Seniorensportdag in dorpscentrum de Wieken

Seniorensportdag in dorpscentrum de Wieken

20 februari 2024

Op donderdag 21 maart 2024 organiseert Koppel-Swoe een seniorensportdag in dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De seniorensportdag start om 10.00 uur en sluiten we rond 15.00 uur af met een prijsuitreiking.

In de afgelopen jaren was de seniorensportdag een succes. Niet alleen om alle ouderen in de gemeente Epe de kans te bieden samen te bewegen, maar vooral om hen een gezellige, sportieve dag te bieden waarbij zij elkaar ontmoeten, samen eten of een kopje koffie drinken.

De sportdag wordt gehouden in dorpscentrum De Wieken aan de Molenstraat 15 in Vaassen. De officiële opening vindt om 10.00 uur plaats. Net als voorgaande jaren kunnen belangstellenden deelnemen aan koersbal, sjoelen, jokeren netbal en badminton. Voor het netbal kan me zich uitsluitend met een heel team aanmelden. Voor de andere sporten kun je je  individueel opgeven. Badminton wordt niet in wedstrijdverband gespeeld, maar puur recreatief.

Tussen de middag is het voor deelnemers mogelijk om gebruik te maken van een warme maaltijd, maar ook toeschouwers kunnen mee eten. Opgave hiervoor is noodzakelijk. Op het inschrijfformulier, af te halen bij de Huizen van de Buurt van Koppel-Swoe of bij het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 te Epe, kan je aangeven aan welke sporten je wil deelnemen, maar is het ook mogelijk om je alleen op te geven voor het stampottenbuffet. Dit buffet wordt verzorgt door Slagerij ter Weele Oene/Emst.

Opgave voor de sportdag (en maaltijd) kan tot uiterlijk 15 maart. Kosten voor opgave, inclusief maaltijd, bedragen € 8,00 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Diegene die wel mee wil sporten, maar niet mee wil eten betaalt € 1,00 voor deelname aan deze dag. Toeschouwers die willen mee eten betalen ook € 8,00.

Alle geïnteresseerden uit de gemeente Epe zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze sportdag. Toeschouwers worden hartelijk uitgenodigd om de sporters aan te komen moedigen.

Voor informatie kan je terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Of via de e-mail linda.seinstra@hotmail.com. Kijk ook op www.koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

EpeVertelt! De Tovertuin

EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Voor deze editie zaten we op een mooie woensdagochtend...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet