Balai Pusat

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Balai Pusat

Huis van de Buurt

Huis van de Buurt Balai Pusat is een centrale ontmoetingsplek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en meedoen aan activiteiten. Je kunt er ook terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld welzijn, wonen en zorg. Ons Huis van de Buurt voor Berkenoord 2 is gevestigd in wijkgebouw Balai Pusat. Daar huren we een ruimte. 

Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert.

 

In een Huis van de Buurt wordt van alles voor én samen met inwoners en samenwerkingspartners georganiseerd. Als inwoner van de gemeente Epe ben je welkom in alle Huizen van de Buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert.

Wil jij als inwoner iets organiseren voor andere inwoners? Mis je iets in ons aanbod? Of werk jij voor een organisatie die ook graag gebruik wil maken van één van onze ruimtes? Om zo dichtbij inwoners te werken en zo makkelijker informatie en advies te delen? Of zou je iets samen met ons willen ontwikkelen? Neem dan contact op met Hakan Soykan.

 

Huis van de Buurt Balai Pusat

Kouwenaarspad 30
8172 AE Vaassen

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67

Balai Pusat: 0578-57 01 01

Ontmoeting en activiteiten in Balai Pusat

MAANDAG

15.00-16.30 – Kindermiddag (6 t/m 12 jaar) – Wil je meedoen aan leuke activiteiten met andere kinderen t/m 12 jaar? Kom dan op woensdagmiddag vanaf 15:00 uur naar de kindermiddag in Huis van de Buurt Balai Pusat.

19.00-22.00 – Jongerenavond – Iedere maandag is er van 19.00 – 22.00 uur jongerenavond voor jongeren uit Vaassen in Balai Pusat. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, wat gamen, tafelvoetbal en er is altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers. Elke jongere uit Vaassen is welkom op deze avonden.

DINSDAG

14.00-16.00 – Biljarten – Iedere dinsdagmiddag ben je vanaf 14.00 uur welkom om te biljarten.

20.00-22.00 – Jammen – 

WOENSDAG

10.00-12.00 – Buurtgym

17.30-20.00 – Samen eten – Eens in de maand op woensdag is er een gezamenlijke maaltijd. Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezellig-heid en een heerlijk buffet, verzorgd door vrijwilligers. Wil je gezellig mee eten? Geef je dan uiterlijk een week van tevoren telefonisch op bij Jomie Patty 06-46 48 81 01.

19.00-22.00 – Jongerenavond – Iedere woensdag is er van 19.00 – 22.00 uur jongerenavond voor jongeren uit Vaassen in Balai Pusat. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, wat gamen, tafelvoetbal en er is altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers. Elke jongere uit Vaassen is welkom op deze avonden.

DONDERDAG

10.00-12.00 – Buurtkoffie – Een inloop voor iedereen! Je bent elke donderdag tussen 10 uur en 12 uur van harte welkom in Huis van de Buurt Balai Pusat. Om gezellig te komen kletsen, een spelletje doen, er is een biljart tafel, tafelvoetbal etc. Kom jij ook? Het 1e koffie/thee is gratis en staat voor je klaar!

20.00-22.00 – Linedance – Een inloop voor iedereen! Je bent elke donderdag tussen 20:00 uur en 22:00 uur van harte welkom in Huis van de Buurt Balai Pusat om gezellig mee te dansen. Het maakt hierbij niet uit of je beginner of gevorderd bent; het gaat erom dat we met z’n allen een leuke dansavond hebben! 

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier de online agenda met activiteiten in Balai Pusat bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Huis van de Buurt Balai Pusat ontvangt subsidie van de gemeente Epe.

Vragen over onze activiteiten in Balai Pusat?

Neem contact met mij op!

Hakan Soykan

Sociaal Werker
Telefoon
06-40948546
E-mail
h.soykan@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Vrijdag

Nieuws voor en over Vaassen

Zomervakantie: activiteiten voor kinderen en...

12 juni 2024
Ook in de zomervakantie van 2024 organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand overzicht van de zomervakantie activiteiten...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?

Joke kookt iedere maand voor 60 personen

3 mei 2024
In de keuken thuis was haar moeder de keukenprinses en kwam ze er niet aan te pas. Toch moet dat aanstekelijk hebben gewerkt, want gedurende...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2024 Media Magneet