Dag van de mantelzorg

Dag van de mantelzorg

Mantelzorgers in de gemeente Epe zijn zaterdag 9 november van harte welkom om te genieten van een gratis driegangen najaarsbuffet en de humoristische theatervoorstelling ‘Mantelzorg omdat het….’

Ook dit jaar willen de gemeente en het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe aandacht besteden aan ‘de dag van de mantelzorg’. Wij waarderen de zorg die mantelzorgers geven aan hun naasten en we willen hen hier graag voor bedanken. Dit doen we dit jaar door het organiseren van een driegangen najaarsbuffet bestaande uit o.a. een uitgebreid stampottenbuffet. Deze maaltijd wordt bereid door Slager Kroon. Aansluitend kan er worden gekeken naar de humoristische theatervoorstelling ‘Mantelzorg omdat het…….’ van seniorentheater de Rimpel. Het 45 minuten durende toneelstuk bestaat uit korte sketches. Een soort compilatie uit verschillende korte en humoristische stukjes over mantelzorgsituaties.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 9 november aanstaande van 13.00 uur tot 16.00 uur in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 te Epe. De opening van deze dag wordt gedaan door wethouder L. De Waard-Oudesluijs.

Voor mantelzorgers kan het regelen van zorg voor de zorgvrager of het vervoer een probleem zijn. In dat geval denken wij graag met jou mee.

Aanmelden kan tot 1 november 2019 via het inschrijfformulier welke te vinden is op onze website www.koppelswoe.nl. Het inschrijfformulier is ook via de mail g.elskamp@koppelswoe.nl of telefonisch tel.: 0578-676767 aan te vragen. Er is plek voor maximaal 60 personen. Dus wees er snel bij.

Meer informatie over de mogelijkheden van het Steunpunt Mantelzorg vind je op www.koppelswoe.nl/mantelzorg.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet