Tijdens Buurtkoffie ontmoeten bewoners uit de gemeente Epe elkaar. Onder het genot van een kop koffie of thee is er tijd voor een gesprek of activiteit.

Buurtkoffie

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Buurtkoffie is ontmoetingspunt!

Op verschillende plekken in de gemeente Epr organiseren we Buurtkoffie. Een plek waar buurtbewoners onder het genot van een kop koffie of thee, nieuwe contacten kunnen leggen en onderhouden, een potje kunnen sjoelen, darten of rummikubben of langs kunnen komen voor een praatje.

Ook is het een plek waar mensen terecht kunnen met vragen en hun (sociale) netwerk vergroten en hier gebruik van kunnen maken. Een aantal voorbeelden hiervan? In huis helpen klussen, vervoer naar de voedselbank, koffie drinken bij elkaar, vergezellen naar huisarts of ziekenhuis, vinden van vrijwilligerswerk, uitleg geven over een brief van bijvoorbeeld de gemeente,  (creatieve) hobby’s met elkaar delen en uitvoeren of samen wandelen.

Je buurt leren kennen door Buurtkoffie

Tijdens Buurtkoffie ontmoeten bewoners uit de gemeente Epe elkaar. Onder het genot van een kop koffie of thee is er tijd voor een gesprek of activiteit.

Het wordt door bezoekers als positief ervaren om mensen in hun eigen buurt beter te leren kennen. De stap wordt hierdoor kleiner om ook buiten het Buurtkoffie om eens een kop koffie bij elkaar te gaan drinken. Je ziet dat hier nieuwe vriendschappen ontstaan. De vrijwilligers zijn mensen die in de buurt wonen. Zij kennen bewoners uit hun eigen wijk en zijn daardoor ook goed in staat om weer nieuwe mensen mee te nemen naar het BuurtKaffee.

In Steunpunt Bloemfontein en in Wijkgebouw Triton in Vaassen is er op dinsdag van 19.30-21.00 uur een Buurtkoffie. Er is begeleiding van vrijwilligers, ondersteund door een sociaal werker van Koppel-Swoe.

Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor de consumpties (alcoholvrij).

downloads/links

Heb je vragen?

Fabienne Zoetbrood

Sociaal werker specialiteit jongeren, Gebiedsregisseur Vaassen
Telefoon
06-51 94 22 09
E-mail
f.zoetbrood@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Niki Binnendijk

Gebiedsregisseur Epe
Telefoon
06- 40 38 74 86
E-mail
n.binnendijk@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Nieuws over Buurtkoffie

Koffie-Inloop in de Hezebrink te Emst

13 september 2019
Op vrijdagmiddag in de even weken is men om 14:30 uur van harte welkom om een kopje koffie of thee te drinken in het dorpssteunpunt...
Meer lezen?

Benieuwd wat we in 2018 hebben gedaan?

21 juni 2019
Wat hebben we enorm veel gedaan in 2018! Zo was het een heel bijzonder jaar vanwege de samenvoeging van twee organisaties. Koppel-Swoe werd per januari...
Meer lezen?
Koppel-Swoe heeft vier Wijk- en Dorpssteunpunten in de gemeente Epe. Vanuit deze punten worden verschillende activiteiten en dienstverlening aangeboden. De Wijksteunpunten zijn Burgerenk in Epe en Bloemfontein in Vaassen. De Dorpssteunpunten zijn gevestigd in het Kulturhus in Oene en in de Hezebrink te Emst. Lees hier meer >>

Dorps- en Wijksteunpunten in de gemeente Epe

13 april 2018
Koppel-Swoe heeft vier Dorps- en Wijksteunpunten in de gemeente Epe. Vanuit deze punten worden verschillende activiteiten en diensten aangeboden. De Wijksteunpunten zijn Burgerenk in Epe...
Meer lezen?
© 2019 Media Magneet