Buurtpunt

Buurtpunten

Dagbesteding voor inwoners van de gemeente Epe

Een buurtpunt is een plek waar je als inwoner van de gemeente Epe terecht kan voor dagbesteding. Je kunt elkaar ontmoeten, meedoen aan verschillende activiteiten of als vrijwilliger aan de slag.

Op dit moment zijn er 12 buurtpunt locaties. Je bent als inwoner van de gemeente Epe welkom op alle buurtpunten. Kies dus de plek of de activiteit, die bij je past. Op deze pagina vind je alle locaties per dorp. Iedere locatie stelt zich kort voor en vertelt wat je bij hun voor activiteiten kan ondernemen. Ook vind je er praktische informatie over openingstijden, toegankelijkheid, kosten en eventuele lunchmogelijkheden, contactgegevens en een link naar de eigen website. Daar kun je nog meer lezen over de activiteiten en de organisatie.

Direct aanmelden? Nog vragen over Buurtpunten?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan activiteiten of een dag(deel) door te brengen op een Buurtpunt? Of twijfel je nog of een Buurtpunt iets voor jou is?

Vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op. Om je vragen te beantwoorden of om meteen een afspraak te plannen voor een intakegesprek. Samen kijken we dan welk Buurtpunt bij jou en je mogelijkheden past. Zien we allebei een match, dan maken we een afspraak wanneer je een keertje kunt komen kijken.

Buurtpunten in Epe

Buurtpunt in Emst

Buurtpunten in Oene

Buurtpunten in Vaassen

Heb je vragen, ideeën of suggesties?

Laat het ons weten!

Partners

Buurtpunt is een samenwerking tussen:

Alle Buurtpunten ontvangen subsidie van de gemeente Epe.

© 2024 Media Magneet