Overzicht Huis van de Buurt

Koppel-Swoe start kookclub voor mannen in Vaassen

De recepten zijn gekozen. De snijplanken en messen liggen klaar. We gaan ook in Vaassen van start! Na het grote succes in Epe start Koppel-Swoe op woensdag 10 juli ook  een kookclub voor mannen in Huis van de Buurt Triton in Vaassen. 

Vind je het leuk om te koken of wil je leren koken? Eet je liever samen in plaats van alleen? Doe dan gezellig mee met de kookclub en ontmoet andere mannen.

Elke drie weken komen we bij elkaar. We koken en eten samen, gezelligheid staat voorop! Tijdens de eerste bijeenkomst plannen we de volgende bijeenkomsten en stellen we samen het menu samen. De kookclub voor mannen begint woensdag 10 juli om 16.30 uur in Huis van de Buurt Triton, Jasmijnstraat 36 in Vaassen. Deelname kost € 4 euro.

In totaal zijn er 10 plekken beschikbaar. Voor meer informatie of voor aanmelding kun je terecht bij: Marlina Blokland, sociaal werker bij Koppel-Swoe via

m.blokland@koppelswoe.nl of 06-28 78 70 48

Hanny Baarspul stopt als vrijwilliger bij Koppel-Swoe

Hanny Baarspul uit Epe stopt na 32 jaar met haar vrijwilligerswerk voor Koppel-Swoe. De 90-jarige Hanny was eveneens de oudst geregistreerde vrijwilliger die een veelheid aan werkzaamheden deed voor onze welzijnstak. De laatste jaren was ze gespreksleider van de Gespreksgroep met zo’n twaalf dames op leeftijd. Elke twee weken praten ze op vrijdagochtend over diverse onderwerpen. Dit afscheidsverhaal over Hanny is daarmee vooral ook een oproep voor een nieuwe vrijwilliger die gespreksleider wil worden. “Dat vind ik wel zo prettig, want ik hoef niet per se in de belangstelling te staan. Er zijn zo veel mensen die vrijwilligerswerk doen, ik ben echt niet uniek.”

Dat laatste valt echter wel een beetje te betwijfelen. Zo ontving Hanny in 2016 al eens de ‘Vrijwilligersprijs van het jaar’. Toen sprak ze na haar uitverkiezing nog wel enkele wezenlijke woorden, die vandaag ook weer herhaald worden. “Vrijwilligerswerk is wezenlijk voor onze maatschappij. Zonder vrijwilligers stort de samenleving in.”

Samen praten over nieuwswaardige thema’s
Ruim dertig jaar geleden begon Hanny via de toenmalige Stichting Welzijn Ouderen Epe met divers vrijwilligerswerk. Zo zat ze vanuit het bestuur onder meer in de sollicitatiecommissie en bracht ze maaltijden rond voor het initiatief ‘Tafeltje Dekje’. Na afloop van haar bestuurstermijn werd ze gevraagd als gespreksleider van de Gespreksgroep. “Dat heb ik nu zo’n twintig jaar gedaan. Heel erg leuk. Het is een groep, voornamelijk oudere dames die eens per twee weken (vrijdag 10.00 tot 12.00 uur, oneven weken) samenkomt in Kulturhus EGW. “Ik heb meestal de voorbereiding van de onderwerpen gedaan. Dat deed ik vaak met inbreng van andere leden van de Gespreksgroep. We hebben steeds gepraat over zeer uiteenlopende, nieuwswaardige thema’s. Een enkele keer werd een gast uitgenodigd om te spreken, andere keren waren het andere leden van de groep die een onderwerp behandelden.” Onderwerpen worden benaderd vanuit de persoonlijke ervaring, aldus Hanny. “Alle meningen waren goed, niemand sprak verwijten naar elkaar uit als ze het eventueel ergens niet mee eens waren. De Gespreksgroep moet een veilige plek zijn waar men respectvol met elkaar omgaat. Mijn inziens is dit bij deze groep duidelijk het geval. Men luistert naar elkaar en geeft elkaar vertrouwen om alles te kunnen zeggen. Dat is tegenwoordig heel waardevol. Ik sluit daarom niet uit dat ik vanaf september (het volgende seizoen) zelf één van de senioren ben die blijft deelnemen aan de Gespreksgroep. Ik wil alleen de verantwoordelijkheid van gespreksleider niet meer.”

Wil jij nieuwe gespreksleider worden van de Gespreksgroep?

Op dit moment zijn er zo’n twaalf vrouwelijke deelnemers aan deze bijzondere Gespreksgroep. “We zoeken nu dus naarstig naar een nieuw gespreksleider. Denk je dat je dit leuk vindt? Neem dan contact op met Niki Binnendijk, medewerker van EpeDoet!, de vrijwilligersorganisatie van Koppel-Swoe. Dat kan via tel.: 06-40 38 74 86 of e-mail: n.binnendijk@koppelswoe.nl.”

Helemaal stoppen met vrijwilligerswerk, doet Hanny niet. “Vanuit De Zonnebloem Afdeling Epe, bezoek ik regelmatig één van de gasten. Soms is er een activiteit waar ik mijn gast dan op attendeer, en waar we dan wel eens samen aan deelnemen. Dat is prima te doen. Ook op mijn leeftijd. Hier ga ik dus wel mee door. Heel eerlijk? Vrijwilligerswerk geeft me nog altijd energie.”

Zomervakantie: activiteiten voor kinderen en jongeren

Ook in de zomervakantie van 2024 organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand overzicht van de zomervakantie activiteiten vind je op chronologische volgorde alle activiteiten voor kinderen en jongeren. Bij elke activiteit staat voor welke leeftijd en in welk dorp iets wordt georganiseerd. Voor de meeste activiteiten hoef je je niet aan te melden. Via onze online agenda vind je al onze activiteiten voor jong en oud voor deze vakantie. Maak gebruik van de filters per doelgroep of dorp. Of download hier de flyer voor activiteiten voor de jeugd.

Overzicht zomervakantie activiteiten

Jongerenavonden (12-23 jaar) in Epe, Emst en Vaassen:

Wil je alleen met je eigen vriendengroep gebruik maken van één van onze jeugdhonken en ben je tussen de 12 en 23 jaar oud? Reserveer dan een middag of avond van maandag t/m vrijdag. Een jongerenwerker zal tijdens de middag of avond aanwezig zijn. Er zijn 4 locaties beschikbaar met allemaal toffe dingen te doen zoals PS5, een pooltafel, dartbord, games etc. De locaties zijn Hezebrink (Emst), Triton of Balai Pusat (Vaassen) en Vegtelarij (Epe). Zie je een privé chill-sessie zitten met je eigen vrienden? Neem dan contact op met Hakan (06-40948546) of Sil (06-81364455) of bericht ons via social media.

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten. Klik op de oranje titel voor meer informatie.

maandag 15 juli 2024 – Sport en Spel Festival in Vaassen – 4 tm 12 jaar 

Kom spelen met je vrienden en vriendinnen tijdens het sport en spel festival georganiseerd door de buurtsportcoaches in samenwerking met c.s.v. VIOS Vaassen. Sporten zoals, streethockey, voetbal, boogschieten, leuke spellen, voor iedereen is er iets mogelijk. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom op maandag 15 juli 2024 van 13.00 – 14.30 uur bij VIOS Vaassen!
Inschrijven is niet nodig!

woensdag 17 juli 2024 – Sport en Spel Festival in Epe – 4 tm 12 jaar

Kom spelen met je vrienden en vriendinnen tijdens het sport en spel festival georganiseerd door de buurtsportcoaches in samenwerking met EZC ‘84. Sporten zoals, streethockey, voetbal, boogschieten, leuke spellen, voor iedereen is er iets mogelijk. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom op maandag 17 juli 2024 van 13.00 – 14.30 uur bij EZC 84 in Epe!
Inschrijven is niet nodig!

maandag 22 juli 2024 – Sport en Spel Festival in Emst – 4 tm 12 jaar

Kom spelen met je vrienden en vriendinnen tijdens het sport en spel festival georganiseerd door de buurtsportcoache. Sporten zoals, streethockey, voetbal, boogschieten, leuke spellen, voor iedereen is er iets mogelijk. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom op maandag 22 juli van 13.00 – 14.30 uur op het speelveld achter De Hezebrink in Emst!
Inschrijven is niet nodig!

maandag 22 juli 2024 – Zomerschool Epe-Heerde in Epe – 6 tm 12 jaar

De gemeentes Epe en Heerde organiseren voor kinderen van 6 tot 12 jaar een Zomerschool (maandag, dinsdag en donderdag). Deze school is bestemd voor kinderen die minder dan 4 jaar in Nederland verblijven, kinderen met een leerachterstand als gevolg van corona en kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand. De uitvoering is in handen van Koppel-Swoe, STIP en vele vrijwilligers. Meer informatie over de Zomerschool Epe-Heerde op www.koppelswoe.nl/zomerschool.
Locatie: Basisschool De Expeditie, Oude Wisselseweg 35, Epe.

dinsdag 23 juli 2024 – Zomerschool Epe-Heerde in Epe – 6 tm 12 jaar

De gemeentes Epe en Heerde organiseren voor kinderen van 6 tot 12 jaar een Zomerschool (maandag, dinsdag en donderdag). Deze school is bestemd voor kinderen die minder dan 4 jaar in Nederland verblijven, kinderen met een leerachterstand als gevolg van corona en kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand. De uitvoering is in handen van Koppel-SwoeSTIP en vele vrijwilligers. Meer informatie over de Zomerschool Epe-Heerde op www.koppelswoe.nl/zomerschool.
Locatie: Basisschool De Expeditie, Oude Wisselseweg 35, Epe.

woensdag 24 juli 2024 – Sport en Spel Festival in Oene – 4 tm 12 jaar

Kom spelen met je vrienden en vriendinnen tijdens het sport en spel festival georganiseerd door de buurtsportcoaches in samenwerking VV Oene. Sporten zoals, streethockey, voetbal, boogschieten, leuke spellen, voor iedereen is er iets mogelijk. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom op woensdag 24 juli van 13.00 – 14.30 uur bij VV Oene!
Inschrijven is niet nodig!

woensdag 24 juli 2024 – Waterskiën bij Burnside – 12 tm 23 jaar

Op 24 juli 2024 voor de jongeren uit de gemeente Epe van 12 t/m 23 jaar. Lekker het water op met deze te gekke sport: waterskiën en de gevorderden kunnen wakeboarden bij Burnside Cablepark Emst. Deelname is gratis, dus waarom zou jij je niet inschrijven met je vrienden en vriendinnen om een te gekke middag te beleven. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen. Het tijdsblok is van 14.00-15.30 uur.

Ben je onder de 18 jaar? Vergeet dan niet het gebruikersreglement van Burnside Cablepark ondertekend door je ouder/verzorger meer te nemen. Zonder een ondertekend formulier mag je NIET meedoen! Vergeet je vrienden hierover niet te informeren. Zij krijgen deze bevestiging namelijk niet automatisch toegestuurd.

donderdag 25 juli 2024 – Zomerschool Epe-Heerde in Epe – 6 tm 12 jaar

De gemeentes Epe en Heerde organiseren voor kinderen van 6 tot 12 jaar een Zomerschool (maandag, dinsdag en donderdag). Deze school is bestemd voor kinderen die minder dan 4 jaar in Nederland verblijven, kinderen met een leerachterstand als gevolg van corona en kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand. De uitvoering is in handen van Koppel-SwoeSTIP en vele vrijwilligers. Meer informatie over de Zomerschool Epe-Heerde op www.koppelswoe.nl/zomerschool.
Locatie: Basisschool De Expeditie, Oude Wisselseweg 35, Epe.

maandag 29 juli 2024 – Zomerschool Epe-Heerde in Epe – 6 tm 12 jaar

De gemeentes Epe en Heerde organiseren voor kinderen van 6 tot 12 jaar een Zomerschool (maandag, dinsdag en donderdag). Deze school is bestemd voor kinderen die minder dan 4 jaar in Nederland verblijven, kinderen met een leerachterstand als gevolg van corona en kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand. De uitvoering is in handen van Koppel-SwoeSTIP en vele vrijwilligers. Meer informatie over de Zomerschool Epe-Heerde op www.koppelswoe.nl/zomerschool.
Locatie: Basisschool De Expeditie, Oude Wisselseweg 35, Epe.

dinsdag 30 juli 2024 – Zomerschool Epe-Heerde in Epe- 6 tm 12 jaar

De gemeentes Epe en Heerde organiseren voor kinderen van 6 tot 12 jaar een Zomerschool (maandag, dinsdag en donderdag). Deze school is bestemd voor kinderen die minder dan 4 jaar in Nederland verblijven, kinderen met een leerachterstand als gevolg van corona en kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand. De uitvoering is in handen van Koppel-SwoeSTIP en vele vrijwilligers. Meer informatie over de Zomerschool Epe-Heerde op www.koppelswoe.nl/zomerschool.
Locatie: Basisschool De Expeditie, Oude Wisselseweg 35, Epe.

donderdag 1 augustus 2024 – Zomerschool Epe-Heerde in Epe – 6 tm 12 jaar

De gemeentes Epe en Heerde organiseren voor kinderen van 6 tot 12 jaar een Zomerschool (maandag, dinsdag en donderdag). Deze school is bestemd voor kinderen die minder dan 4 jaar in Nederland verblijven, kinderen met een leerachterstand als gevolg van corona en kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand. De uitvoering is in handen van Koppel-SwoeSTIP en vele vrijwilligers. Meer informatie over de Zomerschool Epe-Heerde op www.koppelswoe.nl/zomerschool.
Locatie: Basisschool De Expeditie, Oude Wisselseweg 35, Epe.

woensdag 14 augustus 2024 – Doodle tekenen in Epe – 4 tm 12 jaar

Op woensdag 14 augustus 2024 10.00 uur gaan we doodle tekenen in Huis van de Buurt Vegtelarij. Kan jij een mooie doodle tekening of kaart maken? Er is plek voor maximaal 15 kinderen, dus geef je snel op! Je kan je opgeven bij Karlijn de Wilde, sociaal werker bij Koppel-Swoe, via k.dewilde@koppelswoe.nl of 06-38 76 40 33.
Bij meer dan 15 aanmeldingen zetten we je op de wachtlijst en gaan we kijken of we een tweede ronde kunnen organiseren.

donderdag 15 augustus 2024 – Waterskiën bij Burnside – 12 tm 23 jaar

Op 15 augustus 2024 voor de jongeren uit de gemeente Epe van 12 t/m 23 jaar. Lekker het water op met deze te gekke sport: waterskiën en de gevorderden kunnen wakeboarden bij Burnside Cablepark Emst. Deelname is gratis, dus waarom zou jij je niet inschrijven met je vrienden en vriendinnen om een te gekke middag te beleven. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen. Het tijdsblok is van 14.00-15.30 uur.

Ben je onder de 18 jaar? Vergeet dan niet het gebruikersreglement van Burnside Cablepark ondertekend door je ouder/verzorger meer te nemen. Zonder een ondertekend formulier mag je NIET meedoen! Vergeet je vrienden hierover niet te informeren. Zij krijgen deze bevestiging namelijk niet automatisch toegestuurd.

dinsdag 20 augustus 2024 tm 23 augustus 2024  –  Cavente Kinderdorp in Vaassen – 4 tm 12 jaar

Meer informatie: www.cavente.nl

Locatie: Ireneveld in Vaassen

 

 

 

Marian Kemper stopt bij Koppel-Swoe

Marian Kemper stopt bij Koppel-Swoe. Ze gaat per 1 september aan de slag als directeur/bestuurder bij de sociaal-maatschappelijke organisatie Stimenz in Apeldoorn en de Noord-Veluwe. “Na bijna 14 jaar is het tijd voor een nieuwe stap in mijn werkzame carrière. Mijn functie heb ik altijd met enorm veel plezier vervuld. Ik voel mij erg verbonden met deze Eper organisatie. Dat zal nooit meer anders worden.”

Koppel-Swoe is een supermooie organisatie in de gemeente Epe, zo vindt Marian. “Mede dankzij de tomeloze inzet en bevlogenheid van alle medewerkers en vrijwilligers zijn we stevig gepositioneerd. Koppel-Swoe is een organisatie waar wij samen aan hebben gebouwd. Daar ben ik heel erg trots op.”

Loslaten wordt daarom zeker een uitdaging, schat Marian in. “Gelukkig blijf ik een beetje in de buurt. Ik wil hierbij alle medewerkers, vrijwilligers, de gemeente en netwerkpartners bedanken voor alle mooie ervaringen en onze prettige samenwerking.”

Michel Adrichem, voorzitter van de Raad van Toezicht van Koppel-Swoe: “We gaan Marian missen als boegbeeld, maar we zijn op koers. In 14 jaar heeft ze een stabiele, financieel gezonde organisatie opgebouwd, die veel betekent voor een grote groep inwoners van de gemeente Epe.”

Het officiële afscheidsmoment van Marian Kemper wordt op een later moment bekend gemaakt.

Buitenspeeldag 2024

Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie verschillende locaties in de gemeente Epe kunnen kinderen deze dag opnieuw kennis maken met buiten spelen en ervaren hoe leuk het kan zijn. Veel kinderen geven aan dat ze zich na het buiten spelen veel vrolijker en blijer voelen.

Ook in de gemeente Epe is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai of onveilig. Op woensdag 12 juni 2024 organiseren de sociaal werkers en buurtsportcoaches van welzijnsorganisatie Koppel-Swoe samen met vrijwilligers, partners en studenten van Praktijkleren van ROC Aventus in de wijk op drie locaties een gaaf (en gratis) Buitenspeel-evenement, zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Buitenspeeldag gemeente Epe

Epe | Huis van de Buurt Vegtelarij, Europalaan 48 

In Epe wordt de Buitenspeeldag georganiseerd in en rondom Huis van de Buurt Vegtelarij, Europalaan 48. Vier op een rij, Twister, luchtkussen, flessenvoetbal, buikschuiven op gras en nog veel meer. Ook op deze locatie genoeg leuke spellen om te doen!

Emst | Speeltuinvereniging Emst, Dominee van Rhijnstraat 31 

In Emst kan er onder andere gespeeld worden bij de Speeltuin Emst en het speelveld achter de Hezebrink met activiteiten als een stormbaan, buikschuiven, voetbalboarding en diverse spelletjes bij de speeltuin.

Vaassen | csv VIOS Vaassen, Woestijnweg 63

De accommodatie van csv VIOS Vaassen vormt in Vaassen het decor van de Buitenspeeldag. Kinderen kunnen zich uitleven met activiteiten als touwtrekken, bucketball, paintball schieten, pijl en boog, flessenvoetbal en stormbaan.

Op alle drie de locaties starten de activiteiten om 14.00 uur en duren tot 16.00 uur. We hopen op veel kinderen die met ons komen meespelen! Speel jij op deze dag gezellig met ons mee? Dan zien wij jou 12 juni 2024!

 

Bijzondere scootmobieltocht van Koppel-Swoe door omgeving Epe

De route is uitgezet, de datum is bekend. De eerste scootmobieltocht van Koppel-Swoe wordt woensdag 29 mei verreden.

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten die ook een scootmobiel gebruiken? Lijkt het jou leuk om samen een mooie route door de mooie omgeving van Epe te rijden? Geef je dan op om mee te doen.

Elke laatste woensdag van de maand in de periode van april tot en met september organiseert Koppel-Swoe een scootmobieltocht. De start is om 13.30 uur bij Huis van de Buurt Vegtelarij aan de Europalaan 48 in Epe. Deelname bedraagt 2 euro. Dit is inclusief een kopje koffie bij begin en het einde van de rit. Halverwege de rit wordt een korte (sanitaire) stop ingepland. De totale afstand van de tocht ligt tussen 15 en 20 kilometer. Let dus op dat de accu van je scootmobiel 100% opgeladen is. We eindigen rond 16.00 uur bij Huis van de Buurt Vegtelarij. Mocht het slecht weer zijn, dan annuleren we de tocht.

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Neem contact op met Karlijn de Wilde, sociaal werker bij Koppel-Swoe via emailadres k.dewilde@koppelswoe.nl of telefoonnummer 06-38 76 40 33.

Wij zien je graag op 29 mei.

Wij zoeken vrijwilligers voor de Zomerschool Epe | Heerde!

Jaarlijks organiseren STIP en Koppel-Swoe tijdens de zomervakantie de Zomerschool voor kinderen die niet op vakantie kunnen of kinderen die korter dan 4 jaar in Nederland zijn. De laatste groep kan extra oefening met de Nederlandse taal goed gebruiken. Dit jaar wordt de Zomerschool Epe-Heerde georganiseerd op de maandag, dinsdag en donderdag van 09.30-14.30 uur in de periode van 22 juli tot en met 1 augustus. We zijn weer op zoek naar vrijwilligers voor de Zomerschool. Bij voorkeur mensen die minimaal 4 dagdelen willen helpen. Je hoeft dus niet de hele periode beschikbaar te zijn. 

Tijdens de Zomerschooldagen komen er verschillende onderdelen langs. We starten de dag gezamenlijk en gaan daarna aan de slag met een taalactiviteit. Dan is het tijd voor een creatieve invulling, zoals een knutselactiviteit. Na de lunch komen de kinderen in beweging met een sport- en spelprogramma.

De programmadagen zijn dit jaar op het terrein van basisschool de Expeditie, Oude Wisselseweg, 8162 HJ Epe. Met de vrijwilligers starten we ’s ochtends om 8.30 uur met een dagopening waarin onder andere de activiteiten van die dag uitgelegd worden. Voorafgaand aan de Zomerschool hebben we nog een vrijwilligersavond waarin we met elkaar kennismaken en het totale programma bespreken.

Je werkzaamheden zijn:

 • Samen met een andere vrijwilliger een groep van maximaal 10 kinderen ondersteunen.
 • De activiteiten van het programma uitleggen aan de kinderen. (draaiboek en materialen zijn aanwezig)
 • De kinderen begeleiden tijdens de activiteiten.
 • Samen met de kinderen tussendoortje eten/drinken en/of lunchen.
 • Tijd bewaken, zodat de kinderen op tijd ergens aan beginnen of opruimen
 • Zorgdragen voor een opgeruimd lokaal

Wij vragen van vrijwilligers dat zij:

 • Goed kunnen omgaan met kinderen die verschillen in niveau en afkomst in een groep.
 • Echte doeners zijn en initiatief durven te nemen.
 • Samenwerking belangrijk vinden.
 • Beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Zich met humor, lef en enthousiasme inzetten.
 • Het maatschappelijk belang van de Zomerschool inzien.

Waardering:

 • Vrijwilligersvergoeding.
 • Een heleboel enthousiaste, blije kinderen.
 • Leuke nieuwe contacten met andere vrijwilligers.
 • Een unieke Zomerschool gadget.

Vrijwilliger voor de Zomerschool?

Wil jij meewerken om van dit mooie maatschappelijke project een succes te maken? Ben je minimaal 4 dagdelen beschikbaar in de periode van 22 juli tot en met 1 augustus 2024? Geef je dan op via het formulier hieronder.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met coördinator Niels Elijzen via n.elijzen@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67

 

Zomerschool 2024 - aanmelden als vrijwilliger

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Dit is zeker geen verplichting, maar voor ons fijn om te weten. Denk aan bijvoorbeeld PABO, een andere lerarenopleiding of opleiding voor onderwijsassistent.
Op deze dagdelen kan ik helpen als vrijwilliger:*
Je kunt een hele dag of een dagdeel ons helpen. We zouden het fijn vinden als je minimaal 4 dagdelen bij ons aan de slag wilt. Klik aan welke dag(delen) je van de partij bent.
Dit is mijn geboortedatum:*
Hebben we nodig voor het aanvragen van een VOG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Media Magneet