Buurtpunt De Buurtwinkel

Buurtpunt De Buurtwinkel

Buurtpunt De Buurtwinkel vind je in de wijk Burgerenk in Epe. Daar heeft De Passerel een eigen supermarkt met bakkerij waar ze vers brood, gebak en koek bakken. Inwoners van de Burgerenk en omgeving doen graag hun boodschappen bij de Buurtwinkel. In de winkel is een koffiehoek en terras waar mensen koffie of thee drinken, een praatje maken of elkaar ontmoeten. Zin in iets lekkers uit de bakkerij en eet je dat op bij de Buurtwinkel? Dan krijg je er een gratis kopje koffie, thee of glas ranja bij.

 

In de wijk Burgerenk in Epe vind je Buurtpunt De Buurtwinkel. Hier kun je een kopje koffie drinken en een praatje maken, maar ook meewerken.

In de winkel worden verschillende producten verkocht, die je ook in een grote supermarkt vindt. Wat De Buurtwinkel anders doet, is dat er ook veel verse, lokale producten van bedrijven uit de buurt worden verkocht. Denk aan aardappelen, eieren, aardbeien en appelsap. Ook verkopen ze bloemen en planten en cadeautjes gemaakt door onze collega’s bij Mode & co en De Boerderij.

De medewerkers van De Buurtwinkel gaan ook met De Ventwagen op pad. Dat is een verkoopwagen waarmee De Passerel op verschillende plekken in de gemeente Epe staat. Daar worden verschillende producten, maar het belangrijkste is dat het een mobiele ontmoetingsplek is voor buurtbewoners. Koffie en thee is altijd mee en wordt gratis geschonken aan buurtbewoners voor een gezellig uurtje. Wil je meer weten over De Ventwagen? Kijk dan even op deze pagina.

Wat kun je doen bij ons?

Je bent bij ons altijd welkom voor een (gratis) kopje koffie en een praatje. We zijn rolstoeltoegankelijk. Wil je graag wat meer doen? Vind je het leuk om met mensen te werken en lijkt werken in een supermarkt of bakkerij je ook leuk? Binnen De Buurtwinkel zijn er altijd verschillende dingen te doen. Bijvoorbeeld: bestellingen inpakken, de winkel vullen met boodschappen, bestellingen wegbrengen als koerier of als hulp van de koerier, de kassa bedienen, de winkel en bakkerij netjes maken, werken in de broodhoek, de bakkerij of mee met De Ventwagen. Kom een paar keer kijken of meewerken om te ontdekken of werken in De Buurtwinkel iets voor je is en wat je leuk vindt om te doen.

Praktische informatie

De winkel is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 en op zaterdag van 8.30 tot 14.30 uur. We zijn rolstoeltoegankelijk. Tussen de middag eet iedereen zijn eigen meegenomen lunch op. Melk, karnemelk en een appel biedt de Buurtwinkel aan. 

 

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt De Buurtwinkel

Klimtuin 54
8162 ZT Epe

T: 0578-62 72 33
E: teamsgroep-buurtwinkel@de-passerel.nl

www.de-passerel.nl/locaties/de-buurtwinkel

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2023 Media Magneet