Burgerenk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burgerenk in Epe

Huis van de Buurt en Buurtpunt

Huis van de Buurt Burgerenk is een centrale ontmoetingsplek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en meedoen aan activiteiten. Je kunt er ook terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld welzijn, wonen en zorg. Ons Huis van de Buurt is gevestigd in het gebouw van Wijkvereniging Burgerenk. Daar huren we een ruimte. Ook organiseren we regelmatig samen met de wijkvereniging activiteiten.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in de Burgerenk. Daarnaast is de Burgerenk door de gemeente Epe ook aangewezen als Buurtpunt.

Huis van de Buurt Burgerenk in Epe, Buurtpunt Burgerenk

Voor én door inwoners en partners

In een Huis van de Buurt wordt van alles voor én samen met inwoners en samenwerkingspartners georganiseerd. Als inwoner van de gemeente Epe ben je welkom in alle Huizen van de Buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in de Burgerenk.

Wil jij als inwoner iets organiseren voor andere inwoners? Mis je iets in ons aanbod? Of werk jij voor een organisatie die ook graag gebruik wil maken van onze ruimtes in de Burgerenk? Om zo dichtbij inwoners te werken en makkelijk informatie en advies kan delen? Of zou je iets samen met ons willen ontwikkelen? Neem dan contact op met Bilge Yeleser. Zij werkt als sociaal werker in én vanuit de Burgerenk.

 

Huis van de Buurt Burgerenk

Klimtuin 46
8162 ZV Epe

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Burgerenk: 0578-61 31 87

Ontmoeting en activiteiten in Burgerenk

DINSDAG

10.00-11.30 uur – BUURTKOFFIE – Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken of informatie en advies vragen kan iedere dinsdag- en vrijdagochtend. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

10.00-11.30 uur – TURKSE VROUWENGROEP (45+ jaar) – Iedere dinsdagochtend komen Turkse vrouwen (45+ jaar ) samen om elkaar te ontmoeten, gezellig koffie te drinken, bij te kletsen en wordt er informatie en advies gegeven.

17.00-19.00 uur – SAMEN ETEN – (2e dinsdag van de maand) – Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijke maaltijd. Vrijwilligers van Koppel-Swoe en wijkvereniging Burgerenk verzorgen samen een maaltijd. Informatie over het menu vind je op de poster in het Huis van de Buurt. De kosten zijn 8,50 euro per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden graag vooraf via de intekenlijst op het prikbord in Huis van de Buurt of bel naar 0578-61 69 35.

WOENSDAG

10.00-12.00 uur – SCHILDEREN – Houd je van schilderen? Kom dan op woensdagochtend een kijkje nemen. Hobbyschilders komen samen om, zonder docent, te schilderen en van elkaar te leren. Je neemt je eigen materialen en werk mee. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen!

14.30-15.30 uur – KINDERMOMENT – Iedere woensdagmiddag vindt het Kindermoment plaats in de Burgerenk. Kinderen van 6 tot en met 10 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Het Kindermoment is een gezellige ontmoetingsbijeenkomst. Elke woensdagmiddag organiseren we een activiteit. We knutselen, sporten, doen spelletjes of koken iets met elkaar. Doe jij ook mee? We vinden het ook heel leuk als je zelf een goed idee hebt. Aanmelden is niet nodig. Het Kindermoment is gratis en vrijblijvend. Kom jij ook een keertje meedoen?

VRIJDAG

10.00-11.00 uur – JURIDISCH ADVIES – (3e vrijdag van de maand) – Inwoners van de gemeente Epe zijn iedere eerste dinsdag van de maand welkom in Bloemfontein voor deskundig juridisch advies. Een team van juristen helpt bij het zoeken naar antwoorden op lastige vragen op administratief, financieel en juridisch gebied. Het advies is gratis. Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen bij de inloopuren. Kun je niet naar het inloopuur komen? Kijk dan op deze pagina naar andere inloopuren in de gemeente Epe, bel naar 0578-67 67 67 of mail naar: formulierenteam@koppelswoe.nl.

10.00-11.30 uur – BUURTKOFFIE – Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken of informatie en advies vragen kan iedere dinsdag- en vrijdagochtend. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

10.00-11.00 uur – FORMULIERENTEAM – (laatste vrijdag van de maand) – Het Formulierenteam biedt hulp en advies bij formulieren en financiën. Wij helpen bij het ordenen van de thuisadministratie, luisteren, kijken naar jouw situatie en denken mee. Wij zijn er voor inwoners van de gemeente Epe. De ondersteuning is gratis. Kun je niet naar dit inloopuur komen? Kijk dan op deze pagina naar andere inloopuren in de gemeente Epe, bel naar 0578-67 67 67 of mail naar: formulierenteam@koppelswoe.nl

 

 

Vragen over onze activiteiten in de Burgerenk?

Neem contact met mij op!

Bilge Yeleser

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
b.yeleser@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Nieuws voor en over Epe

Anneke Burger volgt Marian Kemper tijdelijk op

18 juli 2024
Eerder hebben we het vertrek van Marian Kemper gedeeld.  Ik informeer je hierbij over het vervolg. Wij hebben als Raad van Toezicht besloten om een ad...
Meer lezen?

Hanny Baarspul stopt als vrijwilliger bij...

2 juli 2024
Hanny Baarspul uit Epe stopt na 32 jaar met haar vrijwilligerswerk voor Koppel-Swoe. De 90-jarige Hanny was eveneens de oudst geregistreerde vrijwilliger die een veelheid...
Meer lezen?

Afsluiting Prokkelstagedag

21 juni 2024
De Prokkelstagedag die Koppel-Swoe in samen werking met De Passerel en de JP vd Bent Stichting op 13 juni organiseerde was een groot succes. Zo’n...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2024 Media Magneet