Steunpunt Burgerenk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steunpunt Burgerenk

Op deze pagina vind je informatie over de activiteiten van steunpunt Burgerenk in Epe. Een steunpunt is een centrale ontmoetingsplek waar je als buurtbewoners elkaar ontmoet, meedoet aan één van de activiteiten of waar je zelf een activiteit kunt organiseren. Je kunt er ook terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld wonen, zorg en welzijn. Zo wil het steunpunt een bijdrage leveren aan de ontmoeting en participatie in de wijk.

Je wordt van harte uitgenodigd om tijdens de hieronder genoemde activiteiten binnen te lopen. Of misschien heb je ideeën om zelf iets voor je buurt of dorp te organiseren? Hartstikke leuk, je bent van harte welkom!

Steunpunt Burgerenk is een samenwerking tussen Wijkvereniging Burgerenk en Koppel-Swoe.

 

 

steunpunt Burgerenk

Klimtuin 46
8162 ZV Epe

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Burgerenk: 0578-61 31 87

Activiteiten

BUURTKOFFIE

Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken of informatie/advies vragen kan iedere dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00-11.30 uur. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

GEWOON SAMEN

Gewoon Samen is een plek waar mensen met of zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten, leren kennen en vriendschappen te sluiten. Zodat wij met elkaar ervaren hoe fijn het is Gewoon Samen te zijn! iedere eerste maandag van de maand van 10.00-12.00 uur.

HANDWERKEN

Iedere dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Open inloop.

JURIDISCH SPREEKUUR

Het Juridisch spreekuur/Wetswinkel helpt inwoners van de gemeente Epe met het beantwoorden van allerlei vragen op juridisch en sociaal rechtelijk gebied. De hulp is gratis. Iedere derde vrijdag van de maand van 09.30-10.30 uur is er in steunpunt Burgerenk een Juridisch spreekuur.  Kijk voor andere locaties en data in de gemeente Epe op deze pagina.

SAMEN ETEN

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijke maaltijd. Iedere tweede dinsdag van de maand verzorgen vrijwilligers een maaltijd. Informatie over het menu vind je op de poster in het steunpunt. De kosten zijn 6,50 euro per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden graag vooraf via de intekenlijst op het prikbord in het steunpunt of bel naar 0578-61 69 35.

SCHILDEREN

Houd je van schilderen? Kom dan eens op woensdagochtend 10.00 – 12.00  uur een kijkje nemen. Hobbyschilders komen samen om, zonder docent, te schilderen en van elkaar te leren. Je neemt je eigen materialen en werk mee. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen!

Voor incidentele activiteiten zie de agenda op Buurtmaken.nl.

 

Voor Steunpunt Burgerenk ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Heb je vragen? Of leuke ideeën voor steunpunt Burgerenk?

neem contact met ons op!

Bilge Yeleser

Gebiedsregisseur Epe, Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
b.yeleser@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Suzanne Tuinman

Vrijwilligerscoördinator Koppel-Swoe, Coördinator EpeDoet!, Sociaal Werker
Telefoon
06-36 23 96 18
E-mail
s.tuinman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag

Agenda activiteiten in de Burgerenk

Nieuws over wijksteunpunt Burgerenk

Huiswerkhulp voor kinderen 6-12 jaar in Vaassen

13 januari 2021
Heb je kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan bieden wij graag hulp bij het maken van huiswerk en schoolopdrachten. Iedere woensdagmiddag van...
Meer lezen?

Welzijn in lockdown. Zo gaat Koppel-Swoe te werk

18 december 2020
Afgelopen maandag waren we net gestart met het schrijven van onze nieuwsbrief met onze activiteiten voor december en januari toen ook ons de berichten bereikten over...
Meer lezen?

Hulp bij keuze zorgverzekering nodig?

4 december 2020
Als je in Nederland woont of werkt is een basisverzekering verplicht. Je kunt zelf een zorgverzekering kiezen die past bij wat je wilt, die je...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2021 Media Magneet