Kun je kleding of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is Was & Strijk Service Epe er voor jou.

Was- & Strijk Service

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Was & Strijk Service Epe

Heb je een druk leven en ben je op zoek naar gemak en meer vrije tijd? Of kun je kleding, handdoeken en/of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Heb je een druk leven en wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is de Was & Strijk Service er voor jou.

Kraakhelder en persoonlijk

Was & Strijk wordt aangeboden aan alle huishoudens in en rondom de gemeente Epe. Ook vakantiehuizen, B&B’s, hotels, zorginstellingen en bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij wassen ook dekbedden en gordijnen.

Wie wast en strijkt er eigenlijk voor je?

Was & Strijk is een dienst van Koppel-Swoe en wordt uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers. Een deel van deze medewerkers is op zoek naar een betaalde baan en doet zo werkervaring op. Koppel-Swoe begeleidt de vrijwilligers.

Het telefoonnummer is 06 – 365 25 530.

alle voordelen op een rij

Gemak dient de mens
Een goede bereikbaarheid en veel gemak zijn belangrijke aspecten van deze dienst. Ben je niet mobiel? In overleg wordt de was bij je gehaald en gebracht. Was & Strijk is iedere werkdag geopend.

Uitproberen? 

Je eerste was bij ons is gratis. Neem contact met ons op voor deze gratis proefwas.

Kun je kleding of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Wil je wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is Was & Strijk Service Epe er voor jou.

Tarieven Was & Strijk Service

Tarieven

  • Cliënten met een WMO-indicatie (inwoners van de gemeente Epe die via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning huishoudelijke hulp krijgen) betalen € 2,25 per kilo was. Toeslag strijken overhemden, blouse e.d.: € 1,25 per stuk. De kosten bedragen maximaal € 40,-per huishouden per maand.
  • Cliënten met een laag inkomen (tot 120% van het bijstandsniveau) betalen € 15,00 per maand voor een 1 persoonshuishouden en €25,- per maand voor 2 of meerpersoonshuishoudens.

Particulieren (zonder WMO-indicatie of met hoger inkomen)

  • € 3,50 per kilo was, inclusief mangelen linnengoed
  • Toeslag strijken overhemden, blouse e.d. € 1,75 per stuk.

Voor Was & Strijk Service ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Heb je vragen?

Bert Bagerman

Projectleider Was & Strijk
Telefoon
06-48530587
E-mail
b.bagerman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Relevant nieuws

Kerststukjes maken in Emst

29 november 2022
Nu de dagen weer korter worden, is er meer behoefte aan gezelligheid in huis. Daarbij zijn de kerstdagen in aantocht. Daarom gaat Koppel-Swoe op maandagmorgen...
Meer lezen?

Jury bijeenkomst Vrijwilligersprijzen Epe Doet!

28 november 2022
De acht Vrijwilligers van de Maand (genomineerd via Epe Doet!) hebben hun nominaties gedaan voor de Jo Postprijs, die op of rond de Dag van...
Meer lezen?

EpeVertelt! Anna: ‘Wil jij een nieuwe...

Anna raakt via haar vriend betrokken bij het vrijwilligerswerk voor de scouting. Werken met kinderen is voor Anna niet nieuw. Ze is leerkracht in het...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet