Balai Pusat

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Balai Pusat

Huis van de Buurt

Het concept Huis van de Buurt is een centrale ontmoetingsplek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en meedoen aan activiteiten. Je kunt er ook terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld welzijn, wonen en zorg. Ons Huis van de Buurt voor Berkenoord 2 is gevestigd in Balai Pusat. Daar huren we een ruimte. 

Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert.

 

In een Huis van de Buurt wordt van alles voor én samen met inwoners en samenwerkingspartners georganiseerd. Als inwoner van de gemeente Epe ben je welkom in alle Huizen van de Buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in Balai Pusat.

Wil jij als inwoner iets organiseren voor andere inwoners? Mis je iets in ons aanbod? Of werk jij voor een organisatie die ook graag gebruik wil maken van één van onze ruimtes in Balai Pusat? Om zo dichtbij inwoners te werken en zo makkelijker informatie en advies te delen? Of zou je iets samen met ons willen ontwikkelen? Neem dan contact op met Hakan Soykan.

 

Warme kamer in Balai Pusat

Je bent welkom bij ons!

Koud thuis? Kom er warm bij zitten in een Huis van de Buurt van Koppel-Swoe. Wij gooien de deuren van onze Huizen van de Buurt open voor iedereen die thuis in de kou zit en sluiten aan bij het initiatief ‘Warme kamers‘ van het Leger des Heils.

Kom een kopje koffie of thee drinken, ontmoet anderen, maak een puzzel, lees je boek of sluit aan bij een activiteit. Je vindt het overzicht van de activiteiten van alle Huizen van de Buurt in onze online agenda. Je bent welkom!

Huis van de Buurt Balai Pusat

Kouwenaarspad 30
8172 AE Vaassen

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67

Balai Pusat: 0578-57 01 01

Ontmoeting en activiteiten in Balai Pusat

BILJART

Iedere dinsdagmiddag ben je vanaf 14.00 uur welkom om te biljarten.

BUURTKOFFIE

Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken, een spelletje spelen of informatie/advies vragen kan iedere donderdagochtend van 10.00-12.00 uur in het Huis van de Buurt Balai Pusat. Het 1e kopje koffie of thee is gratis en staat voor je klaar. Of je nu uit de buurt komt of niet: je bent van harte welkom!

JONGERENAVONDEN 

Iedere maandag en woensdag en in de even weken op vrijdag is er van 19.00-22.00 uur jongerenavond voor jongeren uit Vaassen in Balai Pusat. Het draait hier om gezellig samenkomen en bijvoorbeeld tafeltennissen, muziek luisteren en gamen op onze PS4. Elke jongere uit Vaassen is welkom op deze avonden.

KINDERMIDDAG (6-12 jaar)

Wil je meedoen aan leuke activiteiten met andere kinderen t/m 12 jaar? Kom dan op woensdagmiddag om 15.00 uur naar onze kindermiddag.

SAMEN ETEN

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijk buffet. Eens in de maand op de woensdag is er een gezamenlijke maaltijd in Balai Pusat. Het buffet wordt verzorgd door de vrijwilligers van Koppel Swoe. De kosten voor het buffet zijn € 7,50 per persoon en moet vooraf betaald worden. Wil je gezellig mee eten? Geef je dan uiterlijk een week van tevoren telefonisch op bij Jomie Patty 06-46 48 81 01.

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier de online agenda met activiteiten in Balai Pusat bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Vragen over onze activiteiten in Balai Pusat?

Neem contact met mij op!

Hakan Soykan

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
h.soykan@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Vrijdag

Nieuws voor en over Vaassen

Zaterdag 14 Januari 2023 is er Repair Cafe in de...

11 januari 2023
Wachten je reparaties al op het volgende Repair Cafe? Op 14 januari openen we, van 9.30 tot 12.00 uur, het nieuwe Repair Cafe-jaar in de...
Meer lezen?

Lasergamen met jonge mantelzorgers

6 januari 2023
Op vrijdag 20 januari organiseert Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe in samenwerking met De Kap Apeldoorn en Mens en Welzijn Voorst een lasergame activiteit voor jonge...
Meer lezen?

Top 3 Vrijwilligersprijzen

5 januari 2023
Top 3 Afgelopen jaar zijn er weer 8 vrijwilligers genomineerd als Vrijwilliger van het Jaar 2022. In november al was het jury overleg waarbij de...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2023 Media Magneet