Marian Kemper stopt bij Koppel-Swoe

Marian Kemper stopt bij Koppel-Swoe

7 juni 2024

Marian Kemper stopt bij Koppel-Swoe. Ze gaat per 1 september aan de slag als directeur/bestuurder bij de sociaal-maatschappelijke organisatie Stimenz in Apeldoorn en de Noord-Veluwe. “Na bijna 14 jaar is het tijd voor een nieuwe stap in mijn werkzame carrière. Mijn functie heb ik altijd met enorm veel plezier vervuld. Ik voel mij erg verbonden met deze Eper organisatie. Dat zal nooit meer anders worden.”

Koppel-Swoe is een supermooie organisatie in de gemeente Epe, zo vindt Marian. “Mede dankzij de tomeloze inzet en bevlogenheid van alle medewerkers en vrijwilligers zijn we stevig gepositioneerd. Koppel-Swoe is een organisatie waar wij samen aan hebben gebouwd. Daar ben ik heel erg trots op.”

Loslaten wordt daarom zeker een uitdaging, schat Marian in. “Gelukkig blijf ik een beetje in de buurt. Ik wil hierbij alle medewerkers, vrijwilligers, de gemeente en netwerkpartners bedanken voor alle mooie ervaringen en onze prettige samenwerking.”

Michel Adrichem, voorzitter van de Raad van Toezicht van Koppel-Swoe: “We gaan Marian missen als boegbeeld, maar we zijn op koers. In 14 jaar heeft ze een stabiele, financieel gezonde organisatie opgebouwd, die veel betekent voor een grote groep inwoners van de gemeente Epe.”

Het officiële afscheidsmoment van Marian Kemper wordt op een later moment bekend gemaakt.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet