Samen eten bij Van Ouds in Epe

Samen eten bij Van Ouds in Epe

Onder dat motto organiseren de vrijwilligers van de Uitjes-commissie van Koppel-Swoe weer een gezellig etentje voor inwoners van de gemeente Epe, die het leuk vinden om samen iets te ondernemen. Op vrijdag 22 maart 2024 komen we om 17.00 uur samen bij Van Ouds, Hoofdstraat 46 in Epe. Iedereen is welkom!

Je ontvangt een 3-gangendiner inclusief 3 consumpties voor € 42. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen voor: kipsaté, zalmfilet of een vegetarische special/burger. Kom je gezellig mee eten? Vraag dan een inschrijfformulier aan via 0578-676767 of info@koppelswoe.nl en geef je op voor vrijdag 8 maart aanstaande.

Actieve inwoners in Uitjes-commissie

De vrijwilligers van de Uitjes-commissie van Koppel-Swoe organiseren jaarlijks acht uitjes voor inwoners uit de gemeente Epe. Dit jaar zijn er kerststukjes gemaakt, is er  een lezing over natuurstenen geweest en is het boter-kaasmuseum bezocht en is daar van een high tea genoten.

Op 22 maart sluit de commissie deze reeks uitjes af met een etentje. Ook wordt die avond het programma voor na de zomer uitgereikt. De commissie heeft alweer leuke activiteiten bedacht. Benieuwd? Nog een reden om de 22ste gezellig aan te schuiven!

Dit vind je misschien ook interessant!

EpeVertelt! De Tovertuin

EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Voor deze editie zaten we op een mooie woensdagochtend...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet