Huis van de Buurt

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis van de Buurt

voor ontmoeting, activiteiten, advies & informatie bij jou in de buurt

Het Huis van de Buurt is er voor iedere inwoner uit de gemeente Epe. Het is een centrale plek in een buurt, wijk of dorp waar je terecht kunt voor ontmoeting, activiteiten, informatie en advies over wonen, zorg en welzijn. Je kunt meedoen aan een van de vele activiteiten die er georganiseerd worden voor jong en oud. Je kunt er zelf activiteiten organiseren voor inwoners of als vrijwilliger meehelpen aan een activiteit. Het is de plek waar je laagdrempelig naar binnen kunt lopen met al je vragen.

In de gemeente Epe heeft Koppel-Swoe op dit moment acht Huizen van de Buurt. In de ene wijk is het Huis van de Buurt een heel gebouw, op de andere plek alleen een ruimte in een gebouw. Wat overal hetzelfde is, is dat je op elke plek welkom bent!

Het Huis van de Buurt is een plek in een wijk of dorp voor ontmoeting, activiteiten, informatie en advies over welzijn, zorgen en wonen.

Overal welkom!

Of je nu woont in Epe en een activiteit in Vaassen wilt bezoeken of andersom. Ieder Huis van de Buurt is een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, mee kan doen met activiteiten en terecht kan met je vragen over financiën, formulieren, tijdsbesteding, woonomgeving, leefbaarheid, financiën, formulieren, zorgaanbod, opvoeden & opgroeien etc. Ook houden verschillende organisaties inloopuren in onze Huizen van de Buurt.

Het Huis van de Buurt is van ons samen!

Koppel-Swoe is de organisatie die het concept van Huis van de Buurt beheerd, maar dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met vrijwilligers, maar ook met heel veel andere organisaties waar we mee samenwerken. Dat vinden we heel belangrijk! Onze Huizen van de Buurt zijn een onderdeel van gebiedsgericht werken. Alleen door écht dicht bij de inwoners te zijn, weet je wat er speelt en kunnen we met elkaar verbinden.

Loop gerust bij één van onderstaande Huizen van de Buurt om een kijkje te nemen. Als je klikt op één van de locaties hieronder, dan zie je daar het activiteitenprogramma van die locatie. Ook in onze online agenda vind je alle activiteiten. De koffie of thee staat klaar voor je!

Huis van de Buurt ontvangt subsidie van de gemeente Epe.

 

Dit zijn onze Huizen van de Buurt

Heb je ideeën, suggesties of plannen voor activiteiten in één van onze Huizen van de Buurt?

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Agenda

van alle Huizen van de Buurt

Nieuws

van alle Huizen van de Buurt

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?

Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk. BBQ...

22 mei 2023
Enthousiaste vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren elke tweede dinsdag van de maand een heerlijke maaltijd. Op dinsdag 13 juni wordt het seizoen...
Meer lezen?
Koppel-Swoe organiseert verschillende wandelgroepen vanaf Huizen van de Buurt. Ook meewandelen? Of een nieuwe groep starten? Bel 0578-676767.

Aan de wandel met de wandelgroep

20 mei 2023
Het is woensdagochtend, iets voor negenen. Buiten is het guur, binnen in dit Vaassense gebouw brandt de verwarming behaaglijk. Een zeer uiteenlopend gezelschap staat te...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet