EpeVertelt! Els: “Het is een voorrecht om mee te mogen werken aan zo’n magazine”

EpeVertelt! Els: “Het is een voorrecht om mee te mogen werken aan zo’n magazine”

8 februari 2022

EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt om te vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Deze keer schreef Els voor ons over haar vrijwilligerswerk bij de redactie van het tijdschrift De natuur uw arts.

Het magazine
De natuur uw arts (DNUA) is het magazine dat wordt uitgegeven door de Stichting Natuurlijk Welzijn. De naam zegt het al: natuurlijke – vaak alternatieve – geneesmethoden krijgen de aandacht. Homeopathie, natuurgeneeskunde, acupunctuur, dit zijn maar een paar voorbeelden.

In ons januari/februari magazine staat bijvoorbeeld een artikel over bloedzuigers, en een artikel hoe long-covid klachten met homeopathie kunnen verminderen en nog veel meer.

Coördinator redactieteam
Als coördinator van het redactieteam zorg je ervoor dat artikelen op tijd voor de redactievergadering worden aangeleverd (je kunt ook zelf artikelen aanleveren), dat contacten worden onderhouden met auteurs, en alles op de redactie op rolletjes loopt.

De functie vul je in feite zelf in, je bent eigen baas en het is een uitdaging om er iets  van te maken. Kun je met een computer omgaan en ben je geïnteresseerd in alternatieve geneeskunde? Dan ligt hier voor jou een uitgelezen kans. Het is een voorrecht om mee te mogen werken aan het tot stand komen van zo’n mooi magazine als onze DNUA. Twijfel je nog, kijk op onze website: Stichting Natuurlijk Welzijn.org

Iets voor jou?
Het magazine De natuur uw arts is op zoek naar een nieuwe coördinator van het redactieteam. Is dit iets voor jou? Meer informatie hierover vind je via www.epedoet.nl/vacatures.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet