Pizza & More uit Vaassen deelt uit i.s.m. Koppel-Swoe

Pizza & More uit Vaassen deelt uit i.s.m. Koppel-Swoe

De coronacrisis raakt heel veel mensen. Maar deze tijd is extra vervelend voor gezinnen die van het bijstandsniveau moeten leven. Voor hen wil Serdar Yenginer, eigenaar van Pizza & More in Vaassen, iets doen. “Ik wil hen een beetje verwennen door gratis pizza’s bij hen te bezorgen. De komende periode ga ik dat iedere dinsdag voor deze families in Vaassen doen.”

In deze tijd zijn er veel mensen die horecaondernemers helpen door thuisbestellingen bij hen te plaatsen. “Voor enkele gezinnen in het dorp Vaassen is dat helaas niet weggelegd. Zij hebben er geen geld voor om ondernemers te steunen, al zouden ze dat al willen. Voor die groep wil ík graag wat doen.”

‘Prachtig gebaar’
Omdat Koppel-Swoe een groot bereik heeft in de gemeente, helpen ze de Vaassense ondernemer hiermee. Hakan Soykan is sociaal werker bij Koppel-Swoe. Hij vertelt: “We organiseren dit samen. Wij leveren de namen en adressen aan Serdar. Mits de gezinnen dat zelf willen natuurlijk. En vervolgens maakt hij de bestellingen klaar. Met hulp van een aantal stagiairs van Koppel-Swoe bezorgen we de pizza’s bij de mensen thuis. Het is geweldig dat deze Vaassense ondernemer dit voor deze gezinnen wil doen. Een prachtig gebaar van deze erg sympathieke ondernemer.”

‘Vaassen helpt mij, ik help Vaassen’

Yenginer zelf is bescheiden. Natuurlijk ervaart hij als horecaondernemer de negatieve gevolgen van de coronacrisis. Maar hij ziet ook dat veel meer klanten nu bestellingen bij hem plaatsen. “Behalve pizza’s heb ik een enorm aanbod aan andere gerechten. Bij ons is alles halal. Kijk gerust eens op de website: www.pizza-more.nl.”

De ondernemer Serdar Yenginer merkt dus heel goed dat Vaassenaren hem helpen in deze moeilijke tijd. “Er worden veel online bestellingen bij ons geplaatst. Af en toe komt men de bestelling ook zelf afhalen in ons restaurant aan de Kosterstraat 6. Zo niet, dan worden de bestellingen netjes bij iedereen thuis bezorgd.”

Maar niet iedereen heeft de financiële middelen om dit te doen. Yenginer: “Ik wil daarom graag iets terugdoen aan gezinnen die het niet al te breed hebben. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan mensen die het wat minder breed hebben. In deze bizarre tijd is het financieel extra zwaar voor hen. Vaassen helpt mij, ik help Vaassen.”

foto: Serdar Yenginer van Pizza & More uit Vaassen heeft een erg sympathieke actie bedacht in deze coronacrisis. Elke dinsdag bezorgt hij gratis pizza’s bij gezinnen die van een bijstandsniveau moeten leven en het daardoor in deze periode extra moeilijk hebben. Deze actie wordt uitgevoerd met inzet van medewerkers van Koppel-Swoe. Op de foto: Serdar (links) naast Hakan Soykan, sociaal werker bij deze Eper welzijnsorganisatie. (Foto’s: Koppel-Swoe)

Dit vind je misschien ook interessant!

Burendag Berkenoord 2

15 september 2023
Op zaterdag 23 september van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt er in Vaassen Burendag gevierd bij Huis van de Buurt Balai Pusat. Deze dag...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet