EGW Epe

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis van de Buurt EGW

Het concept Huis van de Buurt is een centrale ontmoetingsplek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en meedoen aan activiteiten. Je kunt er ook terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld welzijn, wonen en zorg. Ons Huis van de Buurt EGW voor het centrum van Epe is gevestigd in Kulturhus EGW. Daar huren we een ruimte. 

Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert.

 

In Kulturhus EGW heeft Koppel-Swoe een Huis van de Buurt. Hier organiseren zij activiteiten en inloopuren voor inwoners uit Epe.

Over Huis van de Buurt

In een Huis van de Buurt wordt van alles voor én samen met inwoners en samenwerkingspartners georganiseerd. Als inwoner van de gemeente Epe ben je welkom in alle Huizen van de Buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in Kulturhus EGW.

Wil jij als inwoner iets organiseren voor andere inwoners? Mis je iets in ons aanbod? Of werk jij voor een organisatie die ook graag gebruik wil maken van onze ruimtes? Om zo dichtbij inwoners te werken en zo makkelijker informatie en advies kan delen? Of zou je iets samen met ons willen ontwikkelen? Neem dan contact op met Niki Binnendijk. Zij werkt als sociaal werker in én vanuit Huis van de Buurt EGW.

 

Huis van de Buurt EGW

Stationsstraat 25
8161 CP Epe

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67

Ontmoeting en activiteiten in Huis van de Buurt EGW

MAANDAG

09.30-11.30 uur – GEWOON SAMEN – eerste maandag van de maand –  GewoonSamen is een plek waar mensen met of zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten, leren kennen en vriendschappen te sluiten! Zodat wij met elkaar ervaren hoe fijn het is GewoonSamen te zijn! Er is een variërend programma met bijvoorbeeld een boswandeling, uitje of thema bespreken. Er is altijd een kopje koffie of thee! Er is zijn beroepskrachten aanwezig van één de betrokken organisaties (AnQer, MEE Samen of Koppel-Swoe).

10.00-11.00 uur – GYMNASTIEK VOOR OUDEREN – Houd je conditie op peil! Iedere maandagochtend  is er in Kulturhus EGW gymnastiekles specifiek voor ouderen.  Tijdens de oefeningen zit je op een stoel. Vanaf de stoel worden er allerlei oefeningen, met diverse gymnastiekattributen, aangeboden om de lenigheid te bevorderen en om sterker en fitter te worden. Naast het fysieke aspect is het ook een sociaal gebeuren. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee nog wat na te praten. De gymnastieklessen worden begeleid door bevoegde docenten. De deelnemersbijdrage bedraagt € 108,00 voor 39 lessen. Er is momenteel een wachtlijst. Bij voldoende nieuwe aanmeldingen starten we een tweede groep op. Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen door contact op te nemen met 0578-67 67 67.

14.30-16.30 uur – GEWOON SAMEN – derde maandag van de maand –  GewoonSamen is een plek waar mensen met of zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten, leren kennen en vriendschappen te sluiten! Zodat wij met elkaar ervaren hoe fijn het is GewoonSamen te zijn! Er is een variërend programma met bijvoorbeeld een boswandeling, uitje of thema bespreken. Er is altijd een kopje koffie of thee! Er is zijn beroepskrachten aanwezig van één de betrokken organisaties (AnQer, MEE Samen of Koppel-Swoe).

19.30-20.30 uur – JURIDISCH ADVIES – tweede en vierde maandag van de maand – Inwoners van de gemeente Epe zijn welkom bij Koppel-Swoe voor deskundig juridisch advies. Een team van juristen helpt bij het zoeken naar antwoorden op lastige vragen op administratief, financieel en juridisch gebied. Het advies is gratis. Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen bij de inloopuren. Kun je niet naar het inloopuur komen? Kijk dan op deze pagina naar andere inloopuren in de gemeente Epe, bel naar 0578-67 67 67 of mail naar: formulierenteam@koppelswoe.nl.

WOENSDAG

10.00-11.00 uur – FORMULIERENTEAM – derde woensdag van de maand – Het Formulierenteam biedt hulp en advies bij formulieren en financiën. Wij helpen bij het ordenen van de thuisadministratie, luisteren, kijken naar jouw situatie en denken mee. Wij zijn er voor inwoners van de gemeente Epe. De ondersteuning is gratis. Kun je niet naar dit inloopuur komen? Kijk dan op deze pagina naar andere inloopuren in de gemeente Epe, bel naar 0578-67 67 67 of mail naar: formulierenteam@koppelswoe.nl

10.00-11.00 uur – JURIDISCH ADVIES – derde woensdag van de maand – Inwoners van de gemeente Epe zijn welkom bij Koppel-Swoe voor deskundig juridisch advies. Een team van juristen helpt bij het zoeken naar antwoorden op lastige vragen op administratief, financieel en juridisch gebied. Het advies is gratis. Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen bij de inloopuren. Kun je niet naar het inloopuur komen? Kijk dan op deze pagina naar andere inloopuren in de gemeente Epe, bel naar 0578-67 67 67 of mail naar: formulierenteam@koppelswoe.nl.

VRIJDAG

10.00-12.00 uur – GESPREKSKRING – oneven weken – Vind je het leuk om met andere vrouwen te praten over verschillende uiteenlopende onderwerpen? Doe dan mee aan onze gespreksgroep. Vrolijke, spannende, maatschappelijke, maar ook emotionele gebeurtenissen worden aangekaart. In onderling overleg worden de onderwerpen ingebracht. Een enkele keer wordt een gast uitgenodigd om te spreken. Er wordt gepraat vanuit een basis van vertrouwen en respect voor ieders beleving en ervaringen.
Deelname aan de gesprekskring is gratis, men betaalt alleen voor zijn consumptie.

ZATERDAG

REPAIR CAFE – Samen kapotte spullen repareren, gezelligheid en mensen ontmoeten! Voor reparatie van kleding, meubels, speelgoed, elektrische apparaten en meer. Iets kapot? Neem het mee en kom langs. Voor meer informatie kun je kijken op de webpagina van Repair Café, contact opnemen via e-mail: repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswoe.nl

 

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier de online agenda met activiteiten in Huis van de Buurt EGW bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Huis van de Buurt EGW ontvangt subsidie van de gemeente Epe.

Vragen over onze activiteiten in Huis van de Buurt EGW?

Neem contact met mij op!

Niki Binnendijk

Medewerker EpeDoet, Projectleider Thuis Wonen Nu en Later
Telefoon
06- 40 38 74 86
E-mail
n.binnendijk@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Nieuws voor en over Epe

Hanny Baarspul stopt als vrijwilliger bij...

2 juli 2024
Hanny Baarspul uit Epe stopt na 32 jaar met haar vrijwilligerswerk voor Koppel-Swoe. De 90-jarige Hanny was eveneens de oudst geregistreerde vrijwilliger die een veelheid...
Meer lezen?

Afsluiting Prokkelstagedag

21 juni 2024
De Prokkelstagedag die Koppel-Swoe in samen werking met De Passerel en de JP vd Bent Stichting op 13 juni organiseerde was een groot succes. Zo’n...
Meer lezen?

Vacature Financieel medewerker met affiniteit...

17 juni 2024
Wij zijn op zoek naar een analytische financieel medewerker met (sterke) affiniteit met dashboards. Als onderdeel van ons team speel je een cruciale rol bij het...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2024 Media Magneet