Welzijn Op Recept

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welzijn Op Recept

weer lekker in je vel

Soms zit het even niet mee of is het lastig om zelf weer een positieve draai aan het leven te geven. Misschien zijn er klachten door een (recente) ingrijpende gebeurtenis, eenzaamheid, relatieproblemen of verlies van werk. Wellicht zou je meer mensen willen leren kennen of wat voor een ander willen betekenen. Misschien verveel je je regelmatig. Je wilt wel in actie komen en er iets aan doen, maar weet niet precies hoe.

Herkenbaar? Dan is Welzijn Op Recept wat voor jou! De welzijnscoach van Welzijn Op Recept geeft je een korte periode één op één ondersteuning. Geeft jou een duwtje in de rug en helpt je om weer lekker in je vel te zitten. Samen kijken we of het deelnemen aan een activiteit, vrijwilligerswerk of het contact met een maatje wat voor jou is. Of dat je juist iets anders nodig hebt. Iets ondernemen kan jou (opnieuw) doen ontdekken wat je gelukkig maakt. Ook zorgt het voor meer sociale contacten en plezier.

Voor wie is Welzijn Op Recept?

Voor alle inwoners uit de gemeente Epe. De ondersteuning van de welzijnscoach is gratis.

Door omstandigheden kunnen klachten ontstaan. Je wilt er iets aan doen, maar je weet niet goed hoe. Onze Welzijnscoach van Welzijn op Recept kan je helpen.

Hoe werkt Welzijn Op Recept?

Je wordt doorverwezen naar ons of je neemt zelf contact op door te bellen met 0578-67 67 67 of te mailen naar welzijnoprecept@koppelswoe.nl. Tijdens het eerste telefonische contact plannen we een huisbezoek. Samen gaan we dan op zoek naar jouw behoeften en mogelijkheden om deel te nemen aan een passende activiteit. Dat is altijd maatwerk. Waar word jij blij van? Wat geeft jou energie? Wat zijn jouw talenten?

Aan de slag

Je bezoekt de activiteit, start met vrijwilligerswerk of hebt contact met een maatje. Als je dat fijn vindt, kan de welzijnscoach met je meegaan. Tussendoor houden we contact met je. Hoe ervaar je de activiteit? Is er een klik met de andere deelnemers? Is dit toch niet wat bij je past? Dan gaan we samen verder kijken.

Soms meer nodig

Soms is er meer nodig dan een activiteit. Er zijn dan bijvoorbeeld ook financiële problemen of gevoelens van onveiligheid. Of je hebt nog niet de vaardigheden om iets te ondernemen. Ook hiervoor zoeken we samen een oplossing. Je kan bijvoorbeeld een training volgen, deelnemen aan een maatjestraject of we koppelen je aan het Formulierenteam. Welzijn Op Recept is én blijft maatwerk.

Voor Welzijn op Recept ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Janny van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-13 99 81 25
E-mail
j.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Karien van den Berg

Welzijnscoach
Telefoon
06-36 13 21 40
E-mail
k.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Agenda

Relevant nieuws

Bijzondere scootmobieltocht van Koppel-Swoe door...

10 april 2024
De route is uitgezet, de datum is bekend. De eerste scootmobieltocht van Koppel-Swoe wordt woensdag 24 april verreden. Wil jij nieuwe mensen ontmoeten die ook...
Meer lezen?

Vacature Sociaal werker Emst en Vaassen (18 uur...

Voor de dorpen Emst en Vaassen zijn we op zoek naar een sociaal werker, die gericht is op het realiseren van de gebiedsopgaven en het...
Meer lezen?

Meivakantie 2024: activiteiten voor kinderen en...

8 april 2024
Ook in de meivakantie van 2024 organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand overzicht vind je op chronologische...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet