Welzijn op recept

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welzijn op Recept

doen geeft energie

Door allerlei omstandigheden of een ingrijpende gebeurtenis kunnen klachten ontstaan. Stress, somberheid, angst, eenzaamheid of andere klachten kunnen het dagelijks leven moeilijk maken. Je wilt er iets aan doen, maar je weet niet goed hoe. Onze welzijnscoach van Welzijn op Recept kan je daarbij helpen.

Door iets op te pakken wat je leuk vindt of waar je goed in bent, kun je je weer beter gaan voelen. Iets doen geeft energie. Misschien kun je nieuwe mensen ontmoeten, een oude of nieuwe hobby oppakken of iets voor anderen betekenen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe je die kunt oppakken.

Hoe werkt Welzijn op Recept?

aandacht en activiteiten als medicijn

Je krijgt een verwijzing van je huisarts of een andere zorgverlener. Je mag ook zelf contact met ons opnemen. Vervolgens krijg je, bij voorkeur bij jou thuis, een afspraak met de welzijnscoach.

Wat wil je graag of wat kun je nog?

Via Welzijn op Recept helpen we je om deel te nemen.  Activiteiten zijn gericht op ontmoeting, creativiteit, sport en bewegen of een combinatie hiervan. Ook kan het een wens zijn alleen iets te gaan doen. Misschien wil je graag een maatje om samen iets mee te ondernemen of wil je een maatje voor iemand zijn? Misschien wil je graag vrijwilliger worden, maar weet je niet waar dat kan? Er zijn heel veel mogelijkheden. Activiteiten geven meer sociale contacten, zingeving, plezier en energie. Dat helpt je jezelf beter te voelen. De welzijnscoach van Koppel-Swoe luistert naar wat je fijn vindt en kijkt samen met je naar je persoonlijke situatie. Door daar samen naar te kijken, helpt dat jou op weg. Samen is makkelijker dan alleen en iets doen geeft energie.

Voor wie is Welzijn op Recept?

Voor alle inwoners uit Epe en Oene. De ondersteuning van de welzijnscoach is gratis.

>> download hier de flyer <<

 

Voor Welzijn op Recept ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Door omstandigheden kunnen klachten ontstaan. Je wilt er iets aan doen, maar je weet niet goed hoe. Onze Welzijnscoach van Welzijn op Recept kan je helpen.

Heb je vragen?

Driesje Draaijer

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 54 96 66
E-mail
d.draaijer@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag

Karien van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Relevant nieuws

Terugblik 2022 in vogelvlucht

22 maart 2023
We bieden veel diensten aan, organiseren talloze ontmoetingen en activiteiten, geven informatie en advies aan inwoners en werken samen met vele partners. Ons jaarlijkse verslag,...
Meer lezen?
Koppel-Swoe zoekt een toegankelijke en initiatiefrijke welzijnscoach voor Welzijn op Recept voor 20 uur per week in Epe en Oene.

[INGEVULD] Vacature: Welzijnscoach –...

26 januari 2023
[INGEVULD] Koppel-Swoe, de organisatie voor welzijnswerk en kinderopvang in de gemeente Epe, is op zoek naar een toegankelijke en initiatiefrijke welzijnscoach voor Welzijn op Recept. Het betreft...
Meer lezen?

Welzijn op Recept-maatjes kunnen inmiddels niet...

20 december 2021
Huisartsen zien best vaak mensen die door omstandigheden somber of andere klachten hebben, eenzaam zijn of weinig om handen hebben. Koppel-Swoe is daarom het initiatief...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet