Overzicht Repair Café

Repair Cafe in Bloemfontein

Staan uw reparaties al in de wachtrij voor het Repair Cafe. Op 10 september aanstaande zaterdag beginnen we onze Repair Cafe-tour in Bloemfontein aan de Wetstraat 12 te Vaassen en u bent van harte welkom. Tussen 9.30 tot 12.30 uur wordt men, zoals vanouds, weer gastvrij ontvangen. Het eerste kopje koffie krijgt u van ons met wat lekkers erbij. U bent dan weer in de gelegenheid om uw apparaten weer deskundig te laten nakijken en indien mogelijk te repareren. Het enthousiasme waarmee de bezoekers hun kapotte apparatuur, herstel en of verstel kleding inbrengen geeft duurzaamheid een persoonlijke touch. Vooral als ze tevreden weer naar huis gaan.

Onze vrijwilligers, die in de loop der jaren door menig reparaties uw apparaten hebben gered, staan weer als vanouds voor u klaar. Alles met een stekker is de moeite waard om door ons team te
worden nagekeken. Maar ook voor andere reparaties, aarzel niet en kom langs, een eerlijk advies is ons repair devies.  Mocht u oud gereedschap hebben, een oud mobiel die u niet gebruikt of lege cartridges, Repair Cafe is tevens uw inleverpunt.

Deze komt ten goede aan KIKA en Stichting Gered. Duurzaamheid en het Repair Cafe Epe is een stap in de juiste richting. Tot ziens, tot zaterdag in Bloemfontein te Vaassen.

 

Repair cafe 18 juni 2022

Repair Café Epe heeft 28 mei met veel bulderende motor geronk de eerste helft van 2022 afgesloten met de 17e “Parel van de Veluwe” rit. Met dank aan de “Oldtimer Genootschap Goede Doelen” genoten de vrijwilligers van o.a. het Repair Café van een mooie zonnige rit in hun schitterende bolides. Met onderweg een uitgebreide lunch in “de Kribbe” bij Wilp  was een het geweldige afsluiting voor onze zomerstop. 

Dus heeft u nog wat laatste reparaties die u nog voor de zomervakantie wilt laten doen? Op zaterdag 18 juni in Oene krijgt u ruimschoots de kans om op de valreep nog uw reparaties te brengen voor dat het Repair Café op zomer recessie gaat. De tijden blijven het zelfde van 9.30 tot 12.00, Kulturhus Oene. Uw eerste kopje koffie en thee met wat lekkers wordt wederom door ons aangeboden. We zien u graag, anders tot ziens na de zomer. We houden u op de hoogte en een mooie reparatie vrije zomer toegewenst.

 

Repair Cafe

Heeft u nog wat reparaties voor dat de zomer begint. Breng ze dan op zaterdag 14 mei in de Burgerenk in Epe, de een na laatste keer waar Repair Café “kantoor” houdt voor de zomer stop.

Aanstaande zaterdag gaan de deuren weer open voor u en uw reparaties of kleding verstelwerk. Met wat deskundige reparatie kan uw lamp of stofzuiger misschien nog een ronde mee.

Ook uw ongebruikte gereedschap kunt u inleveren voor een verantwoord tweede leven bij Gered Gereedschap. Cartridges en ongebruikte mobiele telefoons worden gerecycled waarbij de opbrengst naar KIKA gaat.

Schroom niet en stap gewoon binnen. De koffie zoals altijd met wat lekkers staat voor u klaar. U bent van harte welkom op 14 mei in de Burgerenk in Epe a.s. zaterdag. Van 09:30 tot 12:00 uur wordt u zoals vanouds weer gastvrij ontvangen. Tot ziens we zien u graag!

 

9 april Repair Cafe in Emst

Het Repair Café op locatie “Hoeksteen” in Emst .

Vanaf  aanstaande zaterdag 9 april staat ons team klaar voor uw reparaties. In het vereniging gebouw “De Hoeksteen” achter de Hervormde Kerk word vanaf a.s. zaterdag ons vaste locatie in Emst. Onze banners zullen ons nieuwe locatie zichtbaar markeren.

Verder blijft alles bij het oude, uw eerste kop koffie die u van ons krijgt met wat lekkers en de aandacht voor uw reparaties en kleding verstelwerk.

Inleverpunt voor uw oude mobiele telefoons en cartridges voor “KIKA” en uw oude gereedschap voor  “Stichting Gered Gereedschap” kan zoals gewoonlijk weer bij ons.
We hopen u te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Emst. De deuren van de “Hoeksteen” staan voor u open van 9.30 tot 12.00.

Nieuwsgierig wat ons team voor uw reparatie en verstelwerk kan betekenen? Loop gerust binnen en maak kennis met het Repair Café, uw vast adres in de regio waar duurzaamheid begint.
Uw inbreng en reparatie zijn gratis maar een vrijblijvende gift is voor ons meer dan een vriendelijk gebaar.

Tot ziens op 9 april in onze nieuwe locatie “De Hoeksteen” achter de hervormde kerk in Emst.

Voor meer informatie betreft Repair Café locaties, datums en andere
vragen kunt u  www.koppelswoe.nl raadplegen.

 

12 februari Repair Cafe Oene

Er is geen passende manier om iemand te verrassen op Valentijns dag dan met een mooie kaart. Voor die speciale en soms onverwachte momenten tovert een kaart altijd een glimlacht op een ieders gezicht.

Op zaterdag 12 Februari aanstaande in Oene is tijdens ons eerste Repair Cafe een divers assortiment aan zelfgemaakte kaarten van Mw. Stokkink verkrijgbaar. Met verschillende knip en vouw technieken maakt ze niet alleen uw Valentijn maar ook uw andere beste wensen persoonlijk. Ook voor handige tips kunt u bij haar terecht.

Tussen de wenskaarten door is er alle gelegenheid om uw reparaties aan te bieden bij onze reparateurs.

Zij staan weer, zoals vanouds, klaar om uw reparaties te beoordelen en uit te voeren.

De dames met hun professionele naaimachines zijn er om uw textiel te verstellen of te herstellen. Voor KiKA en Gered Gereedschap kunt u ook hier uw oude mobieltjes en gebruikt gereedschap inleveren. Samen aan een duurzame samenleving.

We zijn blij u na een lange tijd van afwezigheid weer te mogen begroeten. Hierbij geldt de actuele RIVM regels van o.a. mondkapjes, QR code en identificatie maar zoals gewoonlijk is uw eerste kop koffie of thee met iets lekkers van ons. U bent van harte welkom op zaterdag 12 februari van 09.30 tot 12.00 uur in het Kulturhus in Oene. Tot ziens in het Kulturhus in Oene

Repair Cafe zaterdag 11 december geannuleerd

Wat geldt voor vele druk bezochte activiteiten geldt helaas ook voor het Repair Café Epe. Onderhevig aan de RIVM restricties en uit voorzorg heeft Repair Café Epe besloten na intensief overleg besloten om het Repair Café, de laatste editie van 2021 op zaterdag 11 december NIET te laten doorgaan. Ons eerstvolgende Repair Café zal op 12 Februari 2022 in het Kulturhus in Oene worden gehouden.

Langs deze weg willen we u toch Fijne Feestdagen wensen en hopen u gauw weer te kunnen begroeten in het nieuwe jaar op onze Repair Café dagen op locatie. Blijf gezond en hopelijk tot heel snel in 2022.

Repair Café: uit het oog, maar niet uit ons hart!

‘Uit het oog, maar niet uit ons hart’ Helaas geldt dat in dezer dagen voor velen onder ons. Ook het Repair Cafe Epe is onderhevig aan de RIVM restricties. Zodra het weer mag, wordt u via de gebruikelijke huis-aan-huis bladen, onze website en de Facebookpagina geïnformeerd. Maar we hebben niet stil gezeten. Ondanks dat er voorlopig nog  geen repairdagen ingepland staan, is inname van je ongebruikte gereedschap nog altijd mogelijk.  Het inzameladres voor Stichting Gered Gereedschap is Hanendorperweg 336 te Emst. Ook onze logo heeft een metamorfose ondergaan. Met een nieuwe banner zijn we weer duidelijk  herkenbaar voor onze toekomstige Repair Café activiteiten.

We hopen je gauw weer te kunnen begroeten op onze Repair Café dagen op locatie. Blijf gezond en hopelijk tot heel snel!

© 2022 Media Magneet