Kun je kleding of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is Was & Strijk Service Epe er voor jou.

Was- & Strijk Service

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Was & Strijk Service Epe

Heb je een druk leven en ben je op zoek naar gemak en meer vrije tijd? Of kun je kleding, handdoeken en/of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Heb je een druk leven en wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is de Was & Strijk Service er voor jou.

Kraakhelder en persoonlijk

Was & Strijk wordt aangeboden aan alle huishoudens in en rondom de gemeente Epe. Ook vakantiehuizen, B&B’s, hotels, zorginstellingen en bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij wassen ook dekbedden en gordijnen.

Wie wast en strijkt er eigenlijk voor je?

Was & Strijk is een dienst van Koppel-Swoe en wordt uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers. Een deel van deze medewerkers is op zoek naar een betaalde baan en doet zo werkervaring op. Koppel-Swoe begeleidt de vrijwilligers.

alle voordelen op een rij

Gemak dient de mens
Een goede bereikbaarheid en veel gemak zijn belangrijke aspecten van deze dienst. Ben je niet mobiel? In overleg wordt de was bij je gehaald en gebracht. Was & Strijk is iedere werkdag geopend.

Uitproberen? 

Je eerste was bij ons is gratis. Neem contact met ons op voor deze gratis proefwas.

Kun je kleding of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is Was & Strijk Service Epe er voor jou.

Tarieven Was & Strijk Service

Tarieven

  • Cliënten met een WMO-indicatie (inwoners van de gemeente Epe die via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning huishoudelijke hulp krijgen) betalen € 2,25 per kilo was. Toeslag strijken overhemden, blouse e.d.: € 1,25 per stuk. De kosten bedragen maximaal € 40,-per huishouden per maand.
  • Cliënten met een laag inkomen (tot 120% van het bijstandsniveau) betalen € 15,00 per maand voor een 1 persoonshuishouden en €25,- per maand voor 2 of meerpersoonshuishoudens.

Particulieren (zonder WMO-indicatie of met hoger inkomen)

  • € 3,50 per kilo was, inclusief mangelen linnengoed
  • Toeslag strijken overhemden, blouse e.d. € 1,75 per stuk.

Voor Was & Strijk Service ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Heb je vragen?

Bert Bagerman

Projectleider Was & Strijk
Telefoon
06-48530587
E-mail
b.bagerman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Relevant nieuws

Fundag jonge mantelzorgers Buitenplaats De Poel

9 augustus 2022
Ben je een jonge mantelzorger en houd je ervan om lekker buiten bezig zijn? Steunpunt Mantelzorg nodigt jou uit voor een fundag bij Buitenplaats de...
Meer lezen?

EpeVertelt! Steunouder ‘het kind kan na...

29 juli 2022
EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Deze keer gingen we in gesprek met één van...
Meer lezen?

Joop Brummel genomineerd als vrijwilliger van het...

25 juli 2022
Joop Brummel proeft al decennia lang op diverse manieren van het vrijwilligerswerk. Hij hoeft er geen moment over na te denken als hem de vraag...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet