12 juni is het Buitenspeeldag!

12 juni is het Buitenspeeldag!

Op woensdag 12 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij jou in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 12e editie onbezorgd kunnen spelen.

In het kader van de Buitenspeeldag organiseert het buurtsportteam van Koppel-Swoe (Heel Epe Beweegt) op 12 juni aan de Hopstraat in Epe (wijk De Vegtelarij) een leuke sport- en spelmiddag voor kinderen t/m 12 jaar. Dit wordt samen met studenten van ROC Aventus Apeldoorn uitgevoerd. Van 14.00 – 16.00 uur kunnen de kinderen meedoen met verschillende leuke spelletjes als Waterhelm, memory, koekhappen en springkussen.

Dus speel lekker mee deze middag en kom langs bij het speelveldje aan de Hopstraat. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Vragen? Mail Kim Wagenaar (stagiaire Heel Epe Beweegt) via stagiairbsc@koppelswoe.nl

Ook in Vaassen

Naast de activiteiten in aan de Hopstraat in Epe organiseert het sociaal werk van Koppel-Swoe ook activiteiten op 12 juni in Vaassen, en wel op de speelveldjes aan de Jasmijnstraat, de Teunis van Lohuizenstraat en de Lijsterstraat.

Voor meer informatie en locaties van de Buitenspeeldag kijk op www.jantjebeton.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

Vacature Mantelzorgconsulent

26 mei 2023
Koppel-Swoe is de organisatie voor welzijnswerk en kinderopvang in de gemeente Epe. Wij stimuleren het welzijn en de groei van jong tot oud. Dit doen wij vanuit de...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet