Triton

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Triton in Vaassen

Huis van de Buurt

Huis van de Buurt Triton is een centrale ontmoetingsplek voor de wijken Heggerenk en Oosterhof in Vaassen waar je elkaar ontmoet in de huiskamer, meedoet aan één van de activiteiten of zelf een activiteit organiseert. Ook kun je met al je vragen, wensen en behoeftes bij de inloopuren terecht voor informatie en advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

 

In een Huis van de Buurt wordt van alles voor én samen met inwoners en samenwerkingspartners georganiseerd. Als inwoner van de gemeente Epe ben je welkom in alle Huizen van de Buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in Triton.

Wil jij als inwoner iets organiseren voor andere inwoners? Mis je iets in ons aanbod? Of werk jij voor een organisatie die ook graag gebruik wil maken van één van onze ruimtes in Triton? om dichtbij inwoners te werken en zo makkelijker informatie en advies kan delen? Of zou je iets samen met ons willen ontwikkelen? Neem dan contact op met Marlina Blokland. Zij werkt als sociaal werker in én vanuit Triton. Haar gegevens je verderop op deze pagina of via deze link.

 

Huis van de Buurt Triton

Jasmijnstraat 36
8171 AP Vaassen

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Triton: 0578-57 27 48

Triton is het Huis van de Buurt voor de wijken Heggerenk en Oosterhof. Hier kun je meedoen aan activiteiten en al je vragen stellen.

Ontmoeting en activiteiten in Triton

MAANDAG

09.30-11.00 uur – TAALKOFFIE – Iedere maandag drinken we samen koffie en oefenen we met de Nederlandse taal. Spreek jij nog niet zo goed Nederlands en vind je het gezellig om samen te praten? Kom dan op maandagochtend naar Triton!

14.00-16.00 uur – HANDWERKGROEP – Iedereen die van handwerken houdt, is van harte welkom om deel te nemen aan de handwerkgroep van Triton. Tijdens het handwerken is er tijd voor een praatje en een kopje koffie of thee. Je kunt zelf kiezen of je wilt breien, borduren, haken of nog iets anders. Je neemt je eigen materialen mee. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen drankjes.

DINSDAG

10.00- 12.00 uur – CONVERSATIELES NEDERLANDS – Is Nederlands niet jouw moedertaal en wil je graag jouw woordenschat vergroten en spreekvaardigheid verbeteren? Kom dan naar onze conversatielessen Nederlands.

Deelnemers aan de conversatielessen zijn mannen en vrouwen, die zowel kort als lang in Nederland zijn. Ook zijn er nieuwkomers, die nog in het inburgeringstraject zitten, maar heel graag extra de taal willen oefenen. Deelname is € 1. Koffie en thee is gratis. Wil je starten met de conversatieles Nederlands, dan graag vooraf aanmelden.

In de schoolvakanties vinden er geen conversatielessen plaats.

18.45-19.30 uur – WANDELGROEP – Houd je van wandelen en doe je dat graag gezellig samen met anderen? Lekker buiten en gezond bezig zijn? Nieuwe contacten leggen? Doe dan mee met de wandelgroep van Triton. Deelname aan het wandelen is gratis. Na afloop van het wandelen kun je in de Huiskamer van Triton nog een kopje koffie of thee drinken. Daarvoor vragen we een bijdrage van 1 euro.

De wandelgroep vervalt in de wintertijd.

19.30-21.00 uur – BUURTKOFFIE – Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken, een spelletje spelen of informatie/advies vragen kan iedere dinsdagavond en woensdagochtend. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Of je nu uit de buurt komt of niet: je bent van harte welkom!

19.30-20.30 uur – FORMULIERENTEAM – tweede dinsdag van de maand – Het Formulierenteam biedt hulp en advies bij formulieren en financiën. Wij helpen bij het ordenen van de thuisadministratie, luisteren, kijken naar jouw situatie en denken mee. Wij zijn er voor inwoners van de gemeente Epe. De ondersteuning is gratis. Kun je niet naar dit inloopuur komen? Kijk dan op deze pagina naar andere inloopuren in de gemeente Epe, bel naar 0578-67 67 67 of mail naar: formulierenteam@koppelswoe.nl

WOENSDAG

09.00-09.45 uur – WANDELGROEP – Houd je van wandelen en doe je dat graag gezellig samen met anderen? Lekker buiten en gezond bezig zijn? Nieuwe contacten leggen? Doe dan mee met de wandelgroep van Triton. Deelname aan het wandelen is gratis. Na afloop van het wandelen kun je in de Huiskamer van Triton nog een kopje koffie of thee drinken. Daarvoor vragen we een bijdrage van 1 euro.

De wandelgroep vervalt in de wintertijd.

09.30- 11.00 uur – BUURTKOFFIE – Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken, een spelletje spelen of informatie/advies vragen kan iedere dinsdagavond en woensdagochtend. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Of je nu uit de buurt komt of niet: je bent van harte welkom!

12.00-13.30 uur – SAMEN LUNCHEN – Samen gezellig lunchen, andere mensen ontmoeten en (bij)kletsen. Iedere maand is er ‘Samen lunchen’ in Huis van de Buurt Triton. Voor alle inwoners uit de buurt!

13 september
18 oktober
15 november
13 december

Kosten: € 3,50 p.p.
Wil je korting? Stuur dan een berichtje. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Marlina Blokland via m.blokland@koppelswoe.nl of 06-28 78 70 49

14.00-15.00 uur – FIETSLESSEN – Wil jij (beter) leren fietsen? Kom dan naar de fietsles. In een klein groepje oefenen we met fietsen. Het maakt niet uit of je nog helemaal niet kunt fietsen of dat je juist beter wilt leren fietsen. Het beste is om je eigen fiets mee te nemen naar de les. Als je geen fiets hebt kan je een fiets van ons lenen.

DONDERDAG

08.45-12.00 uur – TAALKEUKEN – Samen recepten lezen, Nederlands praten en koken. Terwijl we in de keuken druk bezig zijn oefenen we met de Nederlandse taal, het omrekenen van recepten en het lezen van geschreven instructies. Uiteraard eten we ook gezellig met elkaar.

Gedurende 6 weken koken we met een vaste groep deelnemers.

15.30-17.00 uur – KINDERTIJD – Vind je het leuk om op donderdagmiddag met andere kinderen leuke binnen- en buitenactiviteiten te doen? Kom dan naar kindertijd! Stagiaires en vrijwilligers bedenken samen met de kinderen leuke activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld knutselen, koken, speurtochten, drama en spelletjes.

19.30-21.00 uur – GROET & ONTMOET JUNIOR – oneven weken – Ben jij tussen de 12 en 33 jaar en zou jij graag meer sociale contacten willen hebben? Wil je graag leeftijdsgenoten ontmoeten  met wie je leuke dingen kunt doen? Kom dan naar Groet & Ontmoet Junior. Deze ontmoetingsavond voor jongeren met een beperking is een fijne en veilige plek om nieuwe vriendschappen te sluiten. Deelname is € 1. Consumpties zijn gratis. Vooraf hoef je je niet aan te melden. 

VRIJDAG

10.00-11.30 uur – BOEKENKRING – 1x per 6 weken start op 21 oktober- Boeken lezen is leuk. Er over praten misschien nog wel leuker! Houd je van lezen? Vind je het leuk om met anderen je eigen gedachtes over een boek te bespreken? Kom dan naar de boekenkring in de Huiskamer van het Huis van de Buurt Triton.

17.15 uur – SAMEN ETEN – eerste vrijdag van de maand – Samen gezellig eten, andere mensen ontmoeten en een lekkere verse maaltijd. Iedere eerste vrijdag van de maand is er samen eten in het Huis van de Buurt Triton. De zaal is open om 17.15 uur; aanvang maaltijd om 17.30 uur. Kosten €6,00 per persoon, kinderen €3,00. Opgeven is noodzakelijk via het telefoonnummer 06 – 83 97 31 27.

ZATERDAG

13.30-17.00 uur – BRIDGE VOOR VROUWEN – eerste zaterdag van de maand – Elke eerste zaterdag van de maand spelen we bridge met een groep vrouwen.

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier de online agenda met activiteiten in Triton bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor Huis van de Buurt Triton ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie en advies

 

 

inloopuren bij Huis van de Buurt

Vragen over onze activiteiten in Triton?

Neem contact met mij op!

Marlina Blokland

Sociaal Werker
Telefoon
06 28787049
E-mail
m.blokland@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Nieuws voor en over Vaassen

Zomervakantie: activiteiten voor kinderen en...

12 juni 2024
Ook in de zomervakantie van 2024 organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand overzicht van de zomervakantie activiteiten...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?

Joke kookt iedere maand voor 60 personen

3 mei 2024
In de keuken thuis was haar moeder de keukenprinses en kwam ze er niet aan te pas. Toch moet dat aanstekelijk hebben gewerkt, want gedurende...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2024 Media Magneet