Repair café in Burgerenk

Repair café in Burgerenk

i.s.m. Vrijwillige Hulpdienst Vaassen en de Kruimelschaar.

Datum/Tijd : 13/04/2024 - 09:30 - 12:00

In Nederland gooien we ontzettend veel weg, zelfs dingen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Tegelijk is dat duurzaam voor ons milieu. Gebruiksartikelen repareren beperkt de hoeveelheid grondstoffen en energie die nodig zijn om nieuwe producten te maken. Duurzaamheid begint bij jezelf!

Koppel-Swoe organiseert daarom Repair Café in samenwerking met de Vrijwillige Hulpdienst Vaassen en de Kruimelschaar. Er worden allerlei reparaties uitgevoerd. Het gaat om elektrische apparaten, speelgoed, meubels en ook kleding. Dames met professionele naaimachines verstellen of herstellen graag kleding.

Wanneer?

Elke tweede zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) is er ergens in de gemeente een Repair Café. Een overzicht van alle data en locaties vind je via deze link.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je kijken op de webpagina van Repair Café, contact opnemen via e-mail: repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswoe.nl  Je kunt ook bellen naar Koppel-Swoe op 0578-67 67 67. We helpen je graag verder. Repair Café Epe is ook te vinden op Facebook.

 

Doelgroep: Ouderen, Volwassenen
Dorp: Epe
Dienst: Huis van de Buurt, Huis van de Buurt Burgerenk - Epe, Repair Café

Alette Wagenaar

Sociaal Werker
Telefoon
06 28787032
E-mail
a.wagenaar@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

© 2024 Media Magneet