Buurtpunt Kulturhus Oene

Buurtpunt Kulturhus Oene

In het centrum van Oene vind je het Kulturhus. Koppel-Swoe heeft hier een Huis van de Buurt, dat door de gemeente Epe eveneens is aangewezen als Buurtpunt. Inwoners van het dorp Oene ontmoeten elkaar hier en doen mee aan activiteiten.

 

Naast ontmoeting en activiteiten vind je bij de Buurtpunten van Koppel-Swoe ook informatie en advies over welzijn, zorg en wonen. Er zijn verschillende inloopuren van diensten van Koppel-Swoe zoals bijvoorbeeld Het Formulierenteam (voor hulp bij financiën en formulieren) en Juridisch Advies (voor lastige vragen op administratief, financieel en juridisch gebied).

Wat kun je doen bij Buurtpunt Kulturhus Oene?

Op dit moment wordt er wekelijks activiteiten georganiseerd.  Veel van onze activiteiten zijn gericht op ontmoeting, spel & ontspanning. Op de webpagina van Kulturhus Oene vind je altijd het meest actuele overzicht van activiteiten en inloopuren. Liever een papieren flyer van de activiteiten bij Kulturhus Oene? Bel dan naar 0578-67 67 67. Sturen we een exemplaar naar je op.

Praktische zaken

Buurtpunt Kulturhus Oene is alleen geopend tijdens activiteiten. We zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ook dit staat vermeld op de webpagina.

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt Kulturhus Oene

Dorpsstraat 14-16
8167 NL Oene

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67

T: 0578-67 67 67
E:info@koppelswoe.nl

www.koppelswoe.nl/kulturhus-oene

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet