Lokaal Sport- en Beweegakkoord

Heb jij ook zo'n goed idee om in beweging te komen?

Stuur je idee uiterlijk 15 mei 2023 in!

Heb jij een goed idee op het gebied van sport en bewegen? En sluit deze aan bij één van de vier geformuleerde thema’s van het Lokaal Sportakkoord? Stuur dan uiterlijk 15 mei 2023 je plan in via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Het ministerie van VWS stelt in 2023 € 20.000 beschikbaar voor de gemeente Epe. 

Op woensdagavond 31 mei 2023 vinden de inhoudelijke gesprekken plaats om je aanvraag toe te lichten. Meer informatie over het Lokaal Sportakkoord, de thema’s, de regiegroep en het aanvraagformulier vind je hieronder. Neem gerust contact met ons op.

Over het Sportakkoord

Het Lokaal Sport- en Beweegakkoord van de gemeente Epe komt voor uit het Nationaal Sportakkoord. Hiermee willen de sport, de gemeenten en de rijksoverheid samen met de provincies, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties de kracht van sport in Nederland nóg beter benutten.

In de gemeente Epe hebben we in 2020  samen met sport- en beweegaanbieders, onderwijsorganisaties, belangenorganisaties, gemeente en maatschappelijke instellingen  ideeën gebundeld, ambities geformuleerd en zijn we samen gekomen tot de vier volgende thema’s:

  • Sport en bewegen in iedere fase van je leven
  • Sport en Bewegen voor iedereen
  • Een goede infrastructuur voor sport en bewegen
  • Sterke sportaanbieders voor sport en bewegen

Interessante documenten en downloads

Logo Lokaal Sportakkoord gemeente Epe

Regiegroep

Om tot uitvoering van het Lokaal Sport- en Beweegakkoord te komen, is het belangrijk dat een groep vertegenwoordigers zich verantwoordelijk voelt om dit te begeleiden en aan te jagen. Ook kennen zij de budgetten toe. Deze groep vertegenwoordigers noemen we de regiegroep. Na ondertekening van het akkoord is deze regiegroep de ‘hoofdeigenaar’ van het akkoord. De regiogroep wordt gecoördineerd door de coördinator Lokaal Sport- en Beweegakkoord Jeroen de Lange.

De regiegroep bestaat uit een afvaardiging van het sport – en beweegveld: Klaas Dijkstra (voorzitter basketbalvereniging BASE), Henri Jacobs (Houdt de Ketting Strak), Bas Schutte (docent Windesheim), Esther Spruijt (Smart Fit Epe) en Bert Boetes (Fietsersbond).

Instructie aanvraag subsidie

  1. Vul hieronder het aanvraagformulier in.
  2. Tussentijds opslaan is mogelijk. Klik dan op ‘opslaan en later doorgaan’.
  3. Nadat je op ‘versturen’ hebt gedrukt, ontvang je (bijna direct) een automatische mail met daarin de gegevens die je in het aanvraagformulier hebt ingevuld. Dit is de bevestiging van je aanmelding. Check daarom of je deze hebt ontvangen. Soms beland deze in je spam.
  4. Heb je de bevestiging niet ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat van Koppel-Swoe via 0578-67 67 67 of info@koppelswoe.nl

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de coördinator Lokaal Sportakkoord!

Niels Elijzen

Buurtsportcoach
Telefoon
06-81364457
E-mail
n.elijzen@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
© 2023 Media Magneet