Kun je kleding of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is Was & Strijk Service Epe er voor jou.

Was- & Strijk Service

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Was & Strijk Service Epe

Heb je een druk leven en ben je op zoek naar gemak en meer vrije tijd? Of kun je kleding, handdoeken en/of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Heb je een druk leven en wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is de Was & Strijk Service er voor jou.

Kraakhelder en persoonlijk

De Was & Strijk is er voor mensen met een WMO-indicatie en of mensen die lager zitten qua inkomen dan 130%. Ook vakantiehuizen, B&B’s, hotels, zorginstellingen en bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij wassen ook dekbedden en gordijnen.

Wie wast en strijkt er eigenlijk voor je?

Was & Strijk is een dienst van Koppel-Swoe en wordt uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers. Een deel van deze medewerkers is op zoek naar een betaalde baan en doet zo werkervaring op. Koppel-Swoe begeleidt de vrijwilligers.

Het telefoonnummer is 06 – 365 25 530.

alle voordelen op een rij

Gemak dient de mens
Een goede bereikbaarheid en veel gemak zijn belangrijke aspecten van deze dienst. Ben je niet mobiel? In overleg wordt de was bij je gehaald en gebracht. Was & Strijk is iedere werkdag geopend.

Uitproberen? 

Je eerste was bij ons is gratis. Neem contact met ons op voor deze gratis proefwas.

Kun je kleding of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is Was & Strijk Service Epe er voor jou.

Tarieven Was & Strijk Service

Tarieven

  • Cliënten met een WMO-indicatie (inwoners van de gemeente Epe die via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning huishoudelijke hulp krijgen) betalen € 2,40 per kilo was. Toeslag voor het strijken/mangelen: € 2,00 per stuk. De kosten bedragen maximaal € 45,-per huishouden per maand.

Particulieren (zonder WMO-indicatie of met hoger inkomen)

  • € 3,50 per kilo was, inclusief mangelen linnengoed
  • Toeslag strijken overhemden, blouse e.d. € 2,00 per stuk.

Voor Was & Strijk Service ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Heb je vragen?

Bert Bagerman

Projectleider Was & Strijk
Telefoon
06-48530587
E-mail
b.bagerman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Relevant nieuws

Terugblik met vrijwilligers van Juridisch Advies

16 september 2023
Juridisch Advies, het gratis initiatief dat ooit begonnen is als de Wetswinkel-Juridisch spreekuur in de gemeente Epe, is een succesvolle samenwerking tussen Koppel-Swoe, MEE Samen,...
Meer lezen?

Burendag Berkenoord 2

15 september 2023
Op zaterdag 23 september van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt er in Vaassen Burendag gevierd bij Huis van de Buurt Balai Pusat. Deze dag...
Meer lezen?

Vrijwilliger Ma(r)ja over Was & Strijk

5 september 2023
In de rubriek ‘Vrijwilliger aan het woord’ vertellen vrijwilligers van Koppel-Swoe over de activiteit waar ze zich mee bezighouden. Dit keer vertelt de enthousiaste Marja...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet