De Hezebrink

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Hezebrink in Emst

Huis van de Buurt en Buurtpunt

Huis van de Buurt De Hezebrink is de plek in Emst waar wij inwoners van jong tot oud, de ruimte bieden om elkaar te ontmoeten, activiteiten te doen of binnen te lopen voor informatie en advies over welzijn, wonen en zorg. Ons Huis van de Buurt is gevestigd in dorpshuis De Hezebrink. Daar hebben we een eigen ruimte en regelmatig huren we extra ruimtes voor activiteiten.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in De Hezebrink. Daarnaast is De Hezebrink door de gemeente Epe ook aangewezen als Buurtpunt.

Huis van de Buurt De Hezebrink

Ds. van Rhijnstraat 69
8166 AL Emst

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
de Hezebrink: 0578- 72 28 88

Ontmoeting en activiteiten in De Hezebrink

MAANDAG

13.30-16.00 uur – KAARTMIDDAG – Houd je van jokeren of kruisjassen? Kom dan gezellig kaarten bij de Hezebrink. Vooral jokeraars zijn van harte welkom. Deelname kost 3 euro per maand. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet noodzakelijk.

19.00-22.00 uur – JONGERENAVONDEN 12+ – Het Jongerenwerk van Koppel-Swoe organiseert op woensdagavond en maandagdagavond een gezellige avond speciaal voor 12+ jongeren, die op de middelbare school zitten. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, wat gamen, tafelvoetbal en er is altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers.

DINSDAG

14.00-16.00 uur – HANDWERKEN – oneven weken – Iedereen die van handwerken houdt is van harte welkom bij de handwerkgroep i.s.m. Vrouwen van Nu. Je kunt zelf kiezen of je wilt breien, borduren, haken of iets anders. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

14.00-15.45 uur – NETBAL – Ben je 55+? Zou je iets meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Iedere dinsdagmiddag spelen we netbal. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumptie na de training.

WOENSDAG

10.00-11.00 uur – ZITFIT – Speciaal voor ouderen organiseren we ZitFit samen met sportvereniging SVA.  ZitFit  is bewegen op een stoel. Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau. Het doel van ZitFit is je sterker en fitter maken. Dat helpt je in het dagelijkse leven. Naast bewegen staat ook gezelligheid centraal. ZitFit duurt ongeveer 45 minuten en wordt gezamenlijk afgesloten met een kopje koffie of thee. Deelname kost € 12,50 per maand.

13.00-14.00 uur – SPORT & SPEL (4-8 JAAR) – We organiseren elke woensdag  ‘Sport & Spel’ op het veldje achter De Hezebrink. Sportieve activiteiten in samenwerking met kinderen onder leiding van jongerenwerker Sil. Kom je ook gezellig mee sporten?

14.00-16.00 uur – KOERSBAL – even weken –  Zou je meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Kom dan kennismaken met koersbal op woensdagmiddag.

19.00-21.00 uur – JONGERENAVONDEN 12+ – Het Jongerenwerk van Koppel-Swoe organiseert op woensdagavond  en vrijdagavond een gezellige avond speciaal voor 12+ jongeren, die op de middelbare school zitten. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, wat gamen, tafelvoetbal en er is altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers.

DONDERDAG

10.00-11.00 uur – WANDELGROEP – Wil je je gezondheid verbeteren? Kom elke week gezellig op donderdag samen wandelen. Startpunt bij De Hezebrink, vanaf 18 jaar. De groep wordt begeleid door Annewil Spannenberg.

12.00-14.00 uur – SAMEN ETEN BUFFET – tweede donderdag van de maand- Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijk buffet kan eens per maand bij Samen eten. De kosten voor het buffet zijn 15 euro per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Wil je gezellig mee eten? Meld je dan uiterlijk een week van tevoren aan bij Gerrit en Jannie Brummel 0578-66 17 96 of 06-10 17 17 15. Wil je korting? Neem dan contact op met Ellen Snijder van Koppel-Swoe, bereikbaar op nummer 06-810 78 084.

ZATERDAG

14.00-16.00 – SJOELEN – even weken –  Houd je erg van sjoelen of ben je op zoek naar wat gezelligheid op de zaterdagmiddag? Sjoel dan op zaterdag gezellig mee. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig.

Deze activiteiten worden georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in de Hezebrink bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Informatie en advies

inloopuren bij Huis van de Buurt

 

 

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier onze online agenda met activiteiten in De Hezebrink bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor Huis van de Buurt De Hezebrink ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

 

Vragen over onze activiteiten in De Hezebrink?

Neem contact met ons op!

Sil Overmeire

Sociaal Werker
Telefoon
06 81364455
E-mail
s.overmeire@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Ellen Snijder

Coördinator Buurtbemiddeling, Sociaal Werker
Telefoon
06 81078084
E-mail
e.snijder@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Donderdag

Nieuws voor en over Emst

Zomervakantie: activiteiten voor kinderen en...

12 juni 2024
Ook in de zomervakantie van 2024 organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand overzicht van de zomervakantie activiteiten...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?
We zijn weer op zoek naar vrijwilligers voor de Zomerschool. Bij voorkeur mensen die minimaal 4 dagdelen willen helpen.  

Wij zoeken vrijwilligers voor de Zomerschool Epe...

26 april 2024
Jaarlijks organiseren STIP en Koppel-Swoe tijdens de zomervakantie de Zomerschool voor kinderen die niet op vakantie kunnen of kinderen die korter dan 4 jaar in...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2024 Media Magneet