Buurtpunt Bloemfontein

Buurtpunt Bloemfontein

Bloemfontein is een Buurtpunt in een Huis van de Buurt van Koppel-Swoe. In een Huis van de Buurt organiseert Koppel-Swoe samen met vrijwilligers laagdrempelig ontmoeting en activiteiten. Als inwoner van de gemeente Epe ben je overal welkom en kun je meedoen aan activiteiten of deze zelf organiseren voor andere inwoners.

 

 

 

Naast ontmoeting en activiteiten vind je bij de Buurtpunten van Koppel-Swoe ook informatie en advies over welzijn, zorg en wonen. Er zijn verschillende inloopuren van diensten van Koppel-Swoe zoals bijvoorbeeld Het Formulierenteam (voor hulp bij financiën en formulieren) en Juridisch Advies (voor lastige vragen op administratief, financieel en juridisch gebied). Ook worden er inloopuren georganiseerd met samenwerkingspartners, zoals Triada, CJG of MEE Veluwe.

Wat kun je doen bij Bloemfontein?

Bij ons zijn ontzettend veel activiteiten te doen. Van bingo tot leesgroep, van kledingbank tot koersbal. Veel van onze activiteiten zijn gericht op ontmoeting, spel & ontspanning en bewegen. Op de webpagina van Bloemfontein vind je altijd het meest actuele overzicht van activiteiten en inloopuren. Liever een papieren flyer van de activiteiten bij Bloemfontein? Bel dan naar 0578-67 67 67. Sturen we een exemplaar naar je op.

Praktische informatie

Bloemfontein is alleen geopend tijdens activiteiten. We zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ook dit staat vermeld op de webpagina van Bloemfontein.

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt Bloemfontein

De Wetstraat 12C
8172 CL Vaassen

T: 0578-57 48 66
E: info@koppelswoe.nl

www.koppelswoe.nl/bloemfontein

 

 

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet