over Koppel-Swoe

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koppel-Swoe maakt meedoen mogelijk!

Opvoeden, opgroeien, welzijn én verbinden. Met deze woorden stellen we ons iedere dag ten doel een bijdrage te leveren aan de talentontwikkeling en welzijn van burgers van 0-100 jaar. We staan dichtbij de mensen en zijn actief in alle buurten en wijken van de dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene.

We zetten in op de kwaliteit van leven en daarbij ook een stapje vooruit komen. We zijn er voor iedereen: voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen en voor ouders die kinderopvang nodig hebben, . Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet. Koppel-Swoe heeft hierin een verbindende rol.

De kracht van samenvoegen

Koppel-Swoe is ontstaan uit de fusie van de organisaties Koppel en SWO/E per 1 januari 2018. Beide organisaties waren al meer dan 40 jaar actief in de gemeente Epe. Het samenvoegen was een laatste, logische stap met de steeds intensievere samenwerking tussen beide organisaties, zowel intern als met externe partners.

De kracht van de samenvoeging is de brede benadering voor alle leeftijden, het koppelen van jong en oud en de verbindingen tussen verschillende diensten.

Koppel-Swoe verbindt

Koppel-Swoe biedt, samen met vele vrijwilligers en partners, diensten aan op het gebied van kinderopvang en welzijnswerk. Wij stimuleren de eigen kracht, eigen regie en talenten van mensen. Wij streven ernaar dat iedere inwoner van de gemeente Epe, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht.

De kernboodschap daarbij? Wij vinden dat iedereen iets kan bijdragen aan de samenleving. Dat klinkt mooi, maar wat betekent dat in de praktijk? We nodigen je van harte uit om meer over onze verschillende diensten te lezen.

Werken bij Koppel-Swoe?

Werken bij ons? Bij Koppel-Swoe werken momenteel zo’n negentig medewerkers. Het werk wordt vaak ondersteund door stagiaires en veel vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Je vindt hier onze actuele vacatures.

Koppel-Swoe maakt meedoen mogelijk!

De preventieve werking sociaal werk versterkt de kwaliteit van leven van inwoners, het vergroot de verbondenheid in de wijk en bespaart maatschappelijke kosten. Lees hier meer.
© 2019 Media Magneet