Buurtpunt De Speulbrink

Buurtpunt De Speulbrink

Buurtpunt De Speulbrink is in ‘de wintertuin’, van woonzorglocatie De Speulbrink van Viattence. Door het transparante dak, de vogels, stromend water en vele planten heeft u het idee dat u buiten bent. Hier komen ouderen uit de buurt en bewoners van De Speulbrink samen voor ontmoeting, een kopje koffie en activiteiten. Het is een gezellige en fijne plek waar het samenzijn met dorpsgenoten voorop staat. Het Buurtpunt is voor iedereen toegankelijk.

 

In de wintertuin kunt u meedoen aan allerlei activiteiten, maar u kunt er natuurlijk ook een kopje koffie of thee drinken. Bij activiteiten kunt u denken aan Zitfit, gymnastiek voor ouderen, koersbal en verschillende muzikale optredens.

In de wintertuin van De Speulbrink is De KappersPost gevestigd. iedereen is welkom voor een behandeling, dus niet enkel maar de bewoners van De Speulbrink. De KappersPost is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 08.30 uur. De KappersPost is bereikbaar voor het maken van afspraken op 06 – 1450 0513.

Wat kun je doen bij De Speulbrink?

In Buurtpunt De Speulbrink organiseren we van alles. Elke dag is er een ander programma. We spelen spelletjes gespeeld of doen aan gymnastiek. Ook zijn er creatieve activiteiten zoals kaarten maken of schilderen. Natuurlijk is het ook mogelijk om even afzonderlijk iets te doen. U geniet dan wel van de gezellige sfeer, maar u kunt bijvoorbeeld even zelf een puzzel maken of krantje lezen. Wilt u tussendoor even een boodschapje doen in het dorp? Uiteraard bent u hier helemaal vrij in! Er zijn geen kosten verbonden aan een bezoek aan het Buurtpunt. Voor sommige activiteiten geldt een eigen bijdrage. Bij deze activiteit wordt specifiek aangegeven wat de extra vergoeding zal zijn.

Buurtpunt De Speulbrink is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00-16.00 uur. We zijn rolstoeltoegankelijk. U kiest zelf of u wilt lunchen bij het Buurtpunt of niet. Dit kan met uw eigen meegenomen lunch, maar er kan ook -tegen een vergoeding- een warme maaltijd voor u geregeld worden. Dit zal door de cateraar van Viattence rechtstreeks bij u in rekening worden gebracht. U ontvangt altijd kosteloos een lekker warm soepje bij de lunch.

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt De Speulbrink

Brunholdplaats 5
8171 VA Vaassen

T: 0578-66 84 49

www.viattence.nl/locaties/vaassen/de-speulbrink

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet