Burgerenk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burgerenk in Epe

Huis van de Buurt en Buurtpunt

Huis van de Buurt Burgerenk is een centrale ontmoetingsplek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en meedoen aan activiteiten. Je kunt er ook terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld welzijn, wonen en zorg. Ons Huis van de Buurt is gevestigd in het gebouw van Wijkvereniging Burgerenk. Daar huren we een ruimte. Ook organiseren we regelmatig samen met de wijkvereniging activiteiten.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in de Burgerenk. Daarnaast is de Burgerenk door de gemeente Epe ook aangewezen als Buurtpunt.

.

 

Huis van de Buurt Burgerenk in Epe, Buurtpunt Burgerenk

In een Huis van de Buurt wordt van alles voor én samen met inwoners en samenwerkingspartners georganiseerd. Als inwoner van de gemeente Epe ben je welkom in alle Huizen van de Buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in de Burgerenk.

Wil jij als inwoner iets organiseren voor andere inwoners? Mis je iets in ons aanbod? Of werk jij voor een organisatie die ook graag gebruik wil maken van onze ruimtes in de Burgerenk? Om zo dichtbij inwoners te werken en makkelijk informatie en advies kan delen? Of zou je iets samen met ons willen ontwikkelen? Neem dan contact op met Bilge Yeleser. Zij werkt als sociaal werker in én vanuit de Burgerenk.

 

Huis van de Buurt Burgerenk

Klimtuin 46
8162 ZV Epe

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Burgerenk: 0578-61 31 87

Ontmoeting en activiteiten in Burgerenk

BUURTKOFFIE

Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken of informatie en advies vragen kan iedere dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00-11.30 uur. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

KINDERMOMENT

Iedere woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur vindt het Kindermoment plaats in de Burgerenk. Kinderen van 6 tot en met 10 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Het Kindermoment is een gezellige ontmoetingsbijeenkomst. Elke woensdagmiddag organiseren we een activiteit. We knutselen, sporten, doen spelletjes of koken iets met elkaar. Doe jij ook mee? We vinden het ook heel leuk als je zelf een goed idee hebt. Aanmelden is niet nodig. Het Kindermoment is gratis en vrijblijvend. Kom jij ook een keertje meedoen?

In de zomervakantie ( 8 juli tot en met 20 augustus 2023) gaat deze activiteit niet door.

SAMEN ETEN

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijke maaltijd. Iedere tweede dinsdag van de maand verzorgen vrijwilligers van Koppel-Swoe en wijkvereniging Burgerenk samen een maaltijd. Informatie over het menu vind je op de poster in het Huis van de Buurt. De kosten zijn 8,50 euro per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden graag vooraf via de intekenlijst op het prikbord in Huis van de Buurt of bel naar 0578-61 69 35.

SCHILDEREN

Houd je van schilderen? Kom dan eens op woensdagochtend 10.00 – 12.00  uur een kijkje nemen. Hobbyschilders komen samen om, zonder docent, te schilderen en van elkaar te leren. Je neemt je eigen materialen en werk mee. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen!

TURKSE VROUWENGROEP (45- jaar)

Iedere donderdagochtend van 10.00-11.30 uur komen Turkse vrouwen (45- jaar ) samen om elkaar te ontmoeten, gezellig koffie te drinken, bij te kletsen en opvoedkundige en maatschappelijke thema’s te bespreken.

TURKSE VROUWENGROEP (45+ jaar)

Iedere dinsdagochtend van 10.00-11.30 uur komen Turkse vrouwen (45+ jaar ) samen om elkaar te ontmoeten, gezellig koffie te drinken, bij te kletsen en wordt er informatie en advies gegeven.

 

 

Informatie en advies

FORMULIERENTEAM

Het Formulierenteam biedt hulp en advies bij formulieren en financiën. Wij helpen bij het ordenen van de thuisadministratie, luisteren, kijken naar jouw situatie en denken mee. Wij zijn er voor inwoners van de gemeente Epe. De ondersteuning is gratis. Iedere laatste vrijdag van de maand van 10.00-11.30 uur is er inloopuur in de Burgerenk. Kun je niet naar dit inloopuur komen? Kijk dan op deze pagina naar andere inloopuren in de gemeente Epe, bel naar 0578-67 67 67 of mail naar: formulierenteam@koppelswoe.nl

JURIDISCH ADVIES

Inwoners van de gemeente Epe zijn iedere 3e vrijdag van de maand van 9.30-10.30 uur welkom voor deskundig juridisch advies. Een team van juristen helpt bij het zoeken naar antwoorden op lastige vragen op administratief, financieel en juridisch gebied. Het advies is gratis. Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen bij de inloopuren. Kun je niet naar het inloopuur komen? Kijk dan op deze pagina naar andere inloopuren in de gemeente Epe, bel naar 0578-67 67 67 of mail naar: formulierenteam@koppelswoe.nl.

 

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier de online agenda met activiteiten in Burgerenk bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor Huis van de Buurt Burgerenk ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

inloopuren bij Huis van de Buurt

Vragen over onze activiteiten in de Burgerenk?

Neem contact met mij op!

Bilge Yeleser

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
b.yeleser@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Nieuws voor en over Epe

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 14 juni. Op drie...
Meer lezen?

Gezond leven en bewegen: zorg voor een divers...

30 mei 2023
Koppel-Swoe is continu bezig om het aanbod qua bewegen steeds aan te vullen en te verbreden. Buurtsportcoach Vincent Rotman: “We vinden dat erg belangrijk. De...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2023 Media Magneet