Hier vind je informatie over de activiteiten van buurtpunt Burgerenk in Epe. Een centrale ontmoetingsplek voor informatie, advies en activiteiten.

Buurtpunt Burgerenk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Buurtpunt Burgerenk

Op deze pagina vind je informatie over de activiteiten van buurtpunt Burgerenk in Epe. Een buurtpunt is een centrale ontmoetingsplek waar je als buurtbewoners elkaar ontmoet, meedoet aan één van de activiteiten of waar je zelf een activiteit kunt organiseren. Je kunt er ook terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld wonen, zorg en welzijn. Zo wil het buurtpunt een bijdrage leveren aan de ontmoeting en participatie in de wijk.

Je wordt van harte uitgenodigd om tijdens de hieronder genoemde activiteiten binnen te lopen. Of misschien heb je ideeën om zelf iets voor je buurt of dorp te organiseren? Hartstikke leuk, je bent van harte welkom!

Buurtpunt Burgerenk is een samenwerking tussen Wijkvereniging Burgerenk en Koppel-Swoe.

 

 

Buurtpunt Burgerenk

Klimtuin 46
8162 ZV Epe

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Burgerenk: 0578-61 31 87

Activiteiten Buurtpunt Burgerenk

BUURTKOFFIE

Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken of informatie/advies vragen kan iedere dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00-11.30 uur. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

GEWOON SAMEN

Gewoon Samen is een plek waar mensen met of zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten, leren kennen en vriendschappen te sluiten. Zodat wij met elkaar ervaren hoe fijn het is Gewoon Samen te zijn! Twee keer per maand op maandag van 10.00-12.00 uur organiseren we Gewoon Samen. De 1e maandag van de maand een variërend programma met bijvoorbeeld een boswandeling, uitje of samen koffie drinken. De 3e maandag van de maand is er een creatief programma. Gewoon Samen vindt i.v.m. corona tijdelijk plaats in het Kulturhus in Epe i.p.v. buurtpunt de Burgerenk.

HANDWERKEN

Iedere dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Open inloop.

JURIDISCH SPREEKUUR

Het Juridisch spreekuur/Wetswinkel helpt inwoners van de gemeente Epe met het beantwoorden van allerlei vragen op juridisch en sociaal rechtelijk gebied. De hulp is gratis. Iedere derde vrijdag van de maand van 09.30-10.30 uur is er in steunpunt Burgerenk een Juridisch spreekuur.  Kijk voor andere locaties en data in de gemeente Epe op deze pagina.

SAMEN ETEN

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijke maaltijd. Iedere tweede dinsdag van de maand verzorgen vrijwilligers een maaltijd. Informatie over het menu vind je op de poster in het steunpunt. De kosten zijn 7,50 euro per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden graag vooraf via de intekenlijst op het prikbord in het steunpunt of bel naar 0578-61 69 35.

SCHILDEREN

Houd je van schilderen? Kom dan eens op woensdagochtend 10.00 – 12.00  uur een kijkje nemen. Hobbyschilders komen samen om, zonder docent, te schilderen en van elkaar te leren. Je neemt je eigen materialen en werk mee. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen!

Voor incidentele activiteiten zie de agenda op Buurtmaken.nl.

 

Voor Buurtpunt Burgerenk ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Heb je vragen? Of leuke ideeën voor buurtpunt Burgerenk?

neem contact met ons op!

Bilge Yeleser

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
b.yeleser@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Suzanne Tuinman

Vrijwilligerscoördinator Koppel-Swoe, Coördinator EpeDoet!, Sociaal Werker
Telefoon
06-36 23 96 18
E-mail
s.tuinman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag

Agenda activiteiten in de Burgerenk

Nieuws over Buurtpunt Burgerenk

Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

21 maart 2022
Enthousiaste vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren op dinsdag 12 april weer een heerlijke maaltijd. Iedereen die het gezellig vindt om samen met...
Meer lezen?

Activiteiten jeugd voorjaarsvakantie 2022

19 februari 2022
Verheug jij je ook al op de voorjaarsvakantie 2022? Wij wel! Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten die we in de voorjaarsvakantie...
Meer lezen?

Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

11 februari 2022
Enthousiaste vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren op dinsdag 8 maart weer een heerlijke maaltijd. Iedereen die het gezellig vindt om samen met...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2022 Media Magneet