Buurtpunt De Hezebrink

Buurtpunt De Hezebrink

In dorpshuis De Hezebrink in Emst vind je ook Buurtpunt De Hezebrink. Koppel-Swoe heeft hier Huis van de Buurt De Hezebrink, dat door de gemeente Epe eveneens is aangewezen als één van de Buurtpunten. Inwoners van het dorp ontmoeten elkaar hier en doen mee aan activiteiten.

Naast ontmoeting en activiteiten vind je bij de Buurtpunten van Koppel-Swoe ook informatie en advies over welzijn, zorg en wonen.

 

Wat kun je doen bij ons?

Op dit moment worden er wekelijks en maandelijks een aantal activiteiten georganiseerd.  Veel van onze activiteiten zijn gericht op ontmoeting, spel & ontspanning. Op de webpagina van Huis van de Buurt De Hezebrink vind je altijd het meest actuele overzicht van activiteiten en inloopuren. Liever een papieren flyer van onze activiteiten? Bel dan naar 0578-67 67 67. Sturen we een exemplaar naar je op.

Praktische informatie

Buurtpunt De Hezebrink is alleen geopend tijdens activiteiten. We zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ook dit staat vermeld op de webpagina van Huis van de Buurt De Hezebrink.

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt De Hezebrink

Ds. van Rhijnstraat 69
8166 AL Emst

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
de Hezebrink: 0578- 72 28 88

www.koppelswoe.nl/de-hezebrink

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet