door Koppel-Swoe Buurtkoffie georganiseerd. Een (gratis) inloopmoment voor buurtbewoners om bij te kletsen of samen een activiteit te ondernemen.

Activiteiten

Door de coronamaatregelen zijn verschillende van onderstaande activiteiten (tijdelijk) vervallen of is er geen vrije inloop meer. Check via onze online agenda op www.koppelswoe.nl/agenda welke activiteiten doorgaan.

BILJARTEN

Iedere maandagmiddag ben je vanaf 14.00 uur welkom om te biljarten. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

BUURTKOFFIE

Gezellig met je dorpsgenoten kletsen en een kopje koffie of thee drinken kan iedere vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur bij Buurtkoffie. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Graag vooraf aanmelden via 0578-67 67 67.

HANDWERKEN

Iedereen die van handwerken houdt is van harte welkom bij de handwerkgroep op dinsdagmiddag (in de oneven weken) van 14.00 tot 16.00 uur. Je kunt zelf kiezen of je wilt breien, borduren, haken of iets anders. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

JONGERENAVOND

Iedere vrijdagavond van 18.30-20.00 (18-) en van 20.00-21.30 uur (18+) organiseert het Jongerenwerk van Koppel-Swoe een gezellige avond speciaal voor jongeren. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, wat gamen, tafelvoetbal en er is altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers.

KAARTEN MAKEN

Samen creatief en gezellig bezig zijn tijdens het maken van kaarten op dinsdagmiddag in de even weken van 14.00-16.00 uur. Wij zorgen voor de benodigde materialen. Het is wel handig om een eigen schaar mee te nemen. Deelname kost 2 euro per persoon. Je betaalt daarnaast je eigen consumpties.

KAARTMIDDAG

Houd je van jokeren of kruisjassen? Kom dan op maandagmiddag van 13.30-16.00 uur gezellig kaarten bij de Hezebrink. Vooral jokeraars zijn van harte welkom. Deelname kost 3 euro per maand. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet noodzakelijk.

KOERSBAL

Zou je meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Kom dan eens kennismaken met koersbal op woensdagmiddag (in de oneven weken) van 14.00-16.00 uur.

NETBAL

Ben je 55+? Zou je iets meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Iedere dinsdagmiddag van 14.00-15.45 uur spelen we netbal.

SAMEN ETEN – BUFFET

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijk buffet. Eens per maand is er op donderdag van 12.00-14.00 uur een gezamenlijke maaltijd. Kijk hier voor de actuele data.

SJOELEN

Houd je erg van sjoelen of ben je op zoek naar wat gezelligheid op de zaterdagmiddag? Sjoel dan op zaterdag (in de even weken) van 14.00-16.00 uur gezellig mee met je dorpsgenoten. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig.

ZITFIT

Speciaal voor ouderen organiseren we samen met sportvereniging SVA iedere woensdag van 10.00-11.00 uur ZitFit. ZitFit is bewegen op een stoel. Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau. Het doel van ZitFit is je sterker en fitter maken. Dat helpt je in het dagelijkse leven. Naast bewegen staat ook gezelligheid centraal. ZitFit duurt ongeveer 45 minuten en wordt gezamenlijk afgesloten met een kopje koffie of thee. Deelname kost € 12,50 per maand.

Deze activiteiten worden georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in de Hezebrink bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

 

 

Inloopuren

INLOOPUUR ALGEMEEN

Woon jij in Emst en heb jij een vraag en weet je niet waar je terecht kunt? Iedere donderdagmiddag van 13.00-14.00 uur is er een inloopuur in steunpunt de Hezebrink. Door het wegvallen van allerlei voorzieningen in het dorp Emst is er behoefte aan een centraal (informatie)punt waar je met vragen over uiteenlopende onderwerpen terecht kan. Dat is het inloopuur geworden. Daar stel je: juridische vragen, vragen of zorgen over wonen, melden van een niet pluis gevoel of behoefte aan een luisterend oor. Het inloopuur is een samenwerking tussen Koppel-Swoe, MEE Veluwe en Vérian. Ook gaan we eens in de maand het inloopuur uitbreiden met een professional vanuit een andere organisatie.

COMPUTER/TABLET/GSM INLOOPUUR

Heb je vragen over je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon? Iedere derde maandag van de maand zijn er in steunpunt de Hezebrink van 18.30-19.30 uur 3 deskundige vrijwilligers aanwezig om je vragen te beantwoorden en je uitleg kunnen geven over het gebruik van je apparaat.

In de Hezebrink is ook een computer aanwezig waarmee je kunt oefenen of waarmee de vrijwilligers je dingen kunnen uitleggen. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Je kunt met je vraag zo binnenlopen. Voor de uitleg hoef je niets te betalen. Je betaalt alleen voor eigen consumptie(s).

 

Voor Steunpunt de Hezebrink ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Heb je vragen? Of leuke ideeën voor Emst?

neem contact op met onze medewerkers

Hakan Soykan

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
h.soykan@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Vrijdag

Agenda met activiteiten in Emst

Nieuws voor én over Emst

Vacature: Lid Raad van Toezicht Stichting...

8 september 2021
Vanwege statutaire aftreding van twee leden van de Raad van Toezicht van Stichting Koppel-Swoe zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Bij voorkeur: Eén lid...
Meer lezen?

Samen eten: buffet in Buurt-Steunpunt de

2 augustus 2021
Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in Buurt-Steunpunt de Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat...
Meer lezen?

Vacature Buurtsportcoach Sport & Bewegen

30 juli 2021
I.v.m. het vertrek van één van onze collega’s zijn we op zoek naar een nieuwe collega buurtsportcoach. Het team van buurtsportcoaches en JOGG-regisseur werkt onder...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2021 Media Magneet