De Hezebrink

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Hezebrink in Emst

Huis van de Buurt en Buurtpunt

Huis van de Buurt De Hezebrink is de plek in Emst waar wij inwoners van jong tot oud, de ruimte bieden om elkaar te ontmoeten, activiteiten te doen of binnen te lopen voor informatie en advies over welzijn, wonen en zorg. Ons Huis van de Buurt is gevestigd in dorpshuis De Hezebrink. Daar hebben we een eigen ruimte en regelmatig huren we extra ruimtes voor activiteiten.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in De Hezebrink. Daarnaast is De Hezebrink door de gemeente Epe ook aangewezen als Buurtpunt.

Warme kamer

Je bent welkom bij ons!

Koud thuis? Kom er warm bij zitten in Huis van de Buurt Burgerenk. Ook wij gooien de deuren van onze Huizen van de Buurt open voor iedereen die thuis in de kou zit en sluiten aan bij het initiatief ‘Warme kamers‘ van het Leger des Heils. Kom een (gratis) kopje koffie of thee drinken, ontmoet anderen, maak een puzzel, lees je boek of sluit aan bij een activiteit van ons (zie onze online agenda). Je bent welkom!

Update: 21-12-2022; deze openingstijden zijn geldig t/m 6 januari 2022. Check daarna deze website weer. 

vrijdag 29 december: 14.00-16.00 uur

Op momenten dat Huis van de Buurt De Hezebrink gesloten is, kan het zijn dat onze andere Huizen van de Buurt wel open zijn. Ook daar ben je welkom! Kijk hier voor al onze Huizen van de Buurt. 

Huis van de Buurt De Hezebrink

Ds. van Rhijnstraat 69
8166 AL Emst

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
de Hezebrink: 0578- 72 28 88

Ontmoeting en activiteiten in De Hezebrink

BUURTKOFFIE – donderdag of vrijdag 14.00-16.00 uur

Gezellig met je dorpsgenoten kletsen en een kopje koffie of thee drinken kan bij Buurtkoffie. De even weken op donderdag, de oneven weken op vrijdag. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties.

HANDWERKEN – dinsdag 14.00-16.00 uur (oneven weken)

Iedereen die van handwerken houdt is van harte welkom bij de handwerkgroep i.s.m. Vrouwen van Nu. Je kunt zelf kiezen of je wilt breien, borduren, haken of iets anders. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

KAARTMIDDAG – maandag 13.30-15.30 uur

Houd je van jokeren of kruisjassen? Kom dan gezellig kaarten bij de Hezebrink. Vooral jokeraars zijn van harte welkom. Deelname kost 3 euro per maand. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet noodzakelijk.

NETBAL – dinsdag 14.00-15.45 uur

Ben je 55+? Zou je iets meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Iedere dinsdagmiddag spelen we netbal. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumptie na de training.

KOERSBAL – woensdag 14.00-16.00 uur (oneven weken)

Zou je meer willen bewegen? Houd je van spelen in een teamsport? Kom dan kennismaken met koersbal.

JONGERENAVONDEN 12+ – woensdag 19.00-21.00 uur en vrijdag 19.00-22.00 uur

Het Jongerenwerk van Koppel-Swoe organiseert op woensdag- en vrijdagavond een gezellige avond speciaal voor 12+ jongeren, die op de middelbare school zitten. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, wat gamen, tafelvoetbal en er is altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers.

SAMEN ETEN BUFFET – elke tweede donderdag van de maand 12.00-14.00 uur 

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijk buffet kan eens per maand bij Samen eten. Het buffet wordt verzorgd door De Hezebrink. De kosten voor het buffet zijn 15 euro per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Wil je gezellig mee eten? Meld je dan uiterlijk een week van tevoren aan bij Gerrit en Jannie Brummel 0578-66 17 96 of 06-10 17 17 15. Wil je korting? Neem dan contact op met Margriet Sollie van Koppel-Swoe, bereikbaar op nummer 06-18 58 56 79.

SJOELEN – zaterdag 14.00-16.00 uur (even weken)

Houd je erg van sjoelen of ben je op zoek naar wat gezelligheid op de zaterdagmiddag? Sjoel dan op zaterdag gezellig mee. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig.

SPORT & SPEL (4-8 JAAR) – woensdag 13.00-14.00 uur

We organiseren elke woensdag van 13.00-14.00 uur ‘Sport & Spel’ op het veldje achter De Hezebrink. Sportieve activiteiten in samenwerking met kinderen onder leiding van jongerenwerker Sil. Kom je ook gezellig mee sporten?

WANDELGROEP – donderdag 10.00 -11.00 uur

Wil je je gezondheid verbeteren? Kom elke week gezellig een uur samen wandelen. Startpunt bij De Hezebrink, vanaf 18 jaar. De groep wordt begeleid door Annewil Spannenberg, POH GGZ van huisartspraktijk Wiechers in Emst en Margriet Sollie, sociaal werker van Koppel-Swoe.

ZITFIT – woensdag 10.00-11.00 uur

Speciaal voor ouderen organiseren we ZitFit samen met sportvereniging SVA. ZitFit  is bewegen op een stoel. Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau. Het doel van ZitFit is je sterker en fitter maken. Dat helpt je in het dagelijkse leven. Naast bewegen staat ook gezelligheid centraal. ZitFit duurt ongeveer 45 minuten en wordt gezamenlijk afgesloten met een kopje koffie of thee. Deelname kost € 12,50 per maand.

Deze activiteiten worden georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in de Hezebrink bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Informatie en advies

inloopuren bij Huis van de Buurt

COMPUTER/TABLET/GSM INLOOPUUR

Heb je vragen over je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon? Iedere derde maandag van de maand zijn er in De Hezebrink van 18.30-19.30 uur drie deskundige vrijwilligers aanwezig om je vragen te beantwoorden en je uitleg kunnen geven over het gebruik van je apparaat. In de Hezebrink is ook een computer aanwezig waarmee je kunt oefenen of waarmee de vrijwilligers je dingen kunnen uitleggen. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Je kunt met je vraag zo binnenlopen. Voor de uitleg hoef je niets te betalen. Je betaalt alleen voor eigen consumptie(s).

 

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier onze online agenda met activiteiten in De Hezebrink bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor Huis van de Buurt De Hezebrink ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

 

Vragen over onze activiteiten in De Hezebrink?

Neem contact met ons op!

Margriet Sollie

Sociaal Werker
Telefoon
06-18585679
E-mail
m.sollie@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Sil Overmeire

Sociaal Werker
Telefoon
06 81364455
E-mail
s.overmeire@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Vrijdag

Nieuws voor en over Emst

Lasergamen met jonge mantelzorgers

6 januari 2023
Op vrijdag 20 januari organiseert Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe in samenwerking met De Kap Apeldoorn en Mens en Welzijn Voorst een lasergame activiteit voor jonge...
Meer lezen?

Top 3 Vrijwilligersprijzen

5 januari 2023
Top 3 Afgelopen jaar zijn er weer 8 vrijwilligers genomineerd als Vrijwilliger van het Jaar 2022. In november al was het jury overleg waarbij de...
Meer lezen?

Scouting Buys Ballot ontvangt Jo Post prijs

28 december 2022
De Jo Postprijs 2022 is toegekend aan de scouting Buys Ballot. Het gaat om een groep kinderen van 5-18 jaar die bij hun zaterdagse activiteiten...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2023 Media Magneet