Bijeenkomst Zelfcompassie voor mantelzorgers

Bijeenkomst Zelfcompassie voor mantelzorgers

Zelfcompassie zorgt ervoor dat je beter bent opgewassen tegen de soms zware taak van het mantelzorgen. Tijdens deze bijeenkomst krijg je uitleg en gaan we aan de slag met oefeningen.

Als mantelzorger ben je gewend om degene voor wie je zorgt met compassie te behandelen. Maar behandel je jezelf ook zo? Of is er regelmatig een stemmetje wat zegt “het is niet goed genoeg”. En kom je er wel eens toe een complimentje aan jezelf te geven?

Dat innerlijke stemmetje (of gevoel) noemen we de innerlijke criticus. Als je de invloed daarvan leert inzien, kun je toekomen aan zelfcompassie; het erkennen dat je gewoon iemand bent met (zo nu en dan) een probleem, maar ook met de beste bedoelingen en inzet.

Desiree Damste (zie foto) zal deze bijeenkomst verzorgen. Zij is o.a. psycholoog en wetenschapper en zelf mantelzorger.

Je bent van harte welkom op donderdag 20 februari 2020 van 10.30 uur tot 12.00 uur bij het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 te Epe. Er is een eigen bijdrage van 2 euro per persoon, dit is inclusief koffie/thee. Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg vind je op www.koppelswoe.nl/steunpunt-mantelzorg

Dit vind je misschien ook interessant!

‘Dit is voorbeeldproject voor

31 januari 2020
Shedy Abourayan is sinds kort jongerenwerker bij Koppel-Swoe. Hij is vanuit die functie verantwoordelijk voor de dorpen Epe en Vaassen. “Ik heb een geweldige baan,...
Meer lezen?

Oog en oor voor jonge mantelzorgers

De theatervoorstelling ‘Roos Radeloos’ wordt maandag 17 en woensdag 19 februari opgevoerd voor brugklassers van de RSG NO-Veluwe in Epe. Met deze bijzondere voorstelling wordt...
Meer lezen?
© 2020 Media Magneet