Aanmelden vrijwilliger Zomerschool

Word jij vrijwilliger bij de Zomerschool?

Geef kinderen na de zomervakantie een fijne start op school!

Jaarlijks organiseren de gemeentes Epe en Heerde een Zomerschool voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een zomerkamp school speciaal voor kinderen die minder dan 4 jaar in Nederland verblijven, kinderen met een leerachterstand als gevolg van corona en kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand. De uitvoering is in handen van Koppel-Swoe en STIP.

Kinderen die nog maar kort in Nederland verblijven, spreken thuis vaak hun eigen moedertaal. Om het Nederlandse taalniveau op peil te houden, worden er tijdens deze Zomerschool diverse leuke en uitdagende activiteiten gehouden waarin de Nederlandse taal een belangrijke rol speelt. Maar ook kinderen met een leerachterstand als gevolg van corona en kinderen die vanwege financiële redenen niet op vakantie kunnen, zijn welkom. Voor hen is het net zo belangrijk om het actieve en gevarieerde programma te volgen. In een periode van twee weken werken de kinderen op de Zomerschool op een actieve, zelf-ontdekkend lerende manier aan taal (spreken, luisteren, lezen en schrijven) gecombineerd met activiteiten, waarbij aandacht is voor sport, gezonde leefstijl, kunst, cultuur, techniek, natuur, theater en dans. Tijdens de weken worden nieuwe vriendschappen gesloten en wordt de sociale betrokkenheid vergroot door sport, spel en creativiteit. Jaarlijks doen er zo’n 70-100 kinderen uit de gemeente Epe & Heerde mee. Je begrijpt: dat kunnen we niet zonder hulp. Daarom onze vraag.

 
Wil jij meewerken om van dit mooie maatschappelijke project een succes te maken? En ben je minimaal 4 dagdelen beschikbaar in de periode van 22 juli tot en met 1 augustus 2024? Of je nu alle dagen of vier dagdelen komt helpen. We zijn met alle hulp blij! Meld je aan!

 

Zomerschool 2024 - aanmelden als vrijwilliger

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Dit is zeker geen verplichting, maar voor ons fijn om te weten. Denk aan bijvoorbeeld PABO, een andere lerarenopleiding of opleiding voor onderwijsassistent.
Op deze dagdelen kan ik helpen als vrijwilliger:*
Je kunt een hele dag of een dagdeel ons helpen. We zouden het fijn vinden als je minimaal 4 dagdelen bij ons aan de slag wilt. Klik aan welke dag(delen) je van de partij bent.
Dit is mijn geboortedatum:*
Hebben we nodig voor het aanvragen van een VOG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Vragen over vrijwilliger zijn tijdens de Zomerschool?

Neem contact op met mij!

Niels Elijzen

Buurtsportcoach
Telefoon
06-81364457
E-mail
n.elijzen@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
© 2024 Media Magneet