Zomer- en winteruitjes

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zomer- en winteruitjes

Het hele jaar door organiseert een enthousiaste groep vrijwilligers verschillende uitjes. We noemen dit de zomer- en winteruitjes. Een gevarieerd aanbod aan uitjes voor mensen vanaf 55 jaar uit de gemeente Epe.

De uitstapjes kunnen variëren van een autotocht tot een museumbezoek en van een boottocht tot een bezoek aan de dierentuin. Elk half jaar worden er weer nieuwe uitjes georganiseerd. Zo is er elke keer weer nieuwe keuze.

Tijdens de uitstapjes ga je er gezellig met anderen op uit. Op die ontspannen dagen leer je zowel nieuwe plekken als nieuwe mensen kennen. De uitjes worden zorgvuldig voorbereid en begeleid door de vrijwilligers van de zomer- & winteruitjes

Twee keer per jaar wordt er een boekje uitgebracht waarin alle uitjes staan vermeld. Hierin vind je algemene informatie over de uitjes en per uitje specifieke informatie. Je kunt zelf een keuze maken aan welk uitje of welke uitjes je wilt deelnemen. Vervolgens kun je je hiervoor aanmelden.

Het aanmeldformulier vind je achterin het programmaboekje. Aanmelden kan ook bij ons secretariaat via 0578-67 67 67 of via info@koppelswoe.nl

Programmaboekje met de zomer- en winteruitjes

Programmaboekje zomeruitstapjes Koppel-Swoe

Enthousiaste vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseren het hele jaar verschillende uitstapjes voor mensen vanaf 55 jaar uit de gemeente Epe. Voor de zomerperiode zijn er weer nieuwe uitstapjes georganiseerd. Normaliter kunnen de programmaboekjes worden afgehaald bij de verschillende steunpunten in de gemeente, maar aangezien deze locaties gesloten zijn vanwege het coronavirus wordt er een alternatief aangeboden.

Voordat het coronavirus Nederland bereikte hadden de vrijwilligers al een gevarieerd programma gemaakt met zomeruitstapjes. Deze uitstapjes zijn gepland van mei tot en met september. Gezien de laatste ontwikkelingen is besloten dat de uitstapjes in de maand mei en juni komen te vervallen. Er zal worden bekeken of deze uitjes later in het seizoen, onder voorbehoud, geboekt kunnen worden.

Inmiddels zijn de programmaboekjes verspreid bij diegene waarvan het adres in het bestand van de zomer- en winteruitjes staat. U kunt het programmaboekje ook downloaden door op  Lente en zomerboekje 2020 te klikken. Daarnaast is het ook mogelijk dat het boekje thuisbezorgd wordt. Er kan dan contact op worden genomen met het secretariaat van Koppel-Swoe.

Het eindetentje van het winterprogramma zou op 25 maart plaatsvinden. Vanwege het coronavirus is dit etentje verplaatst. Dit etentje vindt, zonder tegenbericht, plaats op donderdag 25 juni om 17.00 uur bij Partyboerderij Vossenberg in Epe. Men kan zich hiervoor nog aanmelden tot 12 juni.

Het Kulturhus in Epe is gesloten tot 1 juni. Men kan dus niet naar het Kulturhus komen om zich aan te melden voor één van de uitstapjes. Aanmelden kan telefonisch: 0575-676767, per e-mail: info@koppelswoe.nl of per post: Koppel-Swoe, t.a.v. opgave zomeruitjes, postbus 312, 8160 AH Epe.

 

Bekijk de foto's van voorgaande uitjes

 

 

Overzicht lente- en zomeruitjes 2020

Voor Zomer- en Winteruitjes ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Heb je vragen?

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag

Agenda

Nieuws over de zomer- en winteruitjes

Welzijn in lockdown. Zo gaat Koppel-Swoe te werk

18 december 2020
Afgelopen maandag waren we net gestart met het schrijven van onze nieuwsbrief met onze activiteiten voor december en januari toen ook ons de berichten bereikten over...
Meer lezen?

Bijeenkomsten Koppel-Swoe geannuleerd

4 november 2020
Tot en met 18 november zijn alle buurtpunten en steunpunten gesloten. Alle bijeenkomsten zijn geannuleerd, behalve Sport & Spel voor kinderen tot 12 jaar.  Onze...
Meer lezen?

Wat doen wij deze zomer? Overzicht van diensten...

8 juli 2020
De zomervakantie start al bijna! Ook onze medewerkers gaan in deze periode op vakantie. Dacht je dat we dan gesloten zijn? Nee hoor, onze diensten...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2021 Media Magneet