Buurtpunt De Boerderij

Buurtpunt De Boerderij

Tegen de uiterwaarden van de IJssel ligt in Oene op een rustige en prachtige plek dagbesteding De Boerderij. Een gemengd boerenbedrijf waar je samen met de medewerkers van De Passerel kunt werken en jezelf kunt ontwikkelen. Op een boerenbedrijf is altijd wat te doen. Er zijn verschillende soorten werk. Houd jij van het verzorgen van dieren of van mensen? En geniet jij van aan de slag in de buitenlucht? Dan is Buurtpunt De Boerderij iets voor jou!

Een dag is bij ons nooit hetzelfde. Rond 9 uur verzamelen we in ons gedeelte van de boerderij. Daar verdelen we de taken van die dag. Samen met de boer en de medewerkers van De Passerel ga je aan de slag. Tussendoor drinken we koffie of thee en ’s middags eten we samen. Je neemt zelf je boterhammen mee. Naast het werk dat gedaan moet worden, vinden we het heel belangrijk dat we het samen gezellig hebben. Rond 16 uur sluiten we de dag af.

Wat kun je doen op De Boerderij?

Op ons Buurtpunt leer jij hoe het werken op een boerderij gaat. Geen dag is hetzelfde op een boerderij, want er is altijd veel te doen. Je kunt lekker buiten zijn, dieren verzorgen of in de weilanden of moestuin werken. Ook kun je hout kloven of hout bewerken. De producten die we verbouwen of maken, verkopen we in een kraampje aan de weg en in onze eigen Boerderijwinkel. Daar verkopen we ook zelfgemaakte spullen van bijvoorbeeld Mode & co Epe.

Of zorg jij liever voor mensen? Dan kun je aan de slag in de trekkershutten van Dromen bij de boer. Of aan de wandelaars van het klompenpad koffie en thee serveren of onze eigen producten verkopen in ’t Koffiehuys. Omdat we met elkaar samen werken op De Boerderij zijn er ook dingen binnen in De Boerderij te doen. Zoals: schoonmaken, boodschappen doen en het verzorgen van het middageten. Kortom: er is vast iets wat jij leuk vindt of wat jij graag wil leren!

Praktische informatie

De Boerderij is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. De Boerderij is helaas niet rollator- en rolstoeltoegankelijk. Tussendoor drinken we koffie of thee en ’s middags eten we samen. Je neemt zelf je boterhammen mee. 

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt De Boerderij

Hogestraat 5
8167 PS Oene

T: 0578-64 10 11
E: consulenten@de-passerel.nl

www.de-passerel.nl/locaties/de-boerderij

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet