Buurtpunt Het Praathuis

Buurtpunt Het Praathuis

In Viattence locatie De Klaarbeek in Epe bevindt zich buurtpunt Het Praathuis. Dit is een centrale ontmoetingsplek voor ouderen uit de buurt die het prettig vinden om in het gezelschap van anderen gezellige activiteiten te ondernemen. Iedereen is welkom!

 

Wat kun je doen in Het Praathuis?

Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals bloemschikken, sjoelen, bingo of bijvoorbeeld een potje biljart. Ook wordt er regelmatig een borrelmiddag georganiseerd en wordt deze ruimte eens per week omgetoverd tot een heus eetcafé! Maar ook wanneer u gewoon een krantje wilt lezen in het bijzijn van anderen, dan is dit prima. Het Praathuis is een ontmoetingsplek waar gezelligheid voorop staat. De enthousiaste medewerkers doen elke dag hun uiterste best om samen met de bezoekers leuke activiteiten te organiseren, zodat elke dag waardevol besteed wordt!

Praktische zaken

Het Praathuis is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. We zijn rolstoeltoegankelijk. Wilt u na, voor of tijdens uw verblijf bij Het Praathuis lekker lunchen? Dan kunt u gebruik maken van een warme maaltijd. De kosten voor deze lunch zijn tegen een extra vergoeding en zullen door de cateraar rechtstreeks in rekening worden gebracht.

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt Het Praathuis

Roggestraat 1
8162 WP Epe

T: 0578-66 83 79
E: info@viattence.nl

www.viattence.nl/dagbesteding/praathuis

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet