Lasergamen met jonge mantelzorgers

Lasergamen met jonge mantelzorgers

Op vrijdag 20 januari organiseert Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe in samenwerking met De Kap Apeldoorn en Mens en Welzijn Voorst een lasergame activiteit voor jonge mantelzorgers in sporthal De Koekoek in Vaassen.

Groei jij op met zorgen in jouw familie en vind je het leuk om leeftijdsgenoten te ontmoeten? Kom dan op vrijdag 20 januari met ons lasergamen! We spelen in twee groepen en sluiten af met wat te eten.

8-12 jaar
15:30 tot 17:30 uur

12 jaar en ouder
16:30 tot 18:30 uur

Doe jij met ons mee? Meld je aan door een e-mail te sturen naar steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl. Aanmelden kan tot en met 13 januari.
Vermeld in de e-mail je naam en leeftijd zodat we weten in welke ronde je meedoet. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Jonge mantelzorgers staan klaar voor een naaste
Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 24 jaar, die in aanraking komen met de zorg voor iemand. Dat kan gaan over een broertje, zusje, ouder of grootouder met een ziekte of beperking. Jonge mantelzorgers zijn zorgzame kinderen en helpen een handje bij de zorg voor iemand. Uit onderzoek blijkt dat ook in de gemeente Epe één op de vijf jongeren een jonge mantelzorger is, waarvan 40 procent niet beseft dat ze mantelzorger zijn omdat ze zijn opgegroeid met die zorg.

Steunpunt Mantelzorg is er ook voor jonge mantelzorgers. Of het nou gaat om een luisterend oor, helpende hand of juist gezelligheid en ontspanning. Je bent altijd van harte welkom. Kijk op www.koppelswoe.nl/jonge-mantelzorgers voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet