Huis van de Buurt

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis van de Buurt

voor ontmoeting, activiteiten, advies & informatie bij jou in de buurt

Het Huis van de Buurt is er voor iedere inwoner uit de gemeente Epe. Het is een centrale plek in een buurt, wijk of dorp waar je terecht kunt voor ontmoeting, activiteiten, informatie en advies over wonen, zorg en welzijn. Je kunt meedoen aan een van de vele activiteiten die er georganiseerd worden voor jong en oud. Je kunt er zelf activiteiten organiseren voor inwoners of als vrijwilliger meehelpen aan een activiteit. Het is de plek waar je laagdrempelig naar binnen kunt lopen met al je vragen.

In de gemeente Epe heeft Koppel-Swoe op dit moment acht Huizen van de Buurt. In de ene wijk is het Huis van de Buurt een heel gebouw, op de andere plek alleen een ruimte in een gebouw. Wat overal hetzelfde is, is dat je op elke plek welkom bent!

Het Huis van de Buurt is een plek in een wijk of dorp voor ontmoeting, activiteiten, informatie en advies over welzijn, zorgen en wonen.

Overal welkom!

Of je nu woont in Epe en een activiteit in Vaassen wilt bezoeken of andersom. Ieder Huis van de Buurt is een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, mee kan doen met activiteiten en terecht kan met je vragen over financiën, formulieren, tijdsbesteding, woonomgeving, leefbaarheid, zorgaanbod, opvoeden & opgroeien etc. Ook houden verschillende organisaties inloopuren in onze Huizen van de Buurt.

Het Huis van de Buurt is van ons samen!

Koppel-Swoe is de organisatie die het concept van Huis van de Buurt beheerd, maar dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met vrijwilligers, maar ook met heel veel andere organisaties waar we mee samenwerken. Dat vinden we heel belangrijk! Onze Huizen van de Buurt zijn een onderdeel van gebiedsgericht werken. Alleen door écht dicht bij de inwoners te zijn, weet je wat er speelt en kunnen we met elkaar verbinden.

Loop gerust bij één van onderstaande Huizen van de Buurt om een kijkje te nemen. Als je klikt op één van de locaties hieronder, dan zie je daar het activiteitenprogramma van die locatie. Ook in onze online agenda vind je alle activiteiten. De koffie of thee staat klaar voor je!

Huis van de Buurt ontvangt subsidie van de gemeente Epe.

 

Dit zijn onze Huizen van de Buurt

Heb je ideeën, suggesties of plannen voor activiteiten in één van onze Huizen van de Buurt?

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Agenda

van alle Huizen van de Buurt

Nieuws

van alle Huizen van de Buurt

Bijzondere scootmobieltocht van Koppel-Swoe door...

10 april 2024
De route is uitgezet, de datum is bekend. De eerste scootmobieltocht van Koppel-Swoe wordt woensdag 24 april verreden. Wil jij nieuwe mensen ontmoeten die ook...
Meer lezen?

Vacature Sociaal werker Emst en Vaassen (18 uur...

Voor de dorpen Emst en Vaassen zijn we op zoek naar een sociaal werker, die gericht is op het realiseren van de gebiedsopgaven en het...
Meer lezen?

Meivakantie 2024: activiteiten voor kinderen en...

8 april 2024
Ook in de meivakantie van 2024 organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand overzicht vind je op chronologische...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet