Buurtpunt Burgerenk

Buurtpunt Burgerenk

In het wijkgebouw van wijkvereniging Burgerenk vind je ook Buurtpunt Burgerenk. Koppel-Swoe heeft hier een Huis van de Buurt, dat door de gemeente Epe eveneens is aangewezen als Buurtpunt. Bewoners van de wijk ontmoeten elkaar hier en doen mee aan activiteiten.

Huis van de Buurt Burgerenk in Epe, Buurtpunt Burgerenk

Naast ontmoeting en activiteiten vind je bij de Buurtpunten van Koppel-Swoe ook informatie en advies over welzijn, zorg en wonen. Er zijn verschillende inloopuren van diensten van Koppel-Swoe zoals bijvoorbeeld Het Formulierenteam (voor hulp bij financiën en formulieren) en Juridisch Advies (voor lastige vragen op administratief, financieel en juridisch gebied).

Wat kun je doen bij de Burgerenk?

Op dit moment worden er wekelijks en maandelijks een aantal activiteiten georganiseerd.  Veel van onze activiteiten zijn gericht op ontmoeting, spel & ontspanning. Op de webpagina van Burgerenk vind je altijd het meest actuele overzicht van activiteiten en inloopuren. Liever een papieren flyer van de activiteiten bij de Burgerenk? Bel dan naar 0578-67 67 67. Sturen we een exemplaar naar je op.

Praktische zaken

Burgerenk is alleen geopend tijdens activiteiten. We zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ook dit staat vermeld op de webpagina van Burgerenk.

 

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt Burgerenk

Klimtuin 46
8162 ZV Epe

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Burgerenk: 0578-61 31 87

www.koppelswoe.nl/burgerenk

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet