Doe mee! Onderzoek naar vrije tijd en aanbod voor jongeren in Epe

Doe mee! Onderzoek naar vrije tijd en aanbod voor jongeren in Epe

We hebben je hulp nodig! Jongerenwerk onderzoekt i.s.m. gemeente Epe hoe jongeren (12-23 jaar) hun vrije tijd besteden, waar behoefte aan is en wat zij vinden van het aanbod/voorzieningen voor deze doelgroep in het dorp Epe. Ben jij een jongere, een ouder van een jongere of betrokken bij jongeren (bijvoorbeeld als docent, coach, professional), dan nodigen we je van harte uit om uiterlijk 5 januari de vragenlijst in te vullen. Het kost je ongeveer 5 minuten.

Met de uitkomsten van deze vragenlijst kijken we naar ons aanbod en gaan we in gesprek met onze samenwerkingspartners. Ook hier betrekken we graag ouderen, jongeren of buurtbewoners bij. Wil je daaraan meewerken? Vul dan aan het eind je naam, emailadres en telefoonnummer in. Vul je niks in, dan blijft je vragenlijst anoniem. Alvast bedankt!

Dank voor je interesse. Je kunt helaas niet meer reageren. Het onderzoek is inmiddels gesloten.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet