Buurtpunt Buitenplaats de Poel

Buurtpunt Buitenplaats de Poel

Buitenplaats de Poel biedt een kleinschalige en betrokken laagdrempelige ontmoetingsplek in het buitengebied van Vaassen/Wenum-Wiesel. Iedere inwoner uit de gemeente Epe is in ons buitenhuis en op het landelijke terrein welkom voor een ontmoeting met anderen. Samen gaan we op zoek om te ontdekken wat jou als mens interesseert en waar je blij van wordt.

In het buitengebied van Vaassen vind je Buurtpunt Buitenplaats de Poel. Hier kun je mensen ontmoeten en activiteiten ondernemen in de natuur.

Bij ons kun je andere mensen ontmoeten, die naar jouw verhaal luisteren. En zelf luisteren naar verhalen van een ander. In de herkenning van de (levens)verhalen vindt vaak een mooie ontmoeting plaats. Buitenplaats De Poel ligt in het buitengebied van Vaassen. Een mooie plek om te genieten in en van de natuur. We bieden alle ruimte om mee te doen en je talenten te ontdekken en ontwikkelen. We helpen graag mee om een omgeving te creëren waarbij je wordt uitgedaagd om datgene te doen wat bij jou past , om te kunnen genieten van het moment en het dagelijks leven met wat meer vertrouwen tegemoet te zien.

Wat kun je bij ons doen?

Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee  kunt doen.

  • Koffie en thee drinken, een spel spelen, kaarten, naar muziek luisteren, handmassage krijgen.
  • Samen koken en bakken voor de lunch of iets lekkers bij de koffie of thee.
  • Creatieve activiteiten: handwerken, schilderen, hout bewerken en kloven.
  • Tuinieren in onze moestuin en pluktuin.
  • Bewegen: wandelen en fietsen.
  • Boodschappen doen.
  • Kennis maken met onze dieren: de paarden, konijnen,  honden en kippen.

Praktische informatie

Buitenplaats De Poel is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00. Voor een kleine rolstoel is Buitenplaats de Poel toegankelijk. Helaas niet voor een elektrische rolstoel. We lunchen gezellig samen. Deelnemers helpen hierbij zoveel als mogelijk. We maken soep met groente uit onze moestuin, maken een tosti, koken een ei, of eten een boterham met jam van onze aardbeien of pruimen. We dekken samen de tafel en wassen af met de deelnemers. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan koffie, thee en lunch verbonden. Ook onze activiteiten zijn gratis.

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt Buitenplaats de Poel

De Poel 1
7345 EA Wenum-Wiesel

T: 0578-57 48 06
E: info@buitenplaatsdepoel.nl

www.buitenplaatsdepoel.nl

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet