Boekenkring wijksteunpunt Bloemfontein

Boekenkring wijksteunpunt Bloemfontein

Houd je van lezen en vind je het leuk om met anderen een boek te bespreken aan de hand van stellingen? Dan is de boekenkring in wijksteunpunt Bloemfontein misschien wat voor jou! Op maandag 16 september komt de boekenkring weer bij elkaar van 10:00 tot 11:30 uur. Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers.

Eens per vijf weken komt op maandagochtend de boekenkring bij elkaar. De boekenkring bestaat uit een groep mensen die met veel enthousiasme leest. Doordat iedereen inbreng heeft over de boeken die gelezen worden is er een mooie variatie aan boeken die in een jaar besproken worden. Een van de deelnemers, Margriet Snel, is de begeleider van deze groep. Deelname aan de boekenkring kost niets, je betaalt alleen voor je kopje koffie of thee.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Kijk ook op de Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet