Kun je kleding of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is Was & Strijk Service Epe er voor jou.

Was- & Strijk Service

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Was & Strijk Service Epe

Kun je kleding, handdoeken en/of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Heb je een druk leven en wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is de Was & Strijk Service er voor jou.

In de gemeente Epe heeft Koppel-Swoe samen met Eper Stoom en Wasserij (ESW) Was & Strijk Service in het leven geroepen. Een deel van de klanten heeft hulp nodig bij het wassen en strijken. Anderen zijn juist op zoek naar gemak en meer vrije tijd.

 

Wie wast en strijkt er eigenlijk voor je?

De service wordt uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers. Een deel van deze medewerkers is op zoek naar een betaalde baan en doet zo werkervaring op. Koppel-Swoe begeleidt de vrijwilligers en ESW bewaakt de kwaliteit.

 Voordelen van de Was- & Strijk Service

alle voordelen op een rij
Kun je kleding of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is Was & Strijk Service Epe er voor jou.

Kraakhelder en persoonlijk

Onze Was & Strijk Service wordt aangeboden aan alle huishoudens in en rondom de gemeente Epe. Ook zorginstellingen en bedrijven (B&B, hotels en restaurants) kunnen gebruik maken van deze dienst.

Gemak dient de mens
Een goede bereikbaarheid en veel gemak zijn belangrijke aspecten van deze dienst. Ben je niet mobiel? In overleg wordt de was bij je gehaald en gebracht. Was & Strijk is iedere werkdag geopend.

Uitproberen? 

Je eerste was bij ons is gratis. Neem contact met ons op voor deze gratis proefwas.

Tarieven Was & Strijk Service

Tarieven

  • Cliënten met een WMO-indicatie (inwoners van de gemeente Epe die via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning huishoudelijke hulp krijgen) betalen € 2,25 per kilo was. Toeslag strijken overhemden, blouse e.d.: € 1,25 per stuk. De kosten bedragen maximaal € 40,-per huishouden per maand.
  • Cliënten met een laag inkomen (tot 120% van het bijstandsniveau) betalen € 15,00 per maand voor een 1 persoonshuishouden en €25,- per maand voor 2 of meerpersoonshuishoudens.

Particulieren (zonder WMO-indicatie of met hoger inkomen)

  • € 3,50 per kilo was, inclusief mangelen linnengoed
  • Toeslag strijken overhemden, blouse e.d. € 1,75 per stuk.

Heb je vragen?

Hanneke Luesink

Projectleider Was & Strijk, Gebiedsregisseur Vaassen, Sociaal Werker
Telefoon
06-53 87 20 00
E-mail
h.luesink@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Relevant nieuws

Onlangs is Welzijn op recept in de gemeente Epe gestart waarbij partijen de handen ineen slaan en dat gericht is op beweging en sociale interactie.

Welzijn op recept in gemeente Epe in het leven...

12 juli 2019
Soms heb je als huisarts wel eens een consult waarbij er maar moeilijk een diagnose te stellen is. Iemand ervaart stress of lichamelijke klachten door...
Meer lezen?

Busreis naar museum Valse Kunst in Vledder

Een enthousiaste groep vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseert voor senioren uit de gemeente Epe verschillende uitstapjes. Woensdag 28 augustus staat er een busreis gepland naar Museums...
Meer lezen?

Pilot logeerzorg in gemeente Heerde en Epe

10 juli 2019
Tien gemeenten, waaronder Heerde en Epe, starten met een pilot logeerzorg om mantelzorgers te ontlasten. Door logeerzorg kunnen ouderen die thuis zorg krijgen van bijvoorbeeld...
Meer lezen?
© 2019 Media Magneet