Groet & Ontmoet (junior)

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groet & Ontmoet

Groet & Ontmoet is een ontmoetingsavond voor mensen met én zonder een beperking om anderen te ontmoeten en een netwerk op te bouwen. Iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om hier aan deel te nemen. 

De bijeenkomsten zijn in de even weken op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in Huis van de Buurt Bloemfontein in Vaassen. Er is een uitgebreid programma, dus er is iedere donderdag iets anders te doen. Het programma wordt samen bedacht met de bezoekers.

Vrijwilligers en stagiaires van Koppel-Swoe ontvangen deelnemers met een kopje koffie of thee en begeleiden de activiteit. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je consumptie(s).

 

 

Groet & Ontmoet junior

Ook voor jongeren vanaf 13 jaar is er een ontmoetingsavond. Dit is de Groet & Ontmoet jr. Deze activiteit is voor jongeren die het fijn vinden om ondersteunt te worden bij het aangaan, uitbreiden en onderhouden van hun sociale contacten.

Iedere donderdagavond in de oneven weken van 19.30 tot 21.00 uur komen we samen in Huis van de Buurt Triton in Vaassen. In de even weken van 19.30-21.00 uur komen we samen in Epe bij Huis van de Buurt Vegtelarij.

Iedere keer is er een leuke activiteit die samen is bedacht met de jongeren, zoals een filmavond, spelletjesavond, kaarsen maken, escaperoom of samen een ijsje halen. Ook zijn er groepsgesprekken over: het ontdekken van je talent, relaties, gezondheid, school, werk en financiën. De groep wordt begeleid door een sociaal werker ondersteunt door stagiaires.

Voor Groet & Ontmoet (junior) ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

 

Heb je vragen?

Karlijn de Wilde

Sociaal Werker
Telefoon
06 38764033
E-mail
k.dewilde@koppelswoe.nl
Bereikbaar op

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2024 Media Magneet